FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.11.17, 08:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymyksiä FSX:stä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 46 47 [48] 49 50 51 Reply Print
Author Topic: Kysymyksiä FSX:stä  (Read 98357 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #940 on: 24.12.14, 09:48 »

Dx-10 Fixer sisältää paljon eri vaihtoehtoisia asetuksia millä myös legacy-sarjan ongelmat saadaan korjattua  thmbup Tilanne on nykyään paljon parempi kuin DX-fixerin alkuaikoina, kehitystä on tapahtunut todella paljon  Wink
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #941 on: 24.12.14, 10:58 »

Itsekin DX-fixerin myötä vaihtanut kokonaan DX10 tilaan, toimii moitteetta ja suorituskyky parantui. Suosittelen hankkimaan, varsin vaivaton ratkaisu  thmbup Christmas smiley

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2536
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #942 on: 27.12.14, 08:55 »

Nyt ilmestyi ihmeellinen ongelma koskien FSX:n kokoruututilaa. Se ei pysy päällä vaan hyppää windowed- tilaan kymmenen sekunnin jälkeen ja ikkunatilassakin pätkii aika-ajoin ja pätkäsyn aikana alapalkissa vilahtaa seuraava ikoni:

[ attachment removed / expired ]

Ohjauspaneelin "Laitteet ja tulostimet"- osiossa on samantyylinen ikoni, mutten sieltä löytänyt mitään apua. FSX.cfg on vaihdettu uuteen ja kyseessä on siis Windows 7

Olisiko ehdotuksia asian korjaamiseen?

kiitos
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #943 on: 28.12.14, 02:51 »

Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2536
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #944 on: 28.12.14, 08:16 »

EI, mutta kiitos kuitenkin. Alt+enter vie kyllä kokoruututilaan mutta se ei pysy päällä. Uskon, että itse tietokoneessa on jotain hämärää.
Pekka Holopainen
Online Online

Posts: 5261
Date Registered: 14.12.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #945 on: 28.12.14, 10:14 »

Vastaavassa tilanteessa kysyisin itseltäni "Mitä muutoksia olen tehnyt järjestelmääni (ohjelmisto/laitteisto) ennen kyseisen ilmiön syntymistä?". Kotisivusi perusteella päättelisin, että harrastat valokuvausta. Samoin tuossa palkkiin välähtävässä ikonissa taitaa olla kameran kuva. Ehkä olet tehnyt jotain valokuvaukseen liittyviä muutoksia järjestelmääsi?

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2536
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #946 on: 12.04.15, 17:17 »

Edellisen ongelman ratkaisin asentamalla koko win7- käyttiksen uudelleen, eli kaikkki uusiksi.

Nyt on uusi ongelma: Vaikka tiedostokansiossa on kaikki kunnossa, niin fsx väittää, että "Missions"- kansio olisi tyhjä... Olisiko joku kiltti ja laittaisi oman "Missions"- kansion vaikka dropboxiin ja laittaa linkin minulle ettei tarvisi asentaa koko fsx:ää uudelleen....?
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2536
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #947 on: 15.04.15, 18:35 »

Ratkaisu löytyi:

Missions root-folder should only contain other folders,(and possibly a printer.gif).
Solution:
Remove all non-folder content.


Dutch Harbor- lisuri oli asentanut siihen liittyvät tehtävät Missions- kansion juureen eikä omaan kansioonsa.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #948 on: 15.04.15, 18:44 »

No hyvä että selvisi, juuri olin laittamassa yhtä linkkiä ongelmaan liittyen  Wink
Pekka Holopainen
Online Online

Posts: 5261
Date Registered: 14.12.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #949 on: 16.04.15, 10:06 »

Vastaisen varalle Tonille ja muillekin, jotka tätä eivät vielä ole tehneet. Kun simu on asennettu, kannattaa siitä ottaa heti "neitseellinen" kopio jonnekin. Siitä näkee mitä missäkin _pitää_ olla ja siitä kopiosta on myös paljon helpompi palautella tiedostoja kuin alkuperäislevyiltä (jossa ne ovat pakatussa muodossa eikä tarkasti edes tiedä mitä missäkin on). Opin tämän kantapään kauttaa aikoinaan FS2004-simua usean kerran uudelleen asennettuani.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #950 on: 16.04.15, 12:13 »

Kysyn nyt täällä apua ongelmaani. Eli aina kun avaan simun omalla käyttäjällä suorittaen simun järjestelmä valvojana niin fsx latautuu mutta sammuu heti ihan itsestään. En mitään muuta ole asentanut viimekerran jälkeen kuin yhden FSX reitti filun. Olisiko jollain jotain vinkkejä miten saisin takaisin toimimaan? Cry



Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #951 on: 16.04.15, 15:30 »

Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #952 on: 16.04.15, 17:27 »

Kiitoksia! Sain simun toimimaan. thmbup Ainakin seuraavan yön yöunet on nyt turvattu Tongue



Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #953 on: 16.04.15, 17:31 »

Eipä mitiä, hyvä kun lähti pelittämään  thmbup
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3399
Date Registered: 18.12.01

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #954 on: 22.05.15, 07:01 »

Voiko laippojen soundeja vaihtaa? Ostin jo aikoja sitten Engine sound creationsilta A320 -soundit: http://secure.simmarket.com/engine-sound-creations-airbus-cfm56-5b-2011-soundset.phtml

Muuten kelpaa, mutta laippojen äänet on aivan käsittämättömän kovat. En voi uskoa että ne niin voimakkaasti kuuluisivat ohjaamoon. TSS:n (turbine sound studios) soundeihin olen tyytyväinen, mutta ovat IAE:n motteihin tarkoitetut joita käytän vain A321ER:n kanssa. Onko mahdollista pienentää laippojen volyymeja jollain ohjelmalla? Tai voisiko TSS:n laippasoudit ottaa käyttöön tässä toisessa soundipaketissa?

Yst: Mika.

PS: Käytössä Wilcon vol1 bussit.

Eipä ollutkaan rakettitiedettä Embarrassed

sound.cfg auki, ja sinne hakemalla muutoksia.

[FLAPS]
filename=HD_Flaps
flags=0
viewpoint=1
minimum_volume=8000 //oli 10000
maximum_volume=8700 //oli 10000
« Last Edit: 22.05.15, 14:33 by Mika Virolainen »

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #955 on: 24.05.15, 09:19 »

Miksi minun simu tekee aavikon keskelle Atlanttia koneen alle?  Huh Koneen alla on semmonen iso hiekanvärinen kulmikas laatta, joka kulkee koneen mukana. Hieman häiritsevää, mistä johtuu?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Patrick Ojanen
Online Online

Posts: 4443
Date Registered: 13.04.09

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #956 on: 24.05.15, 09:28 »

Miksi minun simu tekee aavikon keskelle Atlanttia koneen alle?  Huh Koneen alla on semmonen iso hiekanvärinen kulmikas laatta, joka kulkee koneen mukana. Hieman häiritsevää, mistä johtuu?

Muistithan ovet laittaa kiinni?  laugh
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 26.12.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #957 on: 24.05.15, 11:14 »

Muistithan ovet laittaa kiinni?  laugh
Muistin, mutta enää tarvi miettiä ku ongelma katos näköjään itekseen.  Grin

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #958 on: 30.05.15, 18:01 »

Mistä johtuu kun asensin FISD:in turun skenun ni simu pukkaa tämmöistä erroria aina kun simun avaa:
Quote
SCENERY:CFG file error. Local Scenery directory (Addon Scenery\Scenery) in scenery Area.115 not found
Huh

Pekka Holopainen
Online Online

Posts: 5261
Date Registered: 14.12.05

Re: Kysymyksiä FSX:stä
« Reply #959 on: 31.05.15, 08:11 »

Mistä johtuu kun asensin FISD:in turun skenun ni simu pukkaa tämmöistä erroria aina kun simun avaa:  Huh

Simun scenery.cfg-tiedoston sisältö ja maisemasi sijainti (tai nimi) eivät vastaa toisiaan.

Minulla löytyy Turun kenttämaiseman (se on tehty FS2004:lle, mutta muistaakseni siihen on lisätty paikkaustiedostoja FSX:lle) merkintä scenery.cfg-tiedostosta seuraavasti

[Area.158]
Title=EFTU Turku
Local=Addon Scenery\Finland\EFTU Turku  //Tarkista tämä rivi ja vertaa sitä maisemasi sijaintiin ja nimeen. Yhden kirjaimenkin virhe riittää toimimattomuuteen.
Layer=158
Active=TRUE
Required=FALSE

Minulla EFTU sijaitsee simun Addon Scenery-kansion Finland-alikansiossa kansiossa EFTU Turku. Luonnollisesti sinulla tuo lienee eri paikassa.

Scenery.cfg-tiedosto, jota tarvittaessa pitää editoida, löytyy järjestelmälevyltä C: kansion Program Data alikansiosta Microsoft\FSX.

Tuo virheilmoituksessa mainittu maiseman numero 115 kuuluu alunperin oletusmaisemien joukkoon, joten sinulla saattaa olla jotain pahemminkin pielessä. Lisäosien numeroiden pitäisi olla suurempia kuin 120 (paitsi joillain kaupallisilla, jota EFTU ei ole). Etsi FSX:n pääkansiosta scenery.cfg, joka on alkuperäisen puhtaan asennuksen kopio ja katso siitä miten oletusmaisemien tulisi olla. Tuota ei ilmeisesti kuitenkaan käytetä mihinkään - lienee siellä yhteensopivuussyistä?

Helpompi tapa on poistaa se Turku (simun sisältä) simun maisemavalikosta ja asentaa uudelleen.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: 1 ... 46 47 [48] 49 50 51 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1