FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.11.17, 21:46

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 98310 times)
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #380 on: 17.03.13, 13:50 »

Käyttäkää sitä Wilcon omaa fuel planneria mikä löytyy FMC:stä... Se laskee myös tarvittavat kerot

« Last Edit: 17.03.13, 13:56 by Iiro Helminen »

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Robert Lagerström
Offline Offline

Posts: 238
Date Registered: 28.07.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #381 on: 17.03.13, 13:51 »

Käyttäkää sitä Wilcon omaa fuel planneria mikä löytyy FMC:stä... Se laskee myös tarvittavat kerot

Nyt olen tippunut kärryiltä! Cheesy


Nähty: HEL, CHP, VIE, PRG, LPA, CDG, LHR
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #382 on: 17.03.13, 13:56 »

Joo PERF sivuilta löytyy  Wink laskee kerot matkalle ja lataa sen tankkeihin  thmbup

Quote
The fuel planner, strange but true, is in the FMC!
 You have to type "FUEL" in PERF INIT page 3, LSK4R. This way, the FMC will calculate all values for you, destination and alternate (if you provided it in the route planning), and will load the aircraft also, considering standard taxi and contingency additional quanity.
 Think it's strange, but absolutely nice.

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Robert Lagerström
Offline Offline

Posts: 238
Date Registered: 28.07.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #383 on: 17.03.13, 13:59 »

Joo PERF sivuilta löytyy  Wink laskee kerot matkalle ja lataa sen tankkeihin  thmbup


Ok, kokeilen tuota joku lähi päivä.

Nähty: HEL, CHP, VIE, PRG, LPA, CDG, LHR
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #384 on: 17.03.13, 14:00 »

Ok, kokeilen tuota joku lähi päivä.

Itse käytin tuota kun VF:llä lensin bambukeppiä, totesin toimivaksi.

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #385 on: 18.03.13, 14:45 »

En tiiä kuuluuko tämä kysymys tähän keskusteluun mutta laitampa tämän tänne kuitenkin. Tekeekö Aerosoft FSX:lle A330:sen lähiaikoina?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #386 on: 18.03.13, 15:12 »

En tiiä kuuluuko tämä kysymys tähän keskusteluun mutta laitampa tämän tänne kuitenkin. Tekeekö Aerosoft FSX:lle A330:sen lähiaikoina?

Olen kuullut että ensin tulevat a319 ja 318 ja sen jälkeen A330 ja 340 ja vielä sen jäkeen A380

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #387 on: 18.03.13, 15:30 »

Olen kuullut että ensin tulevat a319 ja 318 ja sen jälkeen A330 ja 340 ja vielä sen jäkeen A380

Mistä sä A340:sen ja A380:sen repäsit?


FSLabs Support Team
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #388 on: 18.03.13, 15:41 »

Mistä sä A340:sen ja A380:sen repäsit?

Aerosoftin foorummilta.

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3943
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #389 on: 19.03.13, 08:27 »

Toivomuksia/vaatimuksia siellä AS foorumilla vaan esitetään asiakkaiden toimesta, esim. A340 ja A380 mutta todellisuudessa Aerosoft on toistaiseksi tekemässä vain sen A330:sen A318/319 jälkeen. Kannattaa lukea hieman ajatuksella nuo eikä hutaista vain läpi.

http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/64614-a318-and-a319/page__hl__a340#entry458647
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/63946-a318-a319/
« Last Edit: 19.03.13, 08:36 by Mikael Leinonen »
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #390 on: 20.03.13, 13:06 »

Olen tässä lähiaikoina sörkkinyt ja säätänyt fsx.cfg:tä ja aloin käyttämään FPS Limiteriä. Olen saanut frameja nousemaan ihan mukavasti. Säätämisellä on ollut myös sivuvaikutuksia,framet eivät pysy enään tietyssä arvossa vaan ne hyppivät. Kittilässä Aerosoftin bussilla framet hyppii 10-25 välillä, Helsingissä (Mega Airport) Aerosoftin bussilla framet hyppii 6-20 välillä. Mitä pitäisi tehdä että saan framet asettumaan?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #391 on: 20.03.13, 14:58 »

Moro!
Onkohan FSX:lle minkäänlaista skenukkaa Jämin kentästä (tai update FS2004 versioon jolla saa toimiin FSX)? Viime vuoden Jämi Fly Innissä ainakin SVILin pisteellä oli FSX käytössä ja Jämin skenukka siinä.


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Sakari Lintunen
Offline Offline

Posts: 22
Date Registered: 04.03.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #392 on: 20.03.13, 16:26 »

Ei ole.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2536
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #393 on: 20.03.13, 18:01 »

Olen tässä lähiaikoina sörkkinyt ja säätänyt fsx.cfg:tä ja aloin käyttämään FPS Limiteriä. Olen saanut frameja nousemaan ihan mukavasti. Säätämisellä on ollut myös sivuvaikutuksia,framet eivät pysy enään tietyssä arvossa vaan ne hyppivät. Kittilässä Aerosoftin bussilla framet hyppii 10-25 välillä, Helsingissä (Mega Airport) Aerosoftin bussilla framet hyppii 6-20 välillä. Mitä pitäisi tehdä että saan framet asettumaan?

Onhan frame- asetus simun omassa valikossa täysillä, eil "unlimited" ?
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #394 on: 20.03.13, 18:19 »

Ei ole.
Jotenkin jaksan epäillä tätä... Mutta jos ei ole, sitten ei ole ja sille ei voi mitään.


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5260
Date Registered: 14.12.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #395 on: 20.03.13, 18:37 »

Jämijärvelle on tehty FS2004-maisema: http://fisd.fsnordic.net/projects/efjm/ , mutta FSX:ään sitä ei ole mallinnettu kuten ei useimpia muitakaan Suomen kenttiä.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #396 on: 20.03.13, 19:23 »

Onhan frame- asetus simun omassa valikossa täysillä, eil "unlimited" ?
Juu on.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3943
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #397 on: 25.03.13, 21:45 »

Satuin törmäämään tälläiseen: Parannellut vc-tekstuurit PMDG:n 747X:lle  thmbup

http://www.avsimrus.com/f/fsx-effects-and-addons-85/pmdg-747-fix-repaint-vc-46754.html

ja päivitys tuohon http://www.avsimrus.com/f/fsx-effects-and-addons-85/pmdg-747-fix-repaint-vc-front-wheel-46785.html

Kannattaa kokeilla jos omistaa kys. lisurin  Wink

« Last Edit: 26.03.13, 07:26 by Mikael Leinonen »
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5260
Date Registered: 14.12.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #398 on: 26.03.13, 07:24 »

En jaksa kaivaa viestiketjua vuositolkulla taaksepäin josko löytyisi sopiva otsikko. Uuttakaan ei kannata tehdä, joten lisään tähän ketjuun, vaikka kyseessä ei olekaan kysymys FSX:stä vaan pikemminkin vastus johonkin kysymykseen.

Osoitteessa: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq9-RAJ7AE8odFNwQ3ZnbXpLd2xCQzdBZ0gwOFJJbmc#gid=0

on lista tekeillä olevista (natiivi-) FSX-koneista (freeware tai payware)

Pekka


« Last Edit: 26.03.13, 07:28 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Jani Kiviniemi
Offline Offline

Posts: 45
Date Registered: 01.10.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #399 on: 17.04.13, 16:06 »

Hei

Pitkästä aikaa tuli sellainen ongelma että turvauduttava foorumin apuun  Grin
asensin realtimer ohjelman ja se tais kadottaa minulta ai-trafikin,ei ole kyllä ollenkaan mukava tulla tyhjälle kentälle  Cry

Niin,jotain mysteeristä nyt eli Arlanda ja Heathrow kentillä on koneet,ainoastaan Vantaa tyhjä koneista   Embarrassed
« Last Edit: 17.04.13, 16:30 by Jani Kiviniemi »
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1