FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.07.19, 03:30

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)  (Read 964 times)
justus
Former member
Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« on: 01.06.08, 11:00 »

terve,

Elikkä ongelma on siinä että ostin ja latasin kyseisen paketin kannettavaan tietokoneeseeni ,tarkoitus on asentaa se pelikoneeseen joka ei tällä hetkellä ole internetin parissa.Laitoin lataamani tiedoston muistitikulle ja asensin sen pelikoneeseen.kone kyllä lötyy mutta sellainen plakaatti tulee ruutuun että väärä "license file not found!"miten saan tämän licenssi file asennettua ?  kiitos jo taas etukäteen..
« Last Edit: 05.06.08, 16:26 by Juha Mattsson »
Tuomas Itävuori
Offline Offline

Posts: 333
Date Registered: 23.11.06

Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #1 on: 01.06.08, 11:04 »


Virtual Finnair | FIN0026
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #2 on: 01.06.08, 11:22 »

Kuulostaa "vähän" waretukslta...  Roll Eyes Tarkoittaa ilmeisesti sitä että koodi on jo käytössä, eikä sitä enää voi toista kertaa käyttää.


"When we left earth it changed our world"
Tuomas Itävuori
Offline Offline

Posts: 333
Date Registered: 23.11.06

Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #3 on: 01.06.08, 11:24 »

Eikös tällä foorumilla pitänyt näissä waretus -asioissa jättää auttamatta?  Huh

Virtual Finnair | FIN0026
justus
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #4 on: 01.06.08, 11:27 »

korjasin vähän tuota kysymystä ja waretuksesta ei ole kysymys.ihan ostin pay pall kautta, ne jotka ei usko niin voin laittaa kuitin kopion sähköpostiin!
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1932
Date Registered: 14.02.05

Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #5 on: 01.06.08, 12:38 »


justus
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #6 on: 01.06.08, 13:40 »

okey ongelma ratkesi kun sain koneen tuotua mökiltä verkon pariin.Vieläkö oppisi lentämään tuolla.Vieläkin ihmettelen kyllä miten saan homman pelaamaan jos verkkoa ei pusikosta löydy?
Mr.Widowmaker^
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema
« Reply #7 on: 01.06.08, 16:57 »

No kai se sitten nyt toimii ilman nettiä, kun sait sen rekisteröityä  thmbup
justus
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #8 on: 05.06.08, 17:03 »

Tarvitseeko minun hommata juuri hankimalleni atr paketilla tuorempaa dataa jostain?kun noi FMC datat näyttää jotain muuta kun finnavian kartoista saadut?



[ attachment removed / expired ]
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #9 on: 05.06.08, 17:16 »

Täältä saat mahdollisimman tuoreet kenttäproseduurit. Mene ylhäältä "SID/STAR" > "Download" > "Available addons" > Flight1 ATR 72-500 > pudotusvalikosta haluamasi kenttä > paina kansion kuvaa.
akos
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #10 on: 05.06.08, 18:14 »

Täältä saat mahdollisimman tuoreet kenttäproseduurit. Mene ylhäältä "SID/STAR" > "Download" > "Available addons" > Flight1 ATR 72-500 > pudotusvalikosta haluamasi kenttä > paina kansion kuvaa.
Aika heikosti näyttää olevan proseduureja muille Suomen kentille. Enkä tuon EFHK:n paketinkaan ajantasaisuudesta oikein tiedä. Se kun näyttää olevan vuodelta 2006.

Mutta etköhän täältä löydä dataa Suomen kentille: http://www.kolumbus.fi/holopainen.juha/navdata/F1ATR.htm

Oskari.
justus
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #11 on: 12.06.08, 16:46 »

Kiitos linkki vinkistä.

Voisiko joku kuitenkin antaa lyhyen oppitunnin miten saan koneen seuraamaan reittiä, minkä olen näpylöinyt.Saan sen näkymään mittaristossa mutta en saa konetta seuraamaan sitä.Tiedän että se varmaan löytyy käyttöohjeesta Embarrassed
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #12 on: 12.06.08, 17:09 »

Voisiko joku kuitenkin antaa lyhyen oppitunnin miten saan koneen seuraamaan reittiä, minkä olen näpylöinyt.Saan sen näkymään mittaristossa mutta en saa konetta seuraamaan sitä.Tiedän että se varmaan löytyy käyttöohjeesta Embarrassed

LNAV napuski löytyy sieltä, missä muutkin autopilot komennot. Sen kun nakkaat päälle reitin syötettyäsi, niin pitäis mennä syötetyn reitin mukaan.
akos
Former member
Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #13 on: 12.06.08, 18:35 »

Voisiko joku kuitenkin antaa lyhyen oppitunnin miten saan koneen seuraamaan reittiä, minkä olen näpylöinyt.Saan sen näkymään mittaristossa mutta en saa konetta seuraamaan sitä.Tiedän että se varmaan löytyy käyttöohjeesta
EFIS control paneelista RNV-nappi pohjaan, ja autopilotista NAV-moodi päälle.

Oskari.
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Flight1.com atr asennus propleema (ja vähän muuta)
« Reply #14 on: 12.06.08, 18:47 »

EFIS control paneelista RNV-nappi pohjaan, ja autopilotista NAV-moodi päälle.

Oskari.

Jaa niimpäs olikin... ATR:llä en hirveesti ole lentänyt ja niistä vähäisistäkin on jo jonkun aikaa.

Hyvä kun tuli korjaus.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1