Tiedote: Nebulalla katkos 17. - 18.8.

(1/6) > >>

sami:
Palvelutilamme tarjoavalla Nebulalla oli eilen illalla suuri sähkökatkos, tässä heidän tiedote asiasta:

Nebulan Lauttasaaren konesalissa UPS-järjestelmiä syöttävä pääkeskus vaurioitui kello 18:54. Valmistusvian takia ylikuumentunut pääkytkin suli ja katkaisi yhden vaiheen sähkönsyötön. Vika esti sähkönsyötön UPS-järjestelmille ja tämän vuoksi sähkönsyttö katkesi osaan palvelimista akkukapasiteetin loputtua. UPS-järjestelmät pitivät sähkönsyötön toiminnassa noin klo 20:00 asti. Uudelleenjärjestelyt aloitettiin välittömästi ja ne jatkuvat edelleen.

Ilmastointi sekä korvaava sähkönsyöttö on saatu toimintaan. Palvelinongelmat koskettivat noin 1500 palvelinta ja 8000 asiakasta. Valtaosa palveluista palautui noin kello 21:45. Henkilökuntamme tekee parhaansa saadakseen kaikki ongelmat korjattua mahdollisimman nopeasti.

Palvelinkeskuksen sähkönsyöttö on edelleen vajaa. Pääkeskuksen korjaamista jatketaan aamusta. Saatuamme varaosat keskukseen seuraa korjaustyöstä lyhyt sähkökatko UPS-järjestelmille. UPS-järjestelmien akustot ovat täyteen ladatut, joten tästä operaatiosta ei pitäisi syntyä uutta katkoa asiakkaille.


Tiedotteesta poiketen, meidän palvelimistamme yksi kolmesta saatiin päälle vasta tänään 18.8. aamulla kello 9 ja tämä pääpalvelin vasta 18.8. kello 18.30, eli katkos oli lähes 24h (!). Sähköpostiliikenne ja sivustot ovat tämän pääpalvelimen takana ja niiden pitäisi olla nyt toimintakunnossa. Jos olet lähettänyt emailia meillepäin (joko yleisiin osoitteisiin tai jollekin henkilökohtaisesti), niin kannattaa laittaa ko. posti uudelleen varmuuden vuoksi.

Se miksi meidän koneemme sai sähköä vasta nyt, lähes päivän myöhemmin kuin pääosa muista, on vielä selvityksen alla. Emme kuitenkaan olleet ainoita joilla katkos kesti näin pitkään ja itse palvelinkoneeseen ei katkossa tullut mitään vikaa.

Juhak:
Hyvä, että pelittää taas 

Kiistän vierotusoireet, mutta kummasti kädet alkoivat vapista, pukkasi kylmää hikeä ja oli pakonomaisesti yritettävä päästä tänne 
Juha

toni.p:
Huh, minullakin iski jo melkoisen suuret vieroitusoireet, ehdin jo luulla, että onko tänne joku hakkeri iskenyt, mutta  ei onneksi

AYFF:
Olin jo varma että Puro & Co teki wincapitat.

sami:
Quote

Olin jo varma että Puro & Co teki wincapitat.


Kovasti koitettiin mutta parinkympin bannerituloilla ei päästy kun Tallinnaan ja takaisin.. Siksi vain päivän kiinni koko lafka ... 


p.s. ajoittaista hitautta/takkuamista voi vielä esiintyä koska tuolla konesalissa ei kaikki 100% kunnossa taida olla vieläkään.

p.s. #2.. kello näköjään heittää tunnilla, korjaillaan, ei tarvitse mainita

Navigation

Up one level

Next page