FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.07.19, 08:21

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Millä otatte kuvat FS9:ssä?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Millä otatte kuvat FS9:ssä?  (Read 835 times)
Tuomas123
Former member
Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« on: 10.06.08, 18:47 »

Kysymys lukee jo otsikossa. Eli pitääkö ladata joku ohjelma vai onnistuuko se jotenkin muutenkin?

edit: Ja millä pakata kuvat? Onnistuuko se Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2 ohjelmalla? Itsellä ei ole ollenkaan kokemusta kuvien muokkauksesta ja tuota ohjelmaa en ole koskaan käyttänyt, löysin sen vaan tuosta työpöydältä.  Embarrassed
jaro
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #1 on: 10.06.08, 18:48 »

FSScreen löytyy tiedostokirjastosta.
Tuomas123
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #2 on: 10.06.08, 19:22 »

Joka on kyllä ikävä kun tekee BMP:tä...onkohan olemassa jotain yhtä simppeliä softaa joka ottaisi valmiiksi jpeg?
Eikö sitä voi muuttaa jpeg:ksi?
Tuomas123
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #3 on: 10.06.08, 19:30 »

Te kokeneet kuvaajat jotka laitatte noita stooreja foorumille. Millä te otatte kuvanne?
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #4 on: 10.06.08, 19:32 »

Te kokeneet kuvaajat jotka laitatte noita stooreja foorumille. Millä te otatte kuvanne?
FSscreen, vaikken kokenut olekkaan  Cheesy

noplamodo
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #5 on: 10.06.08, 19:33 »

Eikö sitä voi muuttaa jpeg:ksi?
Voi, kuvankäsittelyohjelmalla...
Tuomas123
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #6 on: 10.06.08, 19:38 »

Voi, kuvankäsittelyohjelmalla...
No kerro esimerkki? Käykö siihen vaikka tuo Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2?
jaro
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #7 on: 10.06.08, 19:41 »

Yksi hyvä ja helppo mitä itse käytän on PIXresizer. Pystyy vaihtamaan formaattia ja kuvan kokoa. Lataa vaikka tuolta http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm
Mighela
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #8 on: 10.06.08, 19:41 »

No kerro esimerkki? Käykö siihen vaikka tuo Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2?
Kelpaa melkein mikä vaan perus editointiohjelma kuten IrfanView joka on ilmainen.
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #9 on: 10.06.08, 20:31 »

Onnistuu bmp:stä jpegiksi muuttaminen vaikka Paintillä joka tulee jokaisen Windowsin mukana.
Juhowee
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #10 on: 10.06.08, 20:54 »

Onnistuu bmp:stä jpegiksi muuttaminen vaikka Paintillä joka tulee jokaisen Windowsin mukana.

Onnistuuhan se, mutta pain pakkaa jpg:it liian suttuisiksi  thmbdn
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #11 on: 10.06.08, 21:21 »

Frapsilla otan omat kuvat. Hyvä laatu ja mahdollisuus ottaa JPG:nä ja PMG:nä.  thmbup Lisäksi näyttää FPS:t sun muuta "roskaa". Grin


"When we left earth it changed our world"
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #12 on: 11.06.08, 08:56 »

FSScreen on paras kuvannappaussofta, turha mitään hirveitä laitoksia taustalla pitää simua hidastamassa  Smiley

Henrille sopiva kuvankaappausohjelma, joka tallentaa kuvat suoraan vaikka jpgksi, voisi olla tämä; http://library.avsim.net/esearch.php?CatID=fs2004util&DLID=121060. Ko. palikasta ei ole kokemusta  Tongue
Geoff Cooper
Offline Offline

Posts: 776
Date Registered: 25.08.04

WWW
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #13 on: 11.06.08, 10:57 »

Käytössä "GrabClipSave" - hyvä ohjemla joka ottaa kuvia monissa formatissa kun painat "Prt Scrn" nappia. Löytyi netistä joskus pari vuotta sitten mutta nyt taitaa olla vaikea saada...

Geoff
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #14 on: 11.06.08, 11:20 »

Pitääpä koittaa, kiitos

Uuugh, testailin tuota aikani kuluksi ja vääntää kyllä kohtuulliset pakkausmössöt jpekkeihin  thmbdn
Juha Lahtonen
Offline Offline

Posts: 1173
Date Registered: 05.07.01

Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #15 on: 11.06.08, 11:35 »

toki voi mutta varsin typerää kun moisessa konvertoinnissa laatu aina kärsii. Hainkin siis semmoista softaa mikä valmiiksi pukkaa jpegsiä ulos

Eiköhän tuo ole lähinnä siitä jpeg pakkaussuhteesta kiinni. Näyttöajurilta tuleva kuva on aina pakkaamaton ja jos se talletetaan suoraan jpeg:iksi, niin sitä pakataan ja laatu kärsii. Se on ihan sama, tallennetaanko se välillä windows bitmapiksi (bmp).

Jos haluat jälkikäteen käsitellä kuvia (muuttaa kokoa, kontrastia yms.), kärsii laatu aivan varmasti kun kuva on jo valmiiksi jpeg-muodossa. Silloin se pakataan vielä toiseen kertaan. Bmp-tiedoston voi editoida ensin ja pakata jpeg:iksi sitten sen viimeisen version.

-Juha
Vesku7
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #16 on: 11.06.08, 18:24 »

Ilves
Former member
Re: Millä otatte kuvat FS9:ssä?
« Reply #17 on: 11.06.08, 18:40 »

No terve taas!
Mulla menee homma näin:

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Tämä on nyt hieman fejkattu juttu. Kuvassa näkyy, että kuvat ovat JO jepg muodossa, koska ne ovat jo aijemmin siihen formaattiin kamerassa tulleet.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1