Caravelle III Finnair, maalaajaa etsitään

(1/4) > >>

eskaihla:
Caravelle III:n julkaisu lähenee! 14 maalausta ja 5 eri paneeliversiota ovat jo lähes valmiina julkaistavaksi. Yksi kuitenkin puuttuu joukosta, Finnairin maalaus. Valitettavasti henkilö, joka teki muut maalaukset, on muiden kiireiden vuoksi estynyt tekemästä lisää maalauksia. Niinpä haemmekin nyt kokenutta tekstuuriartistia, joka olisi halukas käyttämään aikaa ja vaivaa Finnairin paintin luomiseen. Referenssimateriaalia on niukasti saatavilla, mutta meiltä saa jotain lisämateriaalia netistä löytyvien kuvien lisäksi. Yllä olevan A-netin kuvassa olevan version lisäksi oli hienoa, jos olisi halukkuutta tehdä myös aivan ensimmäinen Finnairin käytössä ollut maalauskaavio.

Paintkit löytyy PSD-muodossa, ml. kokovalkoinen ja kokometallinen pohjaväri. Layereitä on hyödynnetty paintkitissä paljon, joten niiden käytön olisi oltava hallussa. Finnairin koneelle on myös jo valmiina oma paneeliversionsa.

-Esa

[ Attachment not found - or removed ]

eskaihla:
Päivitetään tätä sen verran, että Oskari Syynimaa ja Aleksi Lindén ovat ottaneet haasteen vastaan ja ovat tekemässä Finnairin tekstuureita. Tähän mennessä näkemäni tulokset ovat myöskin erittäin lupaavia  . Herrat itse laittakoot tähän preview-kuvia aikanaan, kun ovat siihen valmiita.

-Esa

Juhak:
Quote

Referenssimateriaalia on niukasti saatavilla, mutta meiltä saa jotain lisämateriaalia netistä löytyvien kuvien lisäksi.


Finnairin Caravelle III maalauksesta on olemassa täydellinen maalausohje, joka pitäisi löytyä Esalta... Eli referenssimateriaali pitäisi olla kunnossa?
Juha

ALind:
Moi,

joo jotenkin ollaan edetty juu. Tässä preview kuva. Oskari maalannut hienosti rungot. Tästäkin vaiheesta ollaan edetty jo, ja enään siivet viimeistelemättä ja moottorit maalaamatta.

Kaksi painttia tulee, joista toinen tämä OH-LEA.

Aleksi

[ attachment removed ]

ALind:
Ja perään moottorit valmiina -kuvatus.

[ attachment removed ]

Navigation

Up one level

Next page