FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.11.17, 21:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Plaanit
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Plaanit  (Read 1974 times)
Jorma Tyyskä
Offline Offline

Posts: 565
Date Registered: 16.08.02

Plaanit
« on: 13.08.08, 05:41 »

Lentolistassa EFHK-LGKV-EFHK

Mutta yhtiö yllättäen ei tarjoa plaania  Angry

Noin ajatuksena, olisiko mahdotonta, että yhtiön tietokanta sisältäisi plaanit yhtiön kohteisiin...


Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Plaanit
« Reply #1 on: 13.08.08, 10:45 »

Lentolistassa EFHK-LGKV-EFHK

Mutta yhtiö yllättäen ei tarjoa plaania  Angry

Noin ajatuksena, olisiko mahdotonta, että yhtiön tietokanta sisältäisi plaanit yhtiön kohteisiin...


Virtual Finnairin reitit tulee vRoutesta, mutta munmielestä saisi olla kaikkiin kohteisiin Finnarin IRL käyttämät (kai niitä jotain saa?) reitit. Esim SAS VA:lla tulee reitit, painot (rahti, matkustajat jne) yhtoön takaa. Olisi mukava jossei matkustajamääriäkään tarvisi heittää päästä Wink. Myös polttoainelaskelmat olisi ihan kivat VF:n kautta.

Nixu
Former member
Re: Plaanit
« Reply #2 on: 13.08.08, 11:43 »

Virtual Finnairin reitit tulee vRoutesta, mutta munmielestä saisi olla kaikkiin kohteisiin Finnarin IRL käyttämät (kai niitä jotain saa?) reitit. Esim SAS VA:lla tulee reitit, painot (rahti, matkustajat jne) yhtoön takaa. Olisi mukava jossei matkustajamääriäkään tarvisi heittää päästä Wink. Myös polttoainelaskelmat olisi ihan kivat VF:n kautta.
Jos tommosia tulee oikealta SAS:lta, niin aika kumma juttu. Nuo ovat kumminkin aikalailla lentoyhtiön omia tietoja, että paljonko kulkee paxia yms juttuja eivätkä kuuluisi mitenkään yleiseen tietoon.

Ja lisätään vielä, että ne IRL reitit muuttuu koko ajan tuulien ja muiden rajoitusten mukaan, joten ihan lentokohtaisia ovat. Noille reiteille, joita ajetaan aina (tai lähes aina) samalla reitillä, on tuolla lentäjien alueella vino pino, eikö se kelpaa?

Ja kuka niitä polttoainelaskelmia tuolla jokaiselle lennolle erikseen tekisi, kun nekin muuttuu aina reittien ja sään mukaan?
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Plaanit
« Reply #3 on: 13.08.08, 11:51 »

Jos tommosia tulee oikealta SAS:lta, niin aika kumma juttu. Nuo ovat kumminkin aikalailla lentoyhtiön omia tietoja, että paljonko kulkee paxia yms juttuja eivätkä kuuluisi mitenkään yleiseen tietoon.
Meinaan, että SAS VA suunittelee valmiiksi paxit ja rahdit jokaselle reitille Wink

Nixu
Former member
Re: Plaanit
« Reply #4 on: 13.08.08, 11:55 »

Meinaan, että SAS VA suunittelee valmiiksi paxit ja rahdit jokaselle reitille Wink
No mikä vaiva ne on itse näpytellä sinne configgiin?
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Plaanit
« Reply #5 on: 13.08.08, 12:27 »

No mikä vaiva ne on itse näpytellä sinne configgiin?
Huoh... Puhuinko vaivasta? Kyllä jokapaikassa varmasti pitää itse ne näpytellä, mutta tulisi "realistisempi olo", jos ne tiedot saisi jostain "suuremalta taholta" Wink Cheesy

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Plaanit
« Reply #6 on: 22.08.08, 18:30 »

Meinaan, että SAS VA suunittelee valmiiksi paxit ja rahdit jokaselle reitille Wink
Nojåå, taitaa oikeasti puljuni plaanausvehje randomisti ne arpoa, mutta se on kyllä kätevää, että saa painot ym. suoraa eikä tarvitse niiden kanssa alkaa tuskailemaan. Plaanit tulevat tosiaan ihan oikealta SASilta, ja ne kotimaanreitit eivät paljoa muutu vaikka minkälaiset tuulet olisi. Polttoainelaskelmat ovat melkolailla itse pilotin päätettävissä, softa antaa vain "pohjat" perustuen valittuun lentopintaan, reitin pituuteen ja muihin muuttumattomiin tekijöihin. Käyttäjä voi itse lisäillä ekstra-keroa tai poistella sitä, mielensä ja sään mukaan  Smiley

EDIT_ Tässä vielä esimerkkikuva firman keroplaanauspalikasta;

[ attachment removed ]

Nuolia naksuttamalla saa siis muutettua keroja ja lentopintaa  Smiley
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1