Tyhmiä kysymyksiä muusta kuin ilmailusta, tietokoneista tms.

<< < (277/448) > >>

Teme82:
Käsittääkseni pääsevät tosin turha odotella et minikaappi on auki

kiza:
Pääsee sisään ainakin Suomessa (joten miksi ei myös Ruotsissa..?), ja minibaarikin on auki...

oh1xt:
Quote


Ettei vaan menis teltassa yöpymiseksi..


Siinä Arlandan 26 trukkilavojen vieressä on kyllä telttailuun sopivaa maastoa, tosin en tiedä onko se sallittua

kenkku:
Kannattaa varmaan kysyä etukäteen. Suurimmassa osassa hotelleja varmaan onnistuu, mutta Suomessa esim. Omenahotellit vaativat, että huoneessa on täysi-ikäinen paikalla (viikonloppuisin yli 22v). "Normaaleissa" hotelleissa homma kuitenkin varmaan toimii ihan hyvin.

ApoN:
Quote

Tarkoittaa. Mythbustersissa tosiaan hissistä purettiin kaikki turvalaitteet ja Buster ammutiin mekaanisesti hissikorin lattiasta ylöspäin. Sekään ei auttanut, vaan Buserille kävi niinkuin yleensä - huonosti. Se on ihan mielenkiintoinen ohjelma, mutta ei kovin tieteellinen. Pojat pyrkivät enemmänkin hauskaan koheltamiseen ja näyttäviin räjähdyksiin.


Mutta Mythbusterskin näyttää puhtaalta tiedeohjelmalta, jos sitä verrataan siihen brittiläiseen verrokkiinsa, eli Brainiaciin. Mikähän sen suomenkielinen esitysnimi nyt olikaan....?


Itse olisin mielelläni nähnyt Myytinmurtajien tekevän tuon hissitempun uudestaan niin, että hissikuilu on ehjä. Olisi kuva nähdä, jarruttaako kuilun pohjaan jäävä ilmapatsas lainkaan törmäystä? Tuossa testissähän minkä ne ohjelmassa teki, hissikuilun ovet olivat avoimet joka kerroksessa ja ilma pääsi pakenemaan alta pois. Tuskinhan tuolla selviytymisen kannalta merkitystä olisi, mutta olisi mukava tosiaan tietää, miten paljon se ilma jarruttaisi....

Navigation

Up one level

Next page

Previous page