FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.18, 07:33

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 107364 times)
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #120 on: 07.06.09, 10:54 »

Mikäs on kun Flight1 Mustang ja Aerosoft London City Airport X-yhdistelmä tuottaa virheilmoituksen "Your Computer has runned out of memory" tjsp. Pitääkö vain lentää pienemmillä asetuksilla Radeon HD4890:n ostamiseen asti vai auttaako sekään?
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #121 on: 07.06.09, 13:03 »

Mikäs on kun Flight1 Mustang ja Aerosoft London City Airport X-yhdistelmä tuottaa virheilmoituksen "Your Computer has runned out of memory" tjsp. Pitääkö vain lentää pienemmillä asetuksilla Radeon HD4890:n ostamiseen asti vai auttaako sekään?
Riippuu siitä teikäläisen kokoonpanosta, kyllähän tuo yhdistelmä raskas on. Mustangia ei olekkaan mainittu kovinkaan FPS ystävälliseksi, mutta ei se kyllä hirveitä pitäisi syödä.
IlkkaH
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #122 on: 12.06.09, 08:16 »

Pieni mutta sitäkin rasittavampi ongelma tuli minulle eteen kun vihdoin ja viimein sain uskaltauduin koittamaan simulaattorihommia n. 10v tauon jälkeen. Siellä oppitunteja lennellessä eteen tuli tilanne jossa täytyisi painaa ctrl + ] päästäkseen eteenpäin. No mikäs siinä mutta aina kun kosken alt gr:ään, jotta saisin tuon ] merkin tehtyä pomppaa se valikkopalkki esiin. Enkä pääse tietystikään siitä mihinkään liikkeelle. Eikä auttanut vaikka lukitsin sen valikkopalkin näkymään koko ajan. No eihän tuo nyt maailmoja kaada ja pääseehän sen oppitunnin skippaamaan, mutta olisihan sekin nyt kiva saada lenneltyä.
Mahtaisiko jollain olla heittää tähän jotain syväluotaava vinkkiä?
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #123 on: 12.06.09, 08:51 »

Tuo merkki on Yhdysvaltojen näppäimistöstä, suomalaisessa näppiksessä samaa merkkiä kuvaa ^ -nappula enterin ja Å:n vieressä. Lisää: http://en.wikipedia.org/wiki/File:KB_United_States-NoAltGr.svg
IlkkaH
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #124 on: 15.06.09, 10:40 »

Tuo merkki on Yhdysvaltojen näppäimistöstä, suomalaisessa näppiksessä samaa merkkiä kuvaa ^ -nappula enterin ja Å:n vieressä. Lisää: http://en.wikipedia.org/wiki/File:KB_United_States-NoAltGr.svg

Kiitos vain, taas homma pelittää. Eihän se tietenkään tullut vanhalle puusilmälle mieleen tällaista ajatella.
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #125 on: 15.06.09, 14:19 »

Sellainen asia, kun nyt varmaan sellaisella jolla on olemassa FS9:lle FSD-Internationalin Aerostar 700 mallinen kone ja haluaa sen saada toimimaan FSX:ssä, mutta tietyn eli aktivointi määrityksen takia se ei ole toiminut FSX:n osalta. Tein tuossa pitkään yritystä saadakseni tuon koneen toimimaan FSX:ssä, viimein tänään tajusin kuinka koneen saa toimimaan täysin FSX:ssä.

Eli koneellani on asennettuna FS9 että FSX:sä, määritin rekisterissä FS9 asennuksen olemaan FSX:ssä, joten FSD FS9 installerit luulee FSX kansiota FS9 kansioksi, näin myös kyseinen koneen aktivointi toimii FSX:sä kansioon suoraan, mutta ei pelkällä rekisteri määrityksellä riitä asennuksen toimiminen, täytyi varmuuskopioida FSX kansiossa oleva Harmaalla logolla oleva FS9.exe tiedosto, ja koppasin FS9 asennuksen kansiosta FS9.exe tiedoston FSX kansion juureen ja näin sain siis Installerin luulemaan tätä FSX kansiota FS9 kansioksi, en tiedä miksi se ei ymmärrä sitä FSX:n mukana tulevaa FS9.exeä, mutta ei se ongelma ollut tehdä kopio siitä ja jälkeen päin purkaa se uudelleen FSX kansioon jotta simu toimii täysin. Joten tässä siis lopputulos, FSD Aerostar toimii täysin moitteetta FSX:ssä.

Tarkoituksena on vielä pistää Cheyenne 400 ja Piaggio 180 toimimaan samalla tapaa FSX:ssä.





legoauto
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #126 on: 17.06.09, 17:53 »

Sori jos laitan kysymyksen vaikka Tonin kysymykseen ei vastattu Embarrassed, mutta onko kenelläkään kokemusta AES:stä FSX:ssä? Toimiiko se siinä? Siitä on paljon keskusteluita ympäri webbiä, mutta haluasin tietää yksinkertaisesti oikean vastauksen.
Ezku
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #127 on: 17.06.09, 18:03 »

Kyllä toimii uusin versio joka on tehty FS9:lle ja FSX:lle.
Patinen
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #128 on: 18.06.09, 10:18 »

Kuva kertoo ilmenneen onkelman FSXn kanssa. Näyttis vaihtui juuri nVidian G9600 ATIn 4870neen, mutta sama ongelma molemmilla korteilla. Ilmenee hetken lentelyn jälkeen. Yleensä simu kaatuu ja väittää muistin loppuneen vaikka pitäisi riittää yli 3,5gt. Apuja? Kuva on Arlandasta mutta ilmenee kaikkialta lähdettäessä.

[ attachment removed / expired ]
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #129 on: 18.06.09, 10:22 »

Koitapa ronkkia näyttiksen tuulettimien voimakkuuksia, itselläni moinen ja 100% pitää olla tuuletin kun simuttaa, muuten alkaa kaatuilu. Ja itselläni vielä kaksi noita, joten kaksinkertainen meteli.
puskapilotti
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #130 on: 18.06.09, 10:29 »

Nuo ATIn HD-sarjalaiset tosiaan tykkää lämmetä. Itelläni on HD3850, joka rasituksessa kiipesi reilusti yli 90C:n ja kaatuili. Esim Rivatunerilla saa tuulettimen täpölle, mutta meteli on sen mukainen. Itse kyllästyin siihen meluun ja nyt näyttistä jäähdyttää Noctuan 12cm kotelotuuletin Grin. Nuo oudot pilvet voi viitata korruptoitunesiin pilvitekstuureihinkin. Tommosta pukkasi itselleni, kun menin joskus pilvitekstuureita muokkailemaan.
Patinen
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #131 on: 18.06.09, 11:09 »

Ongelma oli jo GeForcen kanssa, mitä nyt äsken testailin ATIn 100% jäähyillä ei ilmennyt ongelmaa. Pilvitekstuurit tarjoaa REX ja luulen ettei tuo laatikkomaisuus johdu korruptoitumisista vaan ihan koneen riittämättömyydestä piirtää niitä tarkasti. Kiitos kuitenkin avuista, seurailen tilannetta Smiley
puskapilotti
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #132 on: 18.06.09, 11:21 »

Sen verran vielä ATIsta, että omalle kortilleni tuntuu olevan tarkkaa mitä ajureita sille syöttää. Meni tovi testaillessa, ennen kuin löysin ajurit joilla FSX pysyy pystyssä. Sen jälkeen en ole uskaltanut ajureita päivittää.
Flightsimuilija
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #133 on: 20.06.09, 15:27 »

Tietääkö joku mistähän tuon uusimman FSUIPC:in saisi, kun olen kyllästynyt siihen ettei voi käyttää Active Sky x:ää winshiftien vuoksi...
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #134 on: 20.06.09, 15:50 »

Tietääkö joku mistähän tuon uusimman FSUIPC:in saisi, kun olen kyllästynyt siihen ettei voi käyttää Active Sky x:ää winshiftien vuoksi...
http://www.schiratti.com/dowson.html tuosta osoitteesta.
Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 546
Date Registered: 05.03.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #135 on: 20.06.09, 16:59 »

Ongelma oli jo GeForcen kanssa, mitä nyt äsken testailin ATIn 100% jäähyillä ei ilmennyt ongelmaa. Pilvitekstuurit tarjoaa REX ja luulen ettei tuo laatikkomaisuus johdu korruptoitumisista vaan ihan koneen riittämättömyydestä piirtää niitä tarkasti. Kiitos kuitenkin avuista, seurailen tilannetta Smiley
Tuolla REX:n support foorumilla kannattaa käydä lukemassa. Siellä on useita threadejä aiheesta. Tarkista, että REX:n options valikossa on DTX5 käytössä. Se on ilmeisesti auttanut monella tähän ongelmaan. http://realenvironmentxtreme.com/forum/index.php
Joona Nurmi
Offline Offline

Posts: 363
Date Registered: 25.05.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #136 on: 25.06.09, 23:04 »

Miten sen palkin saa pois joka tulee Alt:ia painamalla?
Miksi välillä Virtual Cockpitissä välilyönti lakkaa toimimasta (ei siirrä katsetta eteenpäin)?
Saako jostain ladattua Luklan kenttää?

Siinä ny parit :p
Ezku
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #137 on: 25.06.09, 23:40 »

Palkki lähtee pois klikkaamalla sitä oikealla hiiren napilla ja painamalla hide bar tjsp.
Välilyönti alkaa toimia uudestaan kun painat sen pohjaan ja siirrät kuvakulmaa hiirellä ja sitten painat välilyöntiä uudestaan.
Luklan kentän saa ainakin maksullisena Aerosoftilta.
Joona Nurmi
Offline Offline

Posts: 363
Date Registered: 25.05.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #138 on: 26.06.09, 01:37 »

Kiitoksia paljon thmbup
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #139 on: 26.06.09, 07:57 »

Valikkopalkin saa helpommin piiloon ja esiin panamalla "Alt"- näppäintä. Pidä alt- näppäintä pohjassa n. sekunnin ajan niin katoaa. Ei tarvi valikon kautta kikkailla.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1