FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.17, 16:27

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aloittelijalta kysymys - Komennot
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Aloittelijalta kysymys - Komennot  (Read 797 times)
FSX Pilot
Former member
Aloittelijalta kysymys - Komennot
« on: 27.06.08, 12:40 »

Missä olisi kaikki tuoreimman FSX:n komennot? Taitavat kaikki olla kenkkuenkulla  Grin Noh, englanniksikin käy, jos joku voisi laittaa linkkiä ;-)
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #1 on: 27.06.08, 13:30 »

http://files.fsnordic.net/?download=2051

Tossa noi, ja tervetuoloa hyvän harrastuksen pariin  thmbup

FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #2 on: 27.06.08, 13:37 »

Kysymys kuuluu, millä saisin portaat koneen viereen?
Juhana Suhonen
Offline Offline

Posts: 428
Date Registered: 22.06.06

Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #3 on: 27.06.08, 15:36 »

Ei taida portaita saada, ellei ole koneeseen mallinnettu. Tällöin kone on tod. näk. paywarea.
Matkustajasillan saa painamalla Ctrl + J koneen ollessa portilla linjassa sen keltaisen viivan kanssa ja nokkapyörä niiden poikkiviivojen välissä.
FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #4 on: 28.06.08, 08:28 »

Muuten, mietin mikä sopisi kannettavalleni parhaiten. Pelaan nyt vain pöytä-pc:llä (Athlon X2 3600+ 2ghz, 1,5gt ddr 400mhz, Geforce 8400gs 256mt). Kannettavani speksit olisi :

Intel Pentium M T-2370 1,73ghz dual-core  4,8pist
2gt ddr2 667mhz    4,4pist
Intel Gma X3100 128mt omaa, 300mt keskusmuistista 3,3pist
Windows Vista Home Premium 32-bit
160gt 5400rmp/min 4,9pist

Pyöriskö FSX tällä kokoonpanolla?

Ps. Voisitteko kertoa, miten saisin esim. finnairin koneen konevalikoimaan  Embarrassed
bemari
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #5 on: 28.06.08, 09:49 »

Ps. Voisitteko kertoa, miten saisin esim. finnairin koneen konevalikoimaan  Embarrassed
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,79366.msg925987.html#msg925987

Pyöriskö FSX tällä kokoonpanolla?
Näitä "pyöriikö XXX simu XXX koneella" triidejä löytyy haulla vaikka miljoona ja yksi, kannattaa tsekata Wink
FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #6 on: 28.06.08, 12:21 »

Hmm... En saanut finnairin konetta valikkoon...
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #7 on: 28.06.08, 12:44 »

Hmm... En saanut finnairin konetta valikkoon...
Kerros vähän tarkemmin... Kenen tekemää konetta yrität saada sinne Aircraft valikkoon?

FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #8 on: 28.06.08, 12:54 »

" Airbus A321        1-Apr-2007 
   Design: Jarmo Stenvall
Version: 1.0
Description: Finnair texture for default FSX Airbus A321.
For FSX

[ Download ] (2,20 MB)   1979 downloads "

Ei ilmestynyt valikkoon. Muuten, bensa-autonhan saa Shift + F, mutta millä saisi matkatavara-auton paikalle. Tai muita mekaanikkoja jne.

Ja tuosta kannettava kysymyksestäni. Kokeilin minimeillä fsx (vanhalla läppärillä Gma 950, Celeron M430, 1gt ram) ja pyöri. Joten vähän grafiikkaa saan kun on tehokkaammat osat =)
Juhana Suhonen
Offline Offline

Posts: 428
Date Registered: 22.06.06

Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #9 on: 28.06.08, 13:52 »

Hmm... En saanut finnairin konetta valikkoon...

Niin, eli siirrä ensin se Texture.Finnair -kansio sinne default Airbussin kansioon (MS FSX - SimObjects - Airplanes - Airbus A321).
Sitten, kopioi se ReadMe:ssa oleva tekstipätkä siitä "Data" -kohdan alapuolelta Airbus A321 -kansiosta löytyvään Aircraft.cfg -tiedostoon viimeisen [FltSim.X] - kohdan jälkeen, juuri ennen [General] - kohtaa.
Muuta sen jälkeen [FltSim.X] - kohdassa oleva X seuraavaksi numeroksi, aiemmat ovat edellisissä [FltSim.1-jtn] - kohdissa.
Nyt pitäisi koneen näkyä FSX:ssä.

Quote
Muuten, bensa-autonhan saa Shift + F, mutta millä saisi matkatavara-auton paikalle. Tai muita mekaanikkoja jne.

Default- koneisiin saa matkatavara- ja sen liukuhihna- auton avaamalla lastiruuman ovet, eli muistaakseni Shift + 2. Ja mitä tarkoitat muilla mekaanikoilla? En itse ainakaan ole mitään muuta liikkuvaa nähnyt kuin linja-, bensa- ja matkatavara- autoja.
FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #10 on: 28.06.08, 14:17 »


Muuta sen jälkeen [FltSim.X] - kohdassa oleva X seuraavaksi numeroksi, aiemmat ovat edellisissä [FltSim.1-jtn] - kohdissa.
Nyt pitäisi koneen näkyä FSX:ssä.

Ainoastaan tuo kohta oli jäänyt tekemättä. Vain yhden numeron vuoksi  Grin
Juhana Suhonen
Offline Offline

Posts: 428
Date Registered: 22.06.06

Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #11 on: 28.06.08, 14:22 »

Ainoastaan tuo kohta oli jäänyt tekemättä. Vain yhden numeron vuoksi  Grin

Niinhän siinä monesti tahtoo käydä Cheesy
Kannattaa huolella aina lukea se ReadMe -tiedosto, siellä yleensä selitetään hyvin,mitä pitää tehdä...  Wink
FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #12 on: 29.06.08, 17:17 »

Kertokaas vielä mistä saisin lisää koneita. Löysin tämän sivuston ja olen ladannut kaikki FSX:lle sopivat koneet  Roll Eyes Amerikan Airlines kone kiinnostaisi. Myös laivat ja erityisesti autoja sisältä sivusto. Löytyykö?
Riku Ranta
Offline Offline

Posts: 620
Date Registered: 26.02.06

Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #13 on: 29.06.08, 17:42 »

http://www.avsim.com/ thmbup

Avsimista löytyy kaikkea simuun kuten laivat, autot ja tärkeimmät, eli koneet  Grin jne...
FSX Pilot
Former member
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #14 on: 30.06.08, 08:17 »

Harmin paikka - Latasin Fokker DRI:n ja siitä ei toimi 2D-paneeli (F10), pelkkää mustaa. Muut kuvakulmat toimivat.... Kertokaas onko teillä Fokkereita? Ja toimivatko ne. FSX:lle on hankala löytää, suurin osa tehty vain 2004:lle  Angry
Juho Vastapuu
Offline Offline

Posts: 2196
Date Registered: 23.03.06

Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #15 on: 30.06.08, 08:49 »

Komennoista tuli mieleen kehitysidea FS:ään; komentorivi, samaan tapaan kuin useissa peleissä  thmbup
Esa Kaihlanen
Offline Offline

Posts: 1747
Date Registered: 12.11.01

WWW
Re: Aloittelijalta kysymys - Komennot
« Reply #16 on: 30.06.08, 15:24 »

Myös laivat ja erityisesti autoja sisältä sivusto. Löytyykö?

Tässä yksi sivusto, myös FSX:lle.
http://f1.aaa.livedoor.jp/~rjnnhama/craft.htm

-Esa

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1