FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.11.17, 23:55

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 98456 times)
Konsta Karhu
Offline Offline

Posts: 248
Date Registered: 17.09.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #260 on: 12.01.13, 22:25 »

Moi!

Mistäs johtuu, että maa texturet menevät tuollaiseksi mössöksi lennon aikana? Lähtiessä ovat täysin normaalit, mutta lähestyessä ovat vieläkin tuollaista mössöä ja autogen- rakennuksia ja puita ei näy missään. Huh
[ attachment removed / expired ]
Vesi texturet ovat kyllä kunnossa.
[ attachment removed / expired ]
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #261 on: 12.01.13, 23:13 »

Mistäs johtuu, että maa texturet menevät tuollaiseksi mössöksi lennon aikana? Lähtiessä ovat täysin normaalit, mutta lähestyessä ovat vieläkin tuollaista mössöä ja autogen- rakennuksia ja puita ei näy missään. Huh

Loppuu muisti kesken. Laita autogen + scenery density minimille ja tiputa scenery meshi puoleen väliin ja kokeile uudestaan. Todennäköisesti jos kuvan tilanteessa jäisit slewinä paikallesi, alkaisi maastot latautua.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #262 on: 13.01.13, 16:29 »

Vika paikallistettu. Vainuni oli oikea. FSPS Booster muuntaa tuon .cfg:n, kun sammutan sen. Eli, en enää avaa fsps boosteria ja paina siitä fly now, vaan lennän ilma sitä.


FSLabs Support Team
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #263 on: 13.01.13, 19:35 »

Onko ketään, joka käyttää fsps boosteria, niin .cfg:ssä tota [JOBSCHELUDER]? Kun tuli mieleen, että koko juttu alko siitä, että maatekstuurit ei latautunu. Sen verran hyvin fps:iä parantaa tuo boosteri, että en halua sitä poistaa. Eli jos se onkin vain hyvä asia, että jotain puuttuu fsx.cfg:stä?

Toi maatekstuuri homma toimi nyt hyvin ton "rikkinäisen" .cfg:n kanssa.


FSLabs Support Team
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #264 on: 13.01.13, 19:41 »

Kyllä kellottaminen kannattaa... Roll Eyes


Nopeasti kokeilin.
http://s2.postimage.org/6k251bypj/3570k.jpg
Kauanko pyöri prime95? Kyllä itsekin wanhan Q9450n saan pyörimään miljoonassa gigahertzissä stabiilina 2 minuuttia nopeilla kellotuksilla Tongue
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #265 on: 13.01.13, 20:06 »

Kauanko pyöri prime95? Kyllä itsekin wanhan Q9450n saan pyörimään miljoonassa gigahertzissä stabiilina 2 minuuttia nopeilla kellotuksilla Tongue

Kuvan idea oli lähinnä esittää lämpötiloja, kun niistä käytiin triidissä aikaisemmin keskustelua. Parin tunnin jaksoja olen ajanut prime95:llä. Myöhemmin sitten niitä 10 tunnin ajoja, jos jaksan kellottaa pidemmälle.

Muista, että rasitus esim prime95:ssä on äärimmäistä ja jos vaikka puoli tuntia pysyy kaatumatta niin sillä kyllä lentelee vaikka millaisia 15 tunnin longhauleja ilman kaatumisia. FS:n kuormitus ei koskaan tule lähellekään noita tasoja. Senpä takia noista testeistä ei kannata sinänsä hakea liikaa vakautta FSX:ää ajatellen. Itse käytän niitä lähinnä lämpötilaseurantaan ja siihen ne soveltuvat varsin hyvin.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #266 on: 13.01.13, 20:34 »



FSLabs Support Team
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 911
Date Registered: 18.09.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #267 on: 13.01.13, 22:28 »

Asensin itselleni joulun jälkeen just tuon 620:en jäähyn, hyvin on toiminut. Haittana siinä on tuuletin, joka huutaa kuin hyeena koko ajan(920:ssa jäähyssä on säätyvä tuuletin, mutta melkein kaksinkertainen hinta). Minulla sattui kuitenkin olemaan kotelon tuulettimet kolmiportaista mallia ja vaihdoinkin jäähyn mukana tulleen tuulettimen kotelon omaan. Perus käytössä riittää tuulettimen pienin nopeus ja säädän vain FS:lle hieman lisää kierroksia. Ennen hankintaa kannattaa vielä tarkistaa onko kotelossa takapuolella prosessorin kohdalla aukkoa. Aukon puuttuessa joutuu vastakappaleen kiinnitystä varten aukon metallitöinä tekemään...
« Last Edit: 13.01.13, 22:41 by Mikko Westerlund »

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3, PDV4@SSD
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #268 on: 13.01.13, 23:25 »


ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #269 on: 15.01.13, 13:53 »

Saako mistään Fsx:n asetuksista säädettyä niin,että deffaultkoneetkin olisivat sammuksissa ku lennon aloittaa. Olis kiva opetella vähän niitä käynnistysjuttuja.  Smiley

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #270 on: 15.01.13, 13:58 »

Saako mistään Fsx:n asetuksista säädettyä niin,että deffaultkoneetkin olisivat sammuksissa ku lennon aloittaa. Olis kiva opetella vähän niitä käynnistysjuttuja.  Smiley

Aloita lento esim default c172:lla  ja käännä kaikki napit pois päältä ja tallenna lento ja valitse ruksi "Make this the default flight." Jatkossa se on aina oletuslento ja jos aloitat päävalikosta lennon vaikkapa jollain muulla koneella, se on myös sammuksissa.
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #271 on: 15.01.13, 14:02 »

Aloita lento esim default c172:lla  ja käännä kaikki napit pois päältä ja tallenna lento ja valitse ruksi "Make this the default flight." Jatkossa se on aina oletuslento ja jos aloitat päävalikosta lennon vaikkapa jollain muulla koneella, se on myös sammuksissa.
Hienoa,kiitos paljon!

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Pekka J Salminen
Offline Offline

Posts: 8
Date Registered: 10.01.13

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #272 on: 15.01.13, 14:38 »

Hei!
Minulla on FSX Gold edition, jossa on sekä FSX deluxe ja FSX Acceleration expansion pack. Kuitenkin, koska Microsoft ei enää mahdollista FSX:n aktivointia ainakaan puhelimitse ja ei ilmeisesti netinkään kautta (mikä on mielestäni naurettavaa koska niitä on edelleen myynnnisä kaupoissa ja muutenkin silloin se tavallaan tukee esim. crackien ja vastaavien käyttöä), en voi asentaa Acceleration packia, koska asennusta ennen kone väittää, että FSX pitäisi aktivoida ensin. FSX Deluxe-editioniin kiersin aktivoinnin, mutta Acceleration ei siis sitä hyväksy.
Varsinainen kysymykseni koskee tosin FSX:n Service pack 1 ja -2:sta. Niidenhän pitäisi tulla Gold editionissa "sisäänrakennettuna", mutta tulevatko ne FSX Deluxe-editionin mukana vai Acceleration Pack:ssa? Jos ne nimittäin tulee Accelerationissa, ne pitää ilmeisesti asentaa erikseen, mutta ainakin Simviationissa taisi olla molemmat saatavilla.
Samalla kysyisin myös, että mitä sekä SP1 että SP2 käytännössä tekevät/ mitä apua niistä on? Olen ainakin lukenut, että se parantaa pelin sujuvuutta, ilmeisesti mahdollistaen paremman ruudunpäivityksen.

T:Pekka
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4444
Date Registered: 13.04.09

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #273 on: 15.01.13, 14:42 »

Deluxessa eivät tule, Accelerationissa tulevat.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #274 on: 15.01.13, 16:06 »

Mulla aktivoitu fsx deluxe viime viikolla ihan normisti Huh.

E: Typo
« Last Edit: 15.01.13, 17:12 by Lauri Sivuoja »


FSLabs Support Team
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #275 on: 15.01.13, 16:07 »

Minulla on FSX Gold edition, jossa on sekä FSX deluxe ja FSX Acceleration expansion pack. Kuitenkin, koska Microsoft ei enää mahdollista FSX:n aktivointia ainakaan puhelimitse ja ei ilmeisesti netinkään kautta (mikä on mielestäni naurettavaa koska niitä on edelleen myynnnisä kaupoissa ja muutenkin silloin se tavallaan tukee esim. crackien ja vastaavien käyttöä), en voi asentaa Acceleration packia, koska asennusta ennen kone väittää, että FSX pitäisi aktivoida ensin. FSX Deluxe-editioniin kiersin aktivoinnin, mutta Acceleration ei siis sitä hyväksy.


Mihin ylläoleva väite perustuu? Aktivoin oman FSX Deluxeni netissä ensimmäisellä käynnistyskerralla nyt lauantaina. Olen myös aktivoinut sen useasti aikaisemmin ja aina on toiminut. Väitteesi on kumottu täällä jo aikaisemmin ja tässä onkin hotfix, joka saattaa auttaa huuhaajuttujen sijasta.

http://support.microsoft.com/kb/960480

PS. Myöskään googlella ei löydy ainuttakaan sivua, jossa mainittaisiin ettei FSX:ää muka pystyisi aktivoimaan.
Pekka J Salminen
Offline Offline

Posts: 8
Date Registered: 10.01.13

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #276 on: 15.01.13, 16:48 »

Juu kiitos vastauksista, olen kyllä jostakin lukenut (mutta tosin internetistä, joka lähteenä on mitä on..) että palvelua ei enää tuettaisi. Mutta jos sen kerta voisi vielä aktivoida, niin kai se sitten ei pidä paikkaansa. Tosin yhdellä kaverilla FSX ei kyennyt aktivoimaan, eikä itsellänkään puhelimella, vaikka ensimmäisellä kerralla se onnistui, ja vaikka latasin Microsoftin sivuilta korjausohjelman. Tosin se saattoi olla eri korjausohjelma mitä hain, en osaa sanoa.. Mielenkiintoista myös että en löytänyt edes perusteellisella haulla edellä mainittua ohjelmaa mutta kiitos siitä linkistäkin.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5262
Date Registered: 14.12.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #277 on: 16.01.13, 08:15 »

Aktivoin tämän Gold editioni jokin aika sitten netissä, kun asensin sen uudelleen tähän uuteen koneeseen. Ei mitään ongelmia. Sitä en tiedä johtuuko se siitä, että olen aktivoinut tämän saman samoilla key-koodeilla (syötetään asennusvaiheessa) jo 2010. Olin toki poistanut sitä ennen FSX-asennuksen (kuten kaikki muutkin kaupalliset ohjelmat) vanhalta koneelta, joka sai uuden kodin. Ehkä näistä meni tieto Microsoftille (ja muille valmistajille)? En tiedä. Yleensäkään en tiedä mitä kaikkea tietoa ohjelmat/poisto-ohjelmat/ym. ohjelmat nykyään lähettävät ohjelmien valmistajille (ja se on hyvin arveluttavaa). Epäilen kuitenkin sitä väitettä, että uusina ostettuja FSX-ohjelmia ei enää voisi aktivoida. 

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #278 on: 16.01.13, 10:40 »

Juu kiitos vastauksista, olen kyllä jostakin lukenut (mutta tosin internetistä, joka lähteenä on mitä on..) että palvelua ei enää tuettaisi. Mutta jos sen kerta voisi vielä aktivoida, niin kai se sitten ei pidä paikkaansa. Tosin yhdellä kaverilla FSX ei kyennyt aktivoimaan, eikä itsellänkään puhelimella, vaikka ensimmäisellä kerralla se onnistui, ja vaikka latasin Microsoftin sivuilta korjausohjelman. Tosin se saattoi olla eri korjausohjelma mitä hain, en osaa sanoa.. Mielenkiintoista myös että en löytänyt edes perusteellisella haulla edellä mainittua ohjelmaa mutta kiitos siitä linkistäkin.

Microsoft lopetti multiplayerin tukemisen(tarkemmin, lopetti gamespylle maksamisen).


FSLabs Support Team
Pekka J Salminen
Offline Offline

Posts: 8
Date Registered: 10.01.13

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #279 on: 16.01.13, 18:57 »

Juu sainkin aktivoitua sen kunnolla nyt, tosin puhelimella koska minulla ei ole nettiä windowsissa. Ongelma taisi olla oma virhe kun yritin aktivoida ilmeisesti Accelerationin koodilla (en siis sillä key koodilla vaan toisella joka liittyy puhelinaktivointiin). Embarrassed No aina sitä oppii olemaan huolellisempi. Voi myös olla että SP1:n asentaminen auttoi asiaa, vaikka nyt en sitä tarvitsekkaan enää.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1