ISDT ATR72-500 Finncomm

(1/4) > >>

swetters:
Olen tässä yrittänyt väsätä ensimmäistä painttiani tuohon otsikossa mainittuun atikkaan. Jostakin syystä en saa noita textuureja kuitenkaan näkymään tarkkoina, vaan ne "blurraantuvat" ja ongelma korjaantuu vain käyttämällä simun zoomia ihan koneen vieressä.

Olen yrittänyt tehdä juuri, kuten esim. tuolla -> http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,61059.msg668711.html#msg668711 sanotaan, mutta lopputulos on silti sama. Mitäköhän olen jättänyt tekemättä/tehnyt väärin? Onko esimerkiksi noilla "Include when saving" ja "Use 16bit Dither" ruutujen alla olevilla pudotusvalikoilla (joissa nyt lukee "Box" ja "Scaling filter: None") jotain merkitystä?

Tässä vielä pari kuvaa siitä, mistä on kysymys.


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]//EDIT: Ongelma ratkennut, sain toimimaan. Tallensin nuo kaikki textuurit, jotka tuon base textures -paketin mukana tuli, uudestaan tuolla DXTBmp:llä. Myös ne joita en mitenkään ollut muokannut. Tämän jälkeen ongelma katosi, en tiedä miksi, mutta pääasia että toimii... 

swetters:
Nyt saa sitten antaa kommenttia, palautetta ja parannusehdotuksia.


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


ps. Plussat sille, joka kertoo tuolle rekisteritunnukselle aidomman näköisen fontin nimen (ja mielellään vielä, että mistä löytyy, kun ei taida olla wintoosan vakiofontteja).

OttoPOI:
Fonttiin voisi sopia ihan wintoosan mukana tuleva Arial Narrow boldeilla, ilman kursiivia.

Tuota logon käyrää suuremmaksi ja ylemmäs vasemmasta kyljestä, oikeasta sama homma, lisäksi Finncomm-tekstistä katsoen nokan puolelle.

akos:
Quote

ps. Plussat sille, joka kertoo tuolle rekisteritunnukselle aidomman näköisen fontin nimen (ja mielellään vielä, että mistä löytyy, kun ei taida olla wintoosan vakiofontteja).

Jos kiinnostaa, niin minulla olisi tuo rekkari viivapiirroksena .eps-formaatissa. Se olisi sitten justiinsa oikean näköinen, eikä vaan vähän sinnepäin. Edellyttäen tietenkin, että käyttämäsi ohjelma ymmärtää eps:n päälle.

Noiden raitojen tuo kaikkein vaalein sininen saisi olla vieläkin vaaleampi. Kauempaa otetusta valokuvasta sitä ei erota oikeasti ollenkaan. Melkeinpä voisi sanoa, että se on vain vähän eri sävyistä valkoista, kuin rungossa.

Oskari

swetters:
Noniin, korjasin tuota rungon logoa hieman vaaleammaksi ja suurensin sitä. Tuon logon kanssa on vain vähän hankalaa se, että tuo ulkomallinnus on suhteessa ohjaamon ikkunat-rahtiluukku-matkustamon ikkunat-varauloskäynti jollakin tapaa kiero, koska tuo teksti ja logo ei tahdo mitenkään istua siihen samalla tavalla kuin miltä se kuvissa näyttää. Aina on joku kulma väärässä paikassa. Tuo nyt yrittää olla ainakin omasta mielestäni paras kompromissi tähän. Toki jos on lisää ideoita, millä sitä saa paremman näköiseksi, niin saa kertoa 

Löysin netistä tuohon rekisteriin kohtuu lähelle oikean näköisen fontin. Tuokin on ehkä aavistuksen liian paksu, en sitten tiedä onko liikaa. Siinä arial narrow:ssa on tuo O-kirjain väärän näköinen. Ainakin itseäni häiritsi siinä se kun tuon O:n sivut eivät olleet tuollaiset suorat. Se vektorimuotoinen tietty saattaisi toimia parhaiten jos sellainen löytyy. Mielipiteitä?


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]

Navigation

Up one level

Next page