FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 07:42

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?  (Read 974 times)
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« on: 27.06.08, 08:18 »

Onkos joku saanut tämän avsimissa saatavilla olevan paneelin toimimaan poskyn koneissa? Pitääkö FSUIPC rekisteröidä? Jos, niin maksullisesti vai ilmaisesti?

[ attachment removed ]

Kun olen asentanut paneelin manuaalisesti vaikkapa POSKYn Finnairin 757:ään ja valitsen sieltä "aircraft" valikosta ja klikkaan OK:ta ilmestyy tällainen boxi työpöydälle:
[ attachment removed ]
Kun sitten klikkaan tuosta OK:ta, boxi häviää ja kun yritän aloittaa lennon (klikkaan "fly now") simu kaatuu. Voisiko olla, että tuo liittyy jotenkin tähän:
Quote
Almost there.... now, just the final detail, new FS9 gauges use a special DLL file in order to add sound already enclosed in the gauge code.....

In the fs9 main folder you'll find the "to fs9 root" folder with a DLL file called "GaugeSound.dll" Copy & Paste or Drag & Drop or Move this file to your FS9 root directory, no need to overwrite if prompted unless the suplied DLL is more recent then yours.
Mistä tuo "FS9 root directory" löytyy?

Siinähän noita ongelmia jo piisakin. Voipi olla, että niitä ilmestyy vielä lisääkin. Ja simuna siis fs9/fs2004.

T: Selityksen maailmanmestari Cool Embarrassed

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #1 on: 27.06.08, 09:00 »

Mielestäni tuo "root" on juuri tuo FS9 kansio. Tuon mukaan siellä pitäisi olla tuollainen kansio kuin "to fs9 root" josta sitten kopsaat ja liität nuo tiedostot sinne Flight simulator 9 kansioon, joka yleensä on tuo c/program files/microsoft games/flight simulator 9. tuo on myös se root kansio

Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #2 on: 29.06.08, 14:58 »

Mielestäni tuo "root" on juuri tuo FS9 kansio. Tuon mukaan siellä pitäisi olla tuollainen kansio kuin "to fs9 root" josta sitten kopsaat ja liität nuo tiedostot sinne Flight simulator 9 kansioon, joka yleensä on tuo c/program files/microsoft games/flight simulator 9. tuo on myös se root kansio

Pahoittelen viipynyttä vastausta. Laitoin tuon gaugen fs:n pääkansioon. Sama boxi tulee yhä monta kertaa, mutta simu ei kaadu enään kun klikkaan vaan aina uudestaan tuota OK:ta. Paneeli toimii (suurkiitos Osku) muuten paitsi, säätutka/TCAS ei toimi.Luulisin, että juuri siitä on tuossa "boxissa" kyse. Readmessä sanotaan näin:
Quote
This gauge requires FSUIPC for the source of TCAS traffic
information. Without it this addon will not work properly. Get it
here: http://www.schiratti.com/dowson.html.  Note that this gauge
contains a license key enabling it to work with an unregistered copy
of FSUIPC 3.x
FSUIPC siis mitä ilmeisemmin pitäisi rekisteröidä. Minulle tuo FSUIPC on aina ollut mysteeri. Miten sen rekisteröin? Mikä on koodiavain? Maksaako se?
« Last Edit: 29.06.08, 16:02 by Matias Hurtta »
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #3 on: 29.06.08, 16:01 »

Luepas tämä kohta uudelleen ihan ajatuksen kanssa.

Jah, FSUIPCtä ei tarvitse siis rekisteröidä. Embarrassed Sussiunatkoon! mitä sekoilua taas pukkaa Angry Roll Eyes Embarrassed Ongelman nimihän lukee tuossa "boxissa". "Reality XP Service Module not found" Kannataisi varmaan koittaa hankkia "Reality XP Service Module" jostain. Kiitos ja anteeksi. Embarrassed
Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2330
Date Registered: 05.10.05

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #4 on: 29.06.08, 16:20 »

Siis kuten tuossa lukeekin, tuohon paneeliin on ympätty RealityXPn gaugeja? Ellet omista ko. palikoita, ei ihmekkään ettei toimi. Koitappa ladata jostain paneeli ilman RealityXPn juttuja.
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #5 on: 30.06.08, 16:53 »

Siis kuten tuossa lukeekin, tuohon paneeliin on ympätty RealityXPn gaugeja? Ellet omista ko. palikoita, ei ihmekkään ettei toimi. Koitappa ladata jostain paneeli ilman RealityXPn juttuja.

Jep, jep nyt vasta tajusin ettei se tutka tietenkään toimi ilman noita "Reality XP:n juttuja". Kokeilin sitten sellaista "RealityXP tutkatonta" versiota: ei boxeja, ei kaatumisia, ei tutkaa- kaikki OK (tutkarintamalta). Tosin paneelin autobrake nappula on hukassa, suuntahyrrän(kö?) (ympyröity punaisella) ruutu on pimeänä ja nuo kuvassa ympyröidyt nappulat (toggles) ovat myös hukassa (shiht+3 ei auta). Asentaessani paneelia olin tekeväni kaiken readme:n mukaan, mutta kuten edelliset viestini osoittavat jotain on voinut mennä ohi silmien. Embarrassed Sama ongelma oli alusta asti sillä RealityXP:n tutka versiolla, että myös tutkattomalla versiolla.

edit: se kuva unohtui. Embarrassed
Quote
[ attachment removed ]
kuva tullut paneelin mukana//CS

« Last Edit: 01.07.08, 17:49 by Matias Hurtta »
ToniH22
Former member
Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #6 on: 30.06.08, 18:50 »

Ensinnäkin se riittää jos poistat sieltä panel.cfg tiedostosta RealityXP gauge rivejä, niin että ne loput tiedot jää järellisesti sielä olemaan, myös ne Captain Sim icons kohta vois olla järkevää poistaa sieltä panel.cfg:stä.
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #7 on: 01.07.08, 17:42 »

Ensinnäkin se riittää jos poistat sieltä panel.cfg tiedostosta RealityXP gauge rivejä, niin että ne loput tiedot jää järellisesti sielä olemaan, myös ne Captain Sim icons kohta vois olla järkevää poistaa sieltä panel.cfg:stä.

No joo tuosta tutkan aiheuttamasta päänsärystä päästin jo, tosin vaikeimman kautta(kuten osoitit). Nyt ongelmana lähinnä nuo näkymättömät mittarit/nappulat.
ToniH22
Former member
Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #8 on: 02.07.08, 06:14 »

Moi, sellanen juttu tuli vaan mieleen, että eikös siinä ole ihan sellanenkin panel.cfg mukana, mikä ei sisällä lainkaan tuota RealityXP gaugeriviä vaan ihan perusjutut ja sen Captain Simin osan, ja latasitko sille paneelille myös sen päivityksen. Löytynee avsim.comista.
ToniH22
Former member
Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #9 on: 02.07.08, 06:15 »

Kyl mie voisin suositella sen CS hankkimista, koska se ei hinnaltaan ole korkea. thmbup
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #10 on: 02.07.08, 12:01 »

Moi, sellanen juttu tuli vaan mieleen, että eikös siinä ole ihan sellanenkin panel.cfg mukana, mikä ei sisällä lainkaan tuota RealityXP gaugeriviä vaan ihan perusjutut ja sen Captain Simin osan, ja latasitko sille paneelille myös sen päivityksen. Löytynee avsim.comista.

Niin juuri tuon panel.cfg:n minä otinkin käyttöön. Ja en muuten löytänyt tuota päivitystä avsimista. Voisiko joku pistää linkin tai kertoa hakusanan? Embarrassed Niin ja ajattelin ostaa LEVEL-D:n 757:n sitten kun se ilmestyyy, en viitsisi tuhlata tuohon CS:n.
Pauli Hankonen
Offline Offline

Posts: 1499
Date Registered: 12.01.05

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #11 on: 02.07.08, 13:57 »

Muuten hyvä se LDS 757, mutta musta tuntuu ett se ei valmistu koskaan.. Yritin tässä etsiä tietoa siitä googlella, mutta ei kerro kukaan mitään. LDS:n omalla foorumilla on seuraavanlainen tammikuussa annettu tiedote:
http://www.leveldsim.com/forums/forum_posts.asp?TID=16557

Nyt olis kuitenkin saatavilla CS:n Pro Pack versio FSX:ään.
http://www.captainsim.com/products/x757/

Julkaisivat sen tossa pari viikkoa sitten (18.6.) ja ainakaan pikaisella googletuksella ja avsimin sekä flightsimin foorumin selaamisella en siitä haukkuja löytänyt..

"Tärkeintä on lähteminen" - Arvottomat, Mika Kaurismäki, Suomi 1982
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #12 on: 02.07.08, 15:11 »

Muuten hyvä se LDS 757, mutta musta tuntuu ett se ei valmistu koskaan.. Yritin tässä etsiä tietoa siitä googlella, mutta ei kerro kukaan mitään. LDS:n omalla foorumilla on seuraavanlainen tammikuussa annettu tiedote:
http://www.leveldsim.com/forums/forum_posts.asp?TID=16557

Nyt olis kuitenkin saatavilla CS:n Pro Pack versio FSX:ään.
http://www.captainsim.com/products/x757/

Julkaisivat sen tossa pari viikkoa sitten (18.6.) ja ainakaan pikaisella googletuksella ja avsimin sekä flightsimin foorumin selaamisella en siitä haukkuja löytänyt..


Onkos tuo CS:n Pro Pack sopiva FS9:lle myös? Nyt vasta huomasin ettei ainakaan FS9:lle tule LDS:n 757:ää. Undecided Ei tuossa muuta ongelmaa ole kuin, että FSX ei pyöri ollenkaan siedettävästi minun koneella. Ehkäpä sitä voisi harkita uutta konettakin, olisi vaan niin paljon muutakin hankinta listalla..
Pauli Hankonen
Offline Offline

Posts: 1499
Date Registered: 12.01.05

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #13 on: 02.07.08, 15:44 »

Onkos tuo CS:n Pro Pack sopiva FS9:lle myös?

Mun käsittääkseni toi on pro pack FS9:lle.
http://www.captainsim.com/products/b757/200/index.html

Ja mulla ei oo mitn havaintoa minkälainen tuote tämä FS9:lle tarjottava versio on. Itse katselin vain FSX:n versiota "sillä silmällä".

"Tärkeintä on lähteminen" - Arvottomat, Mika Kaurismäki, Suomi 1982
ToniH22
Former member
Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #14 on: 02.07.08, 18:05 »

On Pro Pack FS9:lle olemassa, koska itse päivitin block-B:hen tuon F sydeemin eli jossa tulee FMC mukana. Halvalla selvisi, vaivaset 20e
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1664
Date Registered: 12.10.06

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #15 on: 02.07.08, 18:19 »

On Pro Pack FS9:lle olemassa, koska itse päivitin block-B:hen tuon F sydeemin eli jossa tulee FMC mukana. Halvalla selvisi, vaivaset 20e

Kuinka nopeasti tuo latausjuttu tai toimitus Captain sim:ltä tuli ?


Niklas.K -Finland Kanta-Häme
ToniH22
Former member
Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #16 on: 02.07.08, 18:21 »

Kuinka nopeasti tuo latausjuttu tai toimitus Captain sim:ltä tuli ?


Heti oston jälkeen mulle tuli latauslinkit ja mukavasti 800kt/s. Jos sitä tarkoitit?
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1664
Date Registered: 12.10.06

Re: CS:n 757 paneeli posky:n modeliin?
« Reply #17 on: 02.07.08, 18:24 »

Heti oston jälkeen mulle tuli latauslinkit ja mukavasti 800kt/s. Jos sitä tarkoitit?

Juu lähinnä just tuota kun olen ostamassa CS 757 Freighter Expansion model osan ja näköjää saa nyt vajaalla kymmenellä eurolla.

Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1