Västerås till FS

<< < (5/10) > >>

c_nygard:
Snyggt är väl det enda jag kan säga om detta scenery. Blir att ta hem när det släpps i November då. Så får man väl förhoppningsvis börja flyga lite mer kring Västerås. Det är en underbar stad det!

gofe:
Kommande Västerås fotosceneri har begåvats med ytterligare en byggnad, nämligen det gamla anrika Stadshotellet i Västerås och tilllsammans med övriga fina byggnader i centrala Västerås kommer dessa både på dagtid och natt att ge en så levande bild som möjligt av Västerås centrum.

[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

jas001:
Darn va coolt!!!

Kommer i Nov säger ni!?
Sällan har man väl längtat efter denna gråa mörka kalla blöta månad så mycke som i år i sånna fall 

Lycka till med det sista på sceneriet!

A.J.

browneye:
Varför är det alltid så att när det gäller den här formen av sceneries så ser det ut som att husen är placerade lite hej vilt i en suddig ödemark?
Är det svårt/jobbigt att göra gator mellan husen, och trafikera dessa med typiskt svenska bilar (i FSX)?

Svar till "Nyfiken".

gofe:
Hej Oskar

Att det ser ut som det gör på bilden beror på flera saker.

Dels är vi inte på vettig "flyghöjd" när vi tar bilden, cirka 40 meter över marken och det är knappast någon nomal höjd man flyger på i simmen, i vart fall inte över städer och dels beror det på vilken upplösning på de bildunderlag man kan få tag i när det gäller bakgrundsbilden och framför allt vad FS9 klarar av att hantera.

Titta på bifogad bild som är tagen från vettig flyghöjd så ser man det du efterlyser när det gäller gator mm.

I kommande eventuella bygge för FSX ser det helt annorlunda ut, eftersom vi idag kan få tag i fotounderlag som är betydligt mera högupplösta än dessa och som FSX klarar att "läsa" utan att det kostar allt för mycket datakraft vid flygning i sceneriet.

"Levande" trafik går också alldeles utmärkt att lägga in i FSX på utvalda vägar, men kostar som mycket annat ganska mycket datakraft.

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page