Kysymyksiä FSX:stä

<< < (41/202) > >>

Tonny0909:

[ Attachment not found - or removed ]


Värit:

Punainen "AP" = Autopilotin pääkytkin.

Vihreät = Lentonopeuden pito. "ATHR" autothrottle- kytkin joka oltava päällä sekä nopudensäätönupista pitää painaa myös!!! Vasemmalla näytön yläreunassa SPEED- merkki

Sininen = Lentokorkeus. Vasen= Korkeus ja Oikea Nousunopeus jalkaa/minuutissa. Itse käytän bussilla 1800 ft/min. Vasenta pitää painaa että se on päällä. ALT- merkkivalo vasemmalla

Oranssi = Suunta. Painaa niin menee päälle. HDG- merkkivalo vasemmalla.Autopilotin pääkytkin on oletuksena näppäimen Z takana.

RobBro:
Hip hei tämäpä oli nopeaa toimintaa. Kiitokset teille ja taidanpa jatkossakin kääntyä ongelmatilanteissa foorumin puoleen, nyt onnistuu ja hyvin. 

Oliver M.:
Quote

Mistä saa autothortlen päälle defu CRJ-700 2d-paneelissa?    Käsisäädöllä ärsyttävä koko reittiä lennellä..


Juu.. Elikkä kysyin tuota pari päivää lentoni lentämisen jälkeen ja nyt huomasin ettei kysymyksen pitänyt tuo olla..  Tänään, piiiiiitkän tauon jälkeen lensin uudella CRJ-900:lla ja huomasin, että ongelmani on etten saa mistään säädettyä mach -lukemaa.. Saan mach thortlen päälle, mutta speediä säädettäessä säätyy vain KIASit..  Eikä paneelista löydy erillistä mach -säätöä.

Juhozzz:
On tullut nyt jo jonkun verran lenneltyä X:llä, ja kävin miettimään, että mitä tuo "Yaw damper" mahtaa  tehdä? Kyseinen nappula löytyy ainakin default koneiden Autopilot -paneelista.

Auttakaas tietämätöntä! 

larding:
Löytyykö mistään mitään järkevää opasta, (vaikka englanniksikin, suomeksi tietenkin mieluummin) joka kertoisi IFR-perusjuttuja. Osaan lähestyä esimerkiksi ILS:llä, mutta SID ja STAR eivät sano minulle kyllä mitään. Kiitos!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page