FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.09.17, 02:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 96125 times)
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #20 on: 04.06.08, 12:08 »

Minulla ei ole Xää, mutta en usko että käytäntö on muuttunut sitten FS9in... Eli, jos koneessa on tuo VC (virtual cockpit, voit käännellä kaaliasi siellä hienossa ohjaamossa), ne sen tekstuurit pitää olla jokaisen eri tekstuurikansion sisällä. Jos taasen on 2D-näkymä (Et voi käännellä päätäsi vapaamuotoisesti, vaan sivuille, eteensivulle ( Grin), eteen ja taakse), silloin siirrät ne mahdollisesti oikeasta koneesta tai koneen VCstä otetut sivunäkymätiedostot sinne paneelikansioon. Oliko tarpeeksi epäselvää?  Grin
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #21 on: 04.06.08, 12:13 »

Tässä VC. Koitan nyt laittaa sinne panel-kansioon.
[ attachment removed / expired ]

Koko muu kone toimii kyllä hienosti. Paitsi kone lähtee aina eteenpäin, jos ei ole Parking Brakes päällä.
[ attachment removed / expired ]
dc10-30
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #22 on: 04.06.08, 12:20 »

En näe tuossa ylemmässä kuvassa ollenkaan mitään merkkejä VC stä. Siinä pitäisi olla VC harmaana jos sitä on, mutta jos tuossa ei olekkaan VC, ei ne tekstuurit sitä tuo... VC tosiaan näkyy vaikka ei olisikaan tekstuureita, se on vain harmaa (Selvennystä).   
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #23 on: 04.06.08, 12:35 »

No syy oli siinä, että olin unohtanut laittaa Aircraft.cfg:hen käyttöön VC modelin. Minulla oli käytössä Winglet model. Nyt ei vain näy wingletit. Ei missään olisi sellaista modelia POSKY:n 757:lle, että siinä olisi sekä VC, että Wingletit. Mutta eivät ne VC textturet vieläkään näy. Pitäisiköhän laittaa sittenkin texture-kansioon? Tuossa vielä pari kuvaa.

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]
dc10-30
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #24 on: 04.06.08, 12:38 »

Jos ne pitäisi laittaa model kansioon  Tongue osa tekstuureista näyttäisi kyllä toimivan...
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #25 on: 04.06.08, 12:48 »

Nyt toimii! thmbup Overhead on kyllä vähän suttunen. thmbdn Gaugesit olis kyllä varmaan pitänyt laittaa sinne Gauges-kansioon, vaikka menivätkin automaattisesti Texture-kansioon, ja oli pelkkä harmaa neliö.

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #26 on: 04.06.08, 15:03 »

Nyt toimii! thmbup Overhead on kyllä vähän suttunen. thmbdn Gaugesit olis kyllä varmaan pitänyt laittaa sinne Gauges-kansioon, vaikka menivätkin automaattisesti Texture-kansioon, ja oli pelkkä harmaa neliö.
...

Joo, siirräpä ne gaugesit gauges-kansioon, ja koita sitten ilmestyykö ne mittarit tuonne. Taitaa tuo overheadin suttuisuus johtua tekstuurit koosta, jos sitä nääs paljon venyttää, menee tuommoiseksi sutuksi.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #27 on: 27.11.08, 18:45 »

Lainaus Wikipediasta:

Quote
Deluxe editionissa tulee työkaluohjelma, Jolla voi tehdä kaikkea aina lentokoneiden mittareista lentokenttiin.

Ja kysymys: Minkä niminen tuo ohjelma on ja mistä se löytyy? Embarrassed
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #28 on: 27.11.08, 18:52 »

Se on FSX SDK, ja löytyy FSX 1 diskiltä. Olettaen että sulla on Deluxe versio siis.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #29 on: 27.11.08, 18:57 »

Se on FSX SDK, ja löytyy FSX 1 diskiltä. Olettaen että sulla on Deluxe versio siis.


Kiitos.

Joo Deluxe-versio löytyy. Kun X on asennettuna, löytyykö tiedostoista, vai pitääkö ottaa levyltä?
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #30 on: 27.11.08, 19:01 »

Levyltä.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #31 on: 27.11.08, 19:17 »

Mikäs nyt kun olen ajanut setup.exen parikin kertaa läpi, niin kun yrittää avata itse ohjelmaa, niin tulee tällainen viesti:

Quote
1: This installation cannot be run by directly launching the MSI package. You must run setup.exe.
Ezku
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #32 on: 27.11.08, 19:19 »

Mikäs nyt kun olen ajanut setup.exen parikin kertaa läpi, niin kun yrittää avata itse ohjelmaa, niin tulee tällainen viesti:

Yrität ajaa sitä setuppia jostain MSI paketista, paina setup.exee.
Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #33 on: 28.11.08, 15:46 »

Kyselisin tämmöistä, vaikka varmaan jo paljon keskustelua, mutta itsellä ei toimi eli : Itselläni on 737 PIC (Wilco) ja olisi kiva avata muutkin ovet --> Mutta jos teen Shift+E+2 niin ei avaudu.... (manuskassa tämmöiset ohjeet). No miten se pitää sitten tehdä? Ensin Shift, heti perään E ja viimeiseksi 2 samaan aikaan pitäen? Vaiko jokainen erikseen?

- Ville

Petteri Pirinen
Offline Offline

Posts: 534
Date Registered: 30.04.07

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #34 on: 28.11.08, 15:54 »

Paina ensin Shift+E:tä, päästä ne "irti" (en nyt parempaakaan verbiä keksinyt Grin) ja paina heti perään kakkosta.

Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #35 on: 28.11.08, 16:26 »

Paina ensin Shift+E:tä, päästä ne "irti" (en nyt parempaakaan verbiä keksinyt Grin) ja paina heti perään kakkosta.
Kokeillaan tämmöistä... Entä miten muut ovet aukeavat? Vai aukeavatko juuri ko. näppäin yhdistelmällä?

- Ville

Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #36 on: 28.11.08, 16:39 »

Ymmärrykseni mukaan, ne ovet ovat siis, sifth + E= normi ovet, E + 2= cargo ja sitten varmaanikin E+3 on jotkin muut. Mutta kokeile muita yhdistelmiä. (eli siis 2, 3 , 4, 5...) Tiedä edes onko siinä 737 enemmän ovia kuin nuo kaksi.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #37 on: 28.11.08, 17:25 »

YTiedä edes onko siinä 737 enemmän ovia kuin nuo kaksi.
Kyllä siinä mielestäni on.. Kun ulkokuvia katsellut niin siltä näyttäisi.

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #38 on: 28.11.08, 20:25 »

Kyllä siinä mielestäni on.. Kun ulkokuvia katsellut niin siltä näyttäisi.
Ngssä on neljä ovea, vasemman puolen ovet matkustajien purkuun ja oikean tavaran lastaukseen, esim cateringille. Sitten vielä kahdet rahtiluukut.
Joona Nurmi
Offline Offline

Posts: 363
Date Registered: 25.05.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #39 on: 29.11.08, 23:48 »

Toimiiko FISDin skenut miten FSX:ssä? (Lähinnä EFKA ja EFHK)
Entäpä Esan photoskenut?
Pages: 1 [2] 3 4 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1