FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.07.17, 14:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 93864 times)
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #580 on: 20.06.13, 16:33 »

Mistä säädetään koneiden luisua? Eli sitä kuinka helposti ne rullauksen aikana luisuvat?
Kyseessä on FSX:än huono kitkamallinnus, jolle ei tietääkseni voi tehdä mitään.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3051
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #581 on: 20.06.13, 16:53 »

Juu ei. Ainoa pelastus tuolta FSX:n fysiikan lakeja uhmaavalta fysiikkamoottorista on kolmannen osapuolen itse tekemä sellainen.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 562
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #582 on: 22.06.13, 11:07 »

Päätin poistaa FSX:än lukuisten kaatumisien ja muiden ongelmien jälkeen Program files (x86) kansiosta. Minne minun pitäisi asentaa simu uudelleen? Mulla ei oo ku C-levy ja ulkonen kiintolevy.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 10
 
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 894
Date Registered: 03.07.09

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #583 on: 22.06.13, 11:08 »

Laita suoraan C: levyn juureen. Eli C:/Microsoft Flight Simulator X.

Nain ainakin toimii allekirjoittaneella.


UPL
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 562
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #584 on: 22.06.13, 15:43 »

Laita suoraan C: levyn juureen. Eli C:/Microsoft Flight Simulator X.

Nain ainakin toimii allekirjoittaneella.
Kyllä kannatti asentaa uusiksi, lyhyen testin aikana ei ole tullut yhtään lagikohtausta!  thmbup

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 10
 
Ville Pietilä
Offline Offline

Posts: 745
Date Registered: 17.05.06

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #585 on: 22.06.13, 18:07 »

Päätin poistaa FSX:än lukuisten kaatumisien ja muiden ongelmien jälkeen Program files (x86) kansiosta. Minne minun pitäisi asentaa simu uudelleen? Mulla ei oo ku C-levy ja ulkonen kiintolevy.

Roskakoriin....

//Vipu
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #586 on: 22.06.13, 18:58 »

Roskakoriin....

Selvennätkö vähän asiaa...

LAPL(S)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #587 on: 30.06.13, 16:05 »

Nyt alkoi vituttamaan kun tänään EFHK-VHHX legillä simu on jäätynyt jo 4 kertaa. eli simu muuttuu valkoiseksi ja ylhäällä lukee: Flight Simulator (Ei vastaa)  Onko tähän jotain juttua jolla voisi korjata.  Raaaah! Ottaa päähän   Angry

Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 640
Date Registered: 24.01.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #588 on: 30.06.13, 16:46 »

Tuossa niin monta muuttujaa, että on hyvin hankala antaa vastausta.
Toistuuko ilmiö vain tietyllä koneella?
Mitä muita ohjelmia on simun lisäksi?
Onko uiautomationcore.dll asennettu?
Onko FSX asennettu program files-kansioon?

Tai voit myös aloittaa tuosta: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=fsx+freezes&ie=UTF-8&oe=UTF-8#client=safari&rls=en&sclient=psy-ab&q=fsx+freezes+mid+flight&oq=fsx+freezes
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #589 on: 30.06.13, 16:53 »

Tuossa niin monta muuttujaa, että on hyvin hankala antaa vastausta.
Toistuuko ilmiö vain tietyllä koneella?
Mitä muita ohjelmia on simun lisäksi?
Onko uiautomationcore.dll asennettu?
Onko FSX asennettu program files-kansioon?

Tai voit myös aloittaa tuosta: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=fsx+freezes&ie=UTF-8&oe=UTF-8#client=safari&rls=en&sclient=psy-ab&q=fsx+freezes+mid+flight&oq=fsx+freezes

Ilmiö on toistunut PMDG MD-11 tänään jo 6 kertaa.  Olen sammuttanut muutamia ohjelmia mutta nyt on käynnissä FSX, skype, FSairlines ja Google crome. uiautomationcore.dll on ja simu asennettu Kovalevy I:lle
« Last Edit: 30.06.13, 17:15 by Axu Lund »

Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 640
Date Registered: 24.01.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #590 on: 30.06.13, 18:02 »

Onkos kuinka kellotettua rautaa käytössä?
Kuinkas lämmöt?
Koitappas päivittää ajurit?
Onko simu programfiles-kansiossa ja/tai Windowsin kanssa samalla levyllä?
Lisää HIGHMEM-fix fsx.cfgiin.

Ja kyllä googletin puolestasi.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #591 on: 30.06.13, 18:04 »

Onkos kuinka kellotettua rautaa käytössä?
Kuinkas lämmöt?
Koitappas päivittää ajurit?
Onko simu programfiles-kansiossa ja/tai Windowsin kanssa samalla levyllä?
Lisää HIGHMEM-fix fsx.cfgiin.

Ja kyllä googletin puolestasi.

Konetta ei ole yhtään kellotettu.
Uusimmat ajurit on. kai) (?)
Simu on I- levyllä.

Ja eikös tuolla HIGHMEM-fixillä ollut jokin sivuvaikutus? Huh

Patrick Ojanen
Online Online

Posts: 4419
Date Registered: 13.04.09

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #592 on: 30.06.13, 18:13 »

Uusimmat ajurit on. kai) (?)
Simu on I- levyllä.
Ja eikös tuolla HIGHMEM-fixillä ollut jokin sivuvaikutus? Huh

Kannattaa katsoa ne ajurit kuntoon. Ja onko tuolla I -levyllä Windows asenettu vai ei? Ja laitappa tuo HIGHMEM-fixi vaan sinne cfg:hen.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 947
Date Registered: 11.12.11

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #593 on: 01.07.13, 17:38 »

Huomasin tuossa, kun tappelin vaihteeksi FSX:n kanssa. että simu herjaa GPS-failurea. Voisiko tämä olla syynä koneisiin, jotka keikkuvat joko ilmassa, tai maan sisällä?  Undecided

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1844
Date Registered: 14.02.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #594 on: 02.07.13, 17:03 »

Ilmiö on toistunut PMDG MD-11 tänään jo 6 kertaa.  Olen sammuttanut muutamia ohjelmia mutta nyt on käynnissä FSX, skype, FSairlines ja Google crome. uiautomationcore.dll on ja simu asennettu Kovalevy I:lle

Muistathan käynnistää lennon default Cessnalla ja vasta sen jälkeen valitset haluamasi lisäosalentohärvelin - karsii joitakin ongelmia noin yleisesti...

Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #595 on: 02.07.13, 17:21 »

Muistathan käynnistää lennon default Cessnalla ja vasta sen jälkeen valitset haluamasi lisäosalentohärvelin - karsii joitakin ongelmia noin yleisesti...

En tajua miksi kallis kaupallinen lisäosa ei toimi kunnolla ilman kikkailuja? Omat lisurikoneeni rajoittuvat yhä esim. captain simin 757:aan mutta se ainakin toimii semmosenaan.
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1685
Date Registered: 25.10.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #596 on: 02.07.13, 17:29 »

En tajua miksi kallis kaupallinen lisäosa ei toimi kunnolla ilman kikkailuja? Omat lisurikoneeni rajoittuvat yhä esim. captain simin 757:aan mutta se ainakin toimii semmosenaan.

No kyllä täällä ainakin on toimineet kaikki lisäosakoneet ilman kikkailuja.

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6080
Date Registered: 27.10.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #597 on: 02.07.13, 22:27 »

En tajua miksi kallis kaupallinen lisäosa ei toimi kunnolla ilman kikkailuja? Omat lisurikoneeni rajoittuvat yhä esim. captain simin 757:aan mutta se ainakin toimii semmosenaan.

Lähestulkoon kaikki lisäosat vaativat, että simu käynnistetään default-koneella. Lentoa ei tarvitse ladata. Riittää, että default situationissa on default-kone. Sen voi sitten vaihtaa haluamaansa ennen lennon lataamista. Yksinkertaisen lisäosakoneen lataaminen varmistaa sen, että FSX:lle vaativa lisäosakone alustaa itsensä normaaliksi. Uskoisin, että tämä johtuu nimenomaan FSX:n rajoittuvuudesta. Esim PMDG:n koneissa suurin osa elektroniikasta yms tapahtuu FSX:n ulkopuolella. Simussa ei saa olla mitään järjestelmiä mallinnettuna pohjalla valmiina.

CS/PMDG vertailu on melko idioottimaista. Jos CS:n kone toimii niin se johtuu siitä, että se on eri luokan kone kuin PMDG:n.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #598 on: 02.07.13, 22:31 »

Lähestulkoon kaikki lisäosat vaativat, että simu käynnistetään default-koneella. Lentoa ei tarvitse ladata. Riittää, että default situationissa on default-kone. Sen voi sitten vaihtaa haluamaansa ennen lennon lataamista. Yksinkertaisen lisäosakoneen lataaminen varmistaa sen, että FSX:lle vaativa lisäosakone alustaa itsensä normaaliksi. Uskoisin, että tämä johtuu nimenomaan FSX:n rajoittuvuudesta. Esim PMDG:n koneissa suurin osa elektroniikasta yms tapahtuu FSX:n ulkopuolella. Simussa ei saa olla mitään järjestelmiä mallinnettuna pohjalla valmiina.

CS/PMDG vertailu on melko idioottimaista. Jos CS:n kone toimii niin se johtuu siitä, että se on eri luokan kone kuin PMDG:n.

Juu, olen idiootti näissä lisurikone jutuissa, myönnän  laugh Noin se sitten toimii, tiedän sitten jos tulee tilanne eteen.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #599 on: 10.07.13, 14:44 »

Onko Fsx:lle lisuria joka mallintaisi näkymän heilumisen? Eli jos on turnulenssia ja kone heiluu niin olis hienoo jos näkymäkin heiluisi. =)

Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1