Kysymyksiä FSX:stä

<< < (193/202) > >>

AxuMies99:
Mistä johtuu kun asensin FISD:in turun skenun ni simu pukkaa tämmöistä erroria aina kun simun avaa: Quote

SCENERY:CFG file error. Local Scenery directory (Addon Scenery\Scenery) in scenery Area.115 not found

pho201:
Quote

Mistä johtuu kun asensin FISD:in turun skenun ni simu pukkaa tämmöistä erroria aina kun simun avaa:  


Simun scenery.cfg-tiedoston sisältö ja maisemasi sijainti (tai nimi) eivät vastaa toisiaan.

Minulla löytyy Turun kenttämaiseman (se on tehty FS2004:lle, mutta muistaakseni siihen on lisätty paikkaustiedostoja FSX:lle) merkintä scenery.cfg-tiedostosta seuraavasti

[Area.158]
Title=EFTU Turku
Local=Addon Scenery\Finland\EFTU Turku  //Tarkista tämä rivi ja vertaa sitä maisemasi sijaintiin ja nimeen. Yhden kirjaimenkin virhe riittää toimimattomuuteen.
Layer=158
Active=TRUE
Required=FALSE

Minulla EFTU sijaitsee simun Addon Scenery-kansion Finland-alikansiossa kansiossa EFTU Turku. Luonnollisesti sinulla tuo lienee eri paikassa.

Scenery.cfg-tiedosto, jota tarvittaessa pitää editoida, löytyy järjestelmälevyltä C: kansion Program Data alikansiosta Microsoft\FSX.

Tuo virheilmoituksessa mainittu maiseman numero 115 kuuluu alunperin oletusmaisemien joukkoon, joten sinulla saattaa olla jotain pahemminkin pielessä. Lisäosien numeroiden pitäisi olla suurempia kuin 120 (paitsi joillain kaupallisilla, jota EFTU ei ole). Etsi FSX:n pääkansiosta scenery.cfg, joka on alkuperäisen puhtaan asennuksen kopio ja katso siitä miten oletusmaisemien tulisi olla. Tuota ei ilmeisesti kuitenkaan käytetä mihinkään - lienee siellä yhteensopivuussyistä?

Helpompi tapa on poistaa se Turku (simun sisältä) simun maisemavalikosta ja asentaa uudelleen.

Pekka

Pilotteme:
Minulla oli windows 8:lla fsx disc versio mutta se ei tietystikkään toiminut ja minulla oli siihen ostettu aerosoftilta ne airbus x extended koneet mutta fsx ei toiminut w8:lla, joten latasin w7 elikkä menetin kaikki ladatut jutut jne. W7 ostin steam editionin ja menin aerosoftin sivuille ja menin käyttäjätilille ja latasin ne uudestaan, mutta kesken latausta ruudulle ilmestyy neliö jossa lukee että tätä tiedostoa ei voida purkaa, ja lataus peruuntui. Mitä pitää tehdä???

ametlib:
Quote

Minulla oli windows 8:lla fsx disc versio mutta se ei tietystikkään toiminut ja minulla oli siihen ostettu aerosoftilta ne airbus x extended koneet mutta fsx ei toiminut w8:lla, joten latasin w7 elikkä menetin kaikki ladatut jutut jne. W7 ostin steam editionin ja menin aerosoftin sivuille ja menin käyttäjätilille ja latasin ne uudestaan, mutta kesken latausta ruudulle ilmestyy neliö jossa lukee että tätä tiedostoa ei voida purkaa, ja lataus peruuntui. Mitä pitää tehdä???Windows 8:lle voisit kokeilla tätä:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-gaming/fsx-with-acceleration-pack-crashes-with-windows-81/05b9632a-6c75-4b5d-abad-e0384209a0e4

apple:
Hmmmmm, pistetään tänne. Turha luoda uutta ketjua.

Kysymys:
Jos lentelen Hornetilla täällä kotimaassa, ja nousen vaikka EFHK:lta, niin missäpäin kenttää noita sotilaskoneita seisotetaan? Siis cold and dark -tilassa?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page