FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.09.17, 17:36

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 96346 times)
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #40 on: 30.11.08, 00:09 »

Esan photoscenut toimii, muut fisdin kentät ei.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Joona Nurmi
Offline Offline

Posts: 363
Date Registered: 25.05.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #41 on: 30.11.08, 00:26 »

Harmi...
Mites, onko FISD tiimillä mitään suunnitelmia FSX kenttiä varten?
Jukka Joutsijärvi
Offline Offline

Posts: 1163
Date Registered: 06.12.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #42 on: 30.11.08, 13:23 »

Esan photoscenut toimii, muut fisdin kentät ei.


Täältä löytyy: "http://walhalla.mine.nu/fsx/whatsnew.php"   jopa FSX scenejen listalta eli on päivittäneet tietonsa että toimivat photescenut FSX:ssä vaikka tehty FS9:lle thmbup

Jukka
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #43 on: 30.11.08, 13:33 »


Täältä löytyy: "http://walhalla.mine.nu/fsx/whatsnew.php"   jopa FSX scenejen listalta eli on päivittäneet tietonsa että toimivat photescenut FSX:ssä vaikka tehty FS9:lle thmbup

Jukka
Niiin....? Juuri sanoinkin etta Esan photoscenut toimii. En tajunnut viestisi pointtia.  Grin

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #44 on: 01.12.08, 12:56 »

Latasin AVSIM:sta Project Airbusin A320:sen Aer Lingusin väreissä FSX:lle. Konetta ei kuitenkaan näy Aircraft-valikossa. Kone löytyy oikein Airplanes-kansiosta.

Sitten toinen kysymys: Onko ihan normaalia että X:n Flightplanner antaa Oulu-Helsinki-matkalle polttoainemääräksi n. 451 gallonaa? Nimittäin monesti polttoaine loppuu kesken matkan. Perille pääsee mutta näyttää nollaa (2x Ctrl + Z).
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #45 on: 02.12.08, 07:35 »

Sitten toinen kysymys: Onko ihan normaalia että X:n Flightplanner antaa Oulu-Helsinki-matkalle polttoainemääräksi n. 451 gallonaa? Nimittäin monesti polttoaine loppuu kesken matkan. Perille pääsee mutta näyttää nollaa (2x Ctrl + Z).

Sillä A320:llä?

Jet A-1 painaa keskimäärin 6.84 paunaa gallona, eli 451 gallonaa on 3084.84 paunaa.

A321 keskimääräinen polttoainekulutus tunnissa on 5900 lbs ja tähän pitää sitten lisätä tarvittavat reservit sun muut sääntöjen mukaiset polttoainemäärät.

Eli tälleen karkeasti laskien pääset tuolla 451 gal määrällä noin puoleen väliin ennen kuin tankit tyhjenevät.  Smiley

'Don't panic'
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #46 on: 02.12.08, 12:06 »

Sillä A320:llä?

Jet A-1 painaa keskimäärin 6.84 paunaa gallona, eli 451 gallonaa on 3084.84 paunaa.

A321 keskimääräinen polttoainekulutus tunnissa on 5900 lbs ja tähän pitää sitten lisätä tarvittavat reservit sun muut sääntöjen mukaiset polttoainemäärät.

Eli tälleen karkeasti laskien pääset tuolla 451 gal määrällä noin puoleen väliin ennen kuin tankit tyhjenevät.  Smiley

Joo A320:llä, mutta huomasinkin, että tämä oli 9:n Flightplannerin antama luku. Mutta jotain samanlaisia lukemia antaa X:kin. Kummalisinta siinä on se, että polttoainetta on muka loppuun asti, moottorit työntää kivaa vauhtia eteenpäin, vaikka mittarit näyttää : Fuel 0%.

Sitten Vroutesta, miten sen vrouten saa antamaan polttoaine, kun nyt se ei anna valita konetyyppiä, eli määrää ei voi laskea.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #47 on: 02.12.08, 12:18 »

vroutesta pitää olla maksullinen premium-versio, että saat sen polttoainelaskut käyttöön, nihinkään en kyllä luottaisi hetkeäkään. Jos haluat jatkossa saada hyviä polttoainelaskuja ja säätää reittien kanssa niin FSBuild, ei vaihtoehtoja.  Wink

Onkos tuo Fsbuild maksullinen? Kun jostain muistelen kuulleeni, että se on maksullinen. Se nimittäin tuli jonkun IVAO:n ohjelman mukana, pitäisikö jostain hankkia sitten aktivointikoodi?
Ezku
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #48 on: 02.12.08, 12:22 »

Onkos tuo Fsbuild maksullinen? Kun jostain muistelen kuulleeni, että se on maksullinen. Se nimittäin tuli jonkun IVAO:n ohjelman mukana, pitäisikö jostain hankkia sitten aktivointikoodi?
On se maksullinen.
gangst
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #49 on: 06.12.08, 20:12 »

Onko kenelläkään tietoa toimiiko tuo fsnordicin tiedostokirjastossa oleva Rovaniemi scenery (FS2004) myös FSX:llä??
Ville Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1895
Date Registered: 15.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #50 on: 18.12.08, 07:47 »

Tuli hankittua nyt tuo FSX..
Lentelen pääasiassa mittaria, ja haluaisin 2-D paneelit käyttöön myös FSX:ssä. Tietenkin ne saa näkyviin painelemalla Shift+numero, mutta ne näkyvät hiukan läpinäkyvinä Undecided

Saako nuo yllämainitut näkyviin samalla tavalla kuin FS9:ssä on?

Ville
Ville Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1895
Date Registered: 15.02.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #51 on: 18.12.08, 09:10 »

2D paneeliin pääset painamalla F10, läpinäkyvyyttä sille voi säätää asetuksista, 2D-panel transparency.

Kiitos Smiley

Ville
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #52 on: 15.04.09, 12:31 »

Miten defu B738:ssa voi vaihtaa näyttöjen näkymiä? Kun siinä on näyttöjen yläpuolella joku nappi joka näyttää kierrettävältä, mutta se ei käänny mihinkään. Joskus olen mielestäni onnistunut ne vaihtamaan. En ole löytänyt siitä sellaisia nappejakaan mistä A321:ssä vaihdetaan.
Pvflight
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #53 on: 15.04.09, 13:03 »

"Latasin AVSIM:sta Project Airbusin A320:sen Aer Lingusin väreissä FSX:lle. Konetta ei kuitenkaan näy Aircraft-valikossa. Kone löytyy oikein Airplanes-kansiosta"

Olet kai muuttanut ne paneelit ja soundit fsx:älle sopiviksi, mikäli siis käyttää jotain defu koneiden paneeleja/soundeja? Ainakin itse olen huomannut, että jos textuurien  kansioihin ei tee thumbnail kuvakansiota, koneet eivät näy pelissä, joten koita kopioida jostain toisesta koneesta tuo thumbnail kuva tuonna textuuri kansioon mikäli siellä sitä ei valmiina ole, ja muokkaat sitä vaikka paintilla vähän, ei sillä kuvalla toimivuuden kannalta väliä, niin pitäisi näkyä. Mikäli thumnnail kansio tuolla tekstuureissa jo on, niin sitten en osaa auttaa, mutta ainakin kun fs2004 yhteensopivia koneita siirretään fsx:ään pitää yleensä luoda tuo kansio tekstuureihin.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #54 on: 18.04.09, 19:58 »

Voiko olla mahdollista että olen poistanut FSX.cfg:n, etsiskelin sitä vain korjausasennuksen takia. Vai ne jotka sen korjausasennuksen on tehnyt, niin onko se muuttanut asetuksia mitenkään?
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #55 on: 20.04.09, 19:01 »

Eikö Service Pack 2 saa enää FSX:ään? Siis ihan tähän normiin?
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #56 on: 20.04.09, 19:05 »


'Don't panic'
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #57 on: 20.04.09, 19:36 »

Miten tuon lataamisessa kestää noin kauan minulla näyttää nytten että kestäisi 3h.  Miksi Fsinsider:ista ei pysty enää ladata sitä?
Matias Pusa
Offline Offline

Posts: 1135
Date Registered: 06.03.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #58 on: 20.04.09, 19:46 »

Miksi Fsinsider:ista ei pysty enää ladata sitä?

Kokeileppa näin: laita googlen hakuun "Flight simulator x service pack 2". Ensimmäinen hakutulos päästää fsinsiderin sivulle, josta on suora latauslinkki.

Tämä sivu

Latauslinkki

Siirtonopeus näytti olevan 1-2Mb/s. (kymppimeganen netti)

Kannattaa oikeasti käyttää esim googlea ennenkuin kyselee..
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #59 on: 20.04.09, 19:46 »

Miten tuon lataamisessa kestää noin kauan minulla näyttää nytten että kestäisi 3h.  Miksi Fsinsider:ista ei pysty enää ladata sitä?

Kysyvä ei tieltä eksy. Ehkä olisi kuitenkin aika hankkia navigaattori....  Tongue

Mistä sen joku meistä tietää, millainen internet yhteys sinulla on ja kuinka kauan kestää ladata 166MB. (?)
Mistä sen joku meistä tietää, miksi sinä et löydä näitä filuja ja joku muu löytää. (?)
http://www.fsinsider.com/downloads/Pages/FlightSimulatorXServicePack2.aspx


'Don't panic'
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1