FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 12:55

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 98477 times)
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #80 on: 26.05.09, 18:16 »

Siis meren jään pinnat vain minkä?
Landclassi alueet, eli maanpinta. Tuo vaikuttaa vaan siihen miltä se maa näyttää, eli tekee nurmialueet aidomman näköiseksi, mutta myös lumi näyttää samalta kuin tuo ruoho sitten.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #81 on: 26.05.09, 18:24 »

Mitä minun siis pitää tehä sille vanhalle backupille?
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #82 on: 26.05.09, 18:27 »

Mitä minun siis pitää tehä sille vanhalle backupille?
No jos et halua että lumi näyttää nurmikolle niin kannattaa purkaa se backup sinne FS/Scenery/World/texture kansioon, eli saat palautettua sen alkuperäisen.
Sitä oletus eli Backup tiedostoahan ei kannata poistaa vaan siirtää väh. sellaiseen paikkaan että se löytyy kun tarviit palauttaa oletus tekstuurin.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #83 on: 26.05.09, 18:34 »

Voisitko vielä selittää ihan kohta kohdalta, että mitä minun kuuluisi tehdä?
« Last Edit: 26.05.09, 19:09 by Kim Tuominen »
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #84 on: 26.05.09, 19:08 »

Voisitko vielä selittää ihan kohta kohdalta, että mitä minun kuuluisi tehdä? Sori jos vaivaan sua.
Eli kun olet pakannut vaikka Winrarilla sen detail1.bmp:n ja se paketti on ilmestynyt sinne texture kansioon tai minne sitten määrititkään sen niin se löytyy sieltä aina tallessa.
Sitten purat tuon Grass II sinne FSX/Scenery/World/Texture kansioon ja korvaat edellisen tiedoston. Sitten kun alat Talviaikaan lentelemään, niin sinun kannattaa tietysti purkaa siitä paketista(Backup) se oletus Detail1.bmp takaisin sinne FSX/Scenery/World/Texture kansioon, jotta saat taas lumen näyttämään lumelta. Toivottavasti tämä selventi yhtään.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #85 on: 26.05.09, 19:13 »

En vain muista enää miten pakattiin.  Embarrassed
akos
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #86 on: 26.05.09, 20:05 »

En vain muista enää miten pakattiin.  Embarrassed
No, ei sitä alkuperäistä tekstuuria välttämätöntä pakata ole. Riittää, että jotenkin laitat sen talteen. Ihan vaikka vain nimeät sen uudelleen (esim. detail1_backup.bmp), ettei tuo REX:n tekstuuri korvaa sitä.

Oskari
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #87 on: 26.05.09, 20:08 »

Mutta missä siellä Texture kansiossa tuo alkuperäinen detail1.bmp
akos
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #88 on: 26.05.09, 20:16 »

Mutta missä siellä Texture kansiossa tuo alkuperäinen detail1.bmp
Mene FSX/Scenery/World/Texture-kansioon ja paina D-näppäintä. Tongue

Oskari
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #89 on: 27.05.09, 05:24 »

Eipä tullut mieleen Grin Kiitos!
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #90 on: 27.05.09, 17:55 »

Minulla windows ei kysynyt mitään, että korvataanko vanha tiedosto.

Tällaiseksi sain sen!

[ attachment removed / expired ]

Siinä paketissa olevat kuvat näyttävät kyllä paljon hienommilta kuin tuo.
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #91 on: 27.05.09, 18:06 »

Minulla windows ei kysynyt mitään, että korvataanko vanha tiedosto.

Tällaiseksi sain sen!

Siinä paketissa olevat kuvat näyttävät kyllä paljon hienommilta kuin tuo.

Yleensä se sen kysyy jos kopioi/purkaa toisen samannimisen tiedoston sinne kansioon jossa on esim juuri tämä detail1.bmp.
En vielä yhtään windowsia ole tavannut joka ei tätä varmistusta tee.

Ja kait ne kuvat/nurmi varmaan näyttää paremmalle siinä, jos tekijällä on paremmat asetukset simussa käytössä kun sinulla.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #92 on: 27.05.09, 18:11 »

Mutta kyllä se vissiin asentunut on, vai näyttääkö tuo siltä?
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #93 on: 27.05.09, 18:21 »

Mutta kyllä se vissiin asentunut on, vai näyttääkö tuo siltä?
Kyllä on hyvin asentunut, siitä se lähtee.
Onhan tuo paremman näköinen kun se oletus tekstuuri, mutta tosiaan lumien ajaksi kannattaa palauttaa se FSX default tekstuuri aina.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #94 on: 27.05.09, 18:28 »

Joo näin teen, kiitos neuvoista Toni.  Wink
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #95 on: 01.06.09, 17:10 »

Ei varsinaisesti FSX-kysymys, mutten uutta aihettakaan alota.

Elikkäs, aattelin jotain maisemia ostella nyt ekaa kertaa, ja aloin miettimään että liikkuuhan noissa Aerosoftin FSX-maisemissa portit?
Ezku
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #96 on: 01.06.09, 20:28 »

Kyllä ainakin useimmissa niissä. Kannattaa tsekata sceneryn infot jos siinä vaikka sanottais.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #97 on: 03.06.09, 14:41 »

Raivostuin kun ei oo X:ssä kunnon bussii ja aattelin asennella sitten Project Airbusin. No, siitä löytyi jtn X-versioitakin ja asensin sitten niitä. Kun ekan kerran avasin ko koneen simussa, näyttikin vähän huonolta:

[ attachment removed / expired ]

A320:llä en ole vielä kokeillut, mutta tuossa 319:ssa tulee ainakin tollaset. Mitä pitäis tehrä?
ToniH22
Former member
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #98 on: 03.06.09, 14:54 »

Raivostuin kun ei oo X:ssä kunnon bussii ja aattelin asennella sitten Project Airbusin. No, siitä löytyi jtn X-versioitakin ja asensin sitten niitä. Kun ekan kerran avasin ko koneen simussa, näyttikin vähän huonolta:
A320:llä en ole vielä kokeillut, mutta tuossa 319:ssa tulee ainakin tollaset. Mitä pitäis tehrä?
Tallentamalla tuo efectin tekstuuri oikeaan muotoon.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #99 on: 03.06.09, 14:56 »

Tallentamalla tuo efectin tekstuuri oikeaan muotoon.

Jaa DXTBMP:llä vai? Mikä tekstuuri tuo on? Ja DXT3 vai 5?
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1