FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.11.17, 09:31

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 98505 times)
Ari Viitajylhä
Offline Offline

Posts: 1564
Date Registered: 14.11.02

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #480 on: 02.05.13, 07:03 »

Ei windows anna mitään koodia. DVD kotelossa tai tuotekansiossa on product key koodi joka annetaan soitettuasi palvelun tarjoajalle. Pari kertaa olen näin toiminut eikä mitään ongelmaa. Toinen tapa on netti, helppoa kuin heinän teko.  Wink

Linkki: http://support.microsoft.com/kb/927007/fi
« Last Edit: 02.05.13, 07:08 by Ari Viitajylhä »

On parempi olla optimisti vaikka olisi aina väärässä
kuin pessimisti joka on aina oikeassa.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6113
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #481 on: 02.05.13, 12:35 »

Ei windows anna mitään koodia. DVD kotelossa tai tuotekansiossa on product key koodi joka annetaan soitettuasi palvelun tarjoajalle. Pari kertaa olen näin toiminut eikä mitään ongelmaa. Toinen tapa on netti, helppoa kuin heinän teko.  Wink

Linkki: http://support.microsoft.com/kb/927007/fi

Olen Windowsin aktivoinut puhelimessa siten, että Windows on antanut pitkän numerosarjan mulle, jonka olen sitten välittänyt puhelimessa MS:n tuotetukeen, josta on muistaakseni annettu jokin numerosarja takaisin, jolla Windowsin saa aktivoitua.
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #482 on: 02.05.13, 15:15 »

Moro!
Mulla on nyt ilmennyt harvinaisen ärsyttävä ongelma FSX:ssä, toki se saattaa olla myöskin käyttiksessä.
Kuvaus:
Illalla olin sammuttamassa tietokonetta, ja se sammutuksen yhteydessä alkoi asentamaan normaalisti uutta päivitystä. Seuraavana aamuna kaikki oli hyvin, kunnes huomasin että kun yritän käynnistää FSX:ää, se raksuttaa pienen hetken ja sen jälkeen sanoo "A fatal error occurred" ja sanoo että ohjelma täytyy sammuttaa. Asensin FSX:n puhtaasti uusiksi. Ilman SP1:stä ja SP1:n kanssa, simu toimii hyvin. Mutta sitten jos asennan SP2:n tai Acceleration Expansionin, niin ongelma palaa. Sen jälkeen tajusin että järjestelmänpalautus päivitystä aikaisempaan tilaan voisi toimia, mutta ei. Koko palautuspisteiden listassa ei ole tilaa ennen päivitystä. Olen yrittänyt hakea Googlella ties kuinka paljon, ja mikään ei tunnu auttavan.

Vielä error report:
Quote
Viallisen sovelluksen nimi: fsx.exe, versio: 10.0.61637.0, aikaleima: 0x46fadb14
Viallisen moduulin nimi: unknown, versio: 0.0.0.0, aikaleima: 0x00000000
Poikkeuskoodi: 0xc0000005
Virhepoikkeama: 0x099f006c
Viallisen prosessin tunnus: 0x13d4
Viallisen sovelluksen käynnistysaika: 0x01ce4746baf2c430
Viallisen sovelluksen polku: C:\Flight Simulator X\fsx.exe
Viallisen moduulin polku: unknown
Raportin tunnus: 03917e70-b33a-11e2-86fc-7071bcf597ec

Osaiskohan joku auttaa?


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #483 on: 02.05.13, 15:47 »

En tuosta virheilmoituksesta saa oikein selvää, kun virheellinen moduuli ei ole tiedossa.

Mutta tuosta asennusprosessista, tarkoititko että uudelleenasennettaessa laitoit ensin FSX, sitten SP1 ja sen jälkeen Accelerationin? Tässä tapauksessa tuo SP1 on turha, sillä Acceleration sisältää sekä SP1 että SP2, joten FSX asennettaessa ei tarvitse kuin asentaa FSX ja Acceleration ja se on uusimmassa versiossa.

Muistithan käynnistää FSX asentamisen ja päivittämisen välissä, jotta kaikki tiedostot on loppuun saakka asennettu (FSX viimeistelee asennusta ensimmäisellä käynnistyskerralla, muistaakseni).

FSX:n asentamiseen suosittelen järjestystä, jota itse käytän joka kerta:
1. Asennan FSX, käynnistän sen ja lataan defaultlennon, sammutan simun ja käynnistän koneen uudestaan.
2. Defrag osion, jossa FSX on. (jos asennat FSX:n SSD:lle, tätä EI SAA tehdä, sillä defrag voi vahingoittaa SSD:tä)
3. Varmuuden vuoksi käynnistän koneen uudestaan, ja sitten asennan Accelerationin. Käynnistän sen ja lataan lennon, jonka jälkeen sammutan simun ja käynnistän taas koneen uudestaan
4. Defragmentoin osion jonne simu on asennettu, ja käynnistän koneen uudestaan.
5. Tämän jälkeen kaikki on niin sulavasti asennettu kuin voi, ja rupean laittamaan hyväksi havaitsemani tweakit FSX.cfg:hen.

Tällaisella prosessilla itsellä FSX pyörii aina sulavasti heti alusta saakka. Aikaa noissa Defragmenteissa menee hetki, mutta kyllä se kuitenkin kannattaa.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #484 on: 02.05.13, 16:14 »

Mutta tuosta asennusprosessista, tarkoititko että uudelleenasennettaessa laitoit ensin FSX, sitten SP1 ja sen jälkeen Accelerationin? Tässä tapauksessa tuo SP1 on turha, sillä Acceleration sisältää sekä SP1 että SP2, joten FSX asennettaessa ei tarvitse kuin asentaa FSX ja Acceleration ja se on uusimmassa versiossa.
Kokeiltu on molemmin päin, SP1 pohjalla Acceleration päälle ja ilman SP1:stä Accelerationin asennus.

Muistithan käynnistää FSX asentamisen ja päivittämisen välissä, jotta kaikki tiedostot on loppuun saakka asennettu (FSX viimeistelee asennusta ensimmäisellä käynnistyskerralla, muistaakseni).
Käynnistin FSX:n ja latasin lennon ennen Accelerationin asennusta.

Itse aina kun olen asentanut FSX uudelleen, defraggaan koneen kokonaan, tosin tällä kertaa en ole vielä kerinnyt.
Kokeilen sellaista, että teen uudestaan asennuksen tarkkaan tuon ohjeesi mukaan, josko se lähtisi siitä toimimaan  Undecided


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #485 on: 02.05.13, 16:24 »

Toivotaan että sitten toimisi. Jos ei lähde pelitämään, voi olla että on paras vain pistää koko windows uusiksi ja aloittaa "puhtaalta pöydältä".

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #486 on: 03.05.13, 11:04 »

Eipä toimi ei.
1. Käynnistin koneen uudelleen clean bootilla
2. Asensin FSX, latasin defaultlennon ja laitoin simun kiinni
3. Käynnistin koneen uudelleen
4. Defraggasin koko koneen
5. Käynnistin koneen uudelleen clean bootilla
6. Asensin Accelerationin
tähän jämähti, Accelerationin kanssa ei lähde käyntiin.
Yritin vielä defragata uudestaan ja sitten käynnistää mutta ei..
Siinä meni taas 18 tuntia täysin hukkaan defraggamisen takia...
Taisi jäädä tähän mun FSX:llä simuilut, sillä Win7:n uudelleenasennuskaan ei onnistu koska en omista wintoosan asennuslevykettä. 
Cry


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1220
Date Registered: 19.06.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #487 on: 03.05.13, 11:24 »

Pakettikoneissa ainakin tulee se Windowsin asennus mukana aina. Ainakin minulla (win7) sen uudelleenasennuksen saa ohjauspaneelista käsin käynnistettyä.
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #488 on: 03.05.13, 11:26 »

Ainakin minulla (win7) sen uudelleenasennuksen saa ohjauspaneelista käsin käynnistettyä.
Jaa? Mistäköhän sieltä? Jos on mahdollista niin sitten hyvä


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1220
Date Registered: 19.06.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #489 on: 03.05.13, 11:29 »

Jaa? Mistäköhän sieltä? Jos on mahdollista niin sitten hyvä

En muista ulkoa mutta se on siellä missä muutkin palautusjutut jos oikein muistan. Hölmöähän se olis jos myisivät koneen windowsilla mutta sitä ei saisi uudelleen asennettua, pakettikoneista saa jopa ihan ehdan asennuslevyn ulos, ei vaadi kuin tyhjän DVD levyn.

Palautajärjestelmän asetukset kohta ja sieltä valitset lisävaihtoehdot ja siitä se täysi uudelleenasennus.
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #490 on: 03.05.13, 11:35 »

Kiitokset, pitää kyllä vielä miettiä että onko tuo todella se mitä pitää tehdä, on nimittäin sitten aika paljon uudelleen asennettavaa ja säädettävää...


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6113
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #491 on: 03.05.13, 11:38 »

Tuo levyn eheytys täytyy tehdä ennen FSX:n asentamista, ei sillä niin merkitystä ole enää asennuksen jälkeen. Myös pitää nimenomaan käyttää jotain kunnon eheytysohjelmaa, kuten O&O, jolla eheytetään asemat ensin tyhjän tilan mukaan ja sen jälkeen vielä tiedostolistauksen mukaan (aakkosjärjestykseen). Suosittelisin kyllä täydellistä uudelleenasennusta tyhjennetylle kovalevylle oireiden perusteella.
Joonatan Anttila
Offline Offline

Posts: 285
Date Registered: 05.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #492 on: 03.05.13, 21:27 »

Semmoinen ongelma, että kun tulee pinnoilta alas jetillä ja laskee korkeutta matalalle, niin maisema ei lataudu, vaan on pelkkää mössöä ilman textuureita. Nousussa ja hiljempaa lentävillä koneilla ongelmaa ei ole. Lentokentät ja osa rakennuksista latautuu normaalisti. Mikähän avuksi?
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #493 on: 04.05.13, 07:14 »

Ei lataudu ensinkään, vai latautuu hyvin hitaasti?

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6113
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #494 on: 04.05.13, 09:35 »

Keskusmuisti loppuu kesken. Kokeile pienentää asetuksia.
Joonatan Anttila
Offline Offline

Posts: 285
Date Registered: 05.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #495 on: 04.05.13, 13:49 »

8gb keskusmuistia, ei luulisi näin pahasti kyykkäävän. Käyn lennolla ja otan muutamat screenit, niin jatketaan asian selvittelyä. Muita specsejä: SB @ 4.4Ghz, GTX580, W7 64bit.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1220
Date Registered: 19.06.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #496 on: 04.05.13, 14:03 »

Oliko siinä joku semmonen että FSX ei osaa käyttää kuin tiettyä määrä muistista koska on 32 bittinen?
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #497 on: 04.05.13, 14:07 »

Oliko siinä joku semmonen että FSX ei osaa käyttää kuin tiettyä määrä muistista koska on 32 bittinen?
Täsmälleen, 4 gigaa näkee. Eikä se raukka myöskään osaa jakautua monelle ytimelle, vaan kuormittaa vain ja ainoastaan sitä yhtä ja ainoaa.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Joonatan Anttila
Offline Offline

Posts: 285
Date Registered: 05.12.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #498 on: 04.05.13, 16:08 »

Blaah, ongelmaa ei ollut, kun lähestyttiin Arlandaa, liekö sillä vaikutusta, että on keskellä metsää --> ei photosceneryä - ei paljon rakennuksia... Katsellaan uudestaan, lähestytään jonkin kaupundin yli. Tongue
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 914
Date Registered: 03.07.09

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #499 on: 04.05.13, 16:35 »

Merkitys on sillä ettei sulla Tukholman alueella todennäköisesti viittä photosceneryä siinä ympärillä, alla meshit + landclassit ja siihen kun lätkäistään päälle vielä Erittäin tarkka payware scenery. Kyllä tuolla saa sen 4Gb täyteen kevyesti.

Jouka


UPL
Pages: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1