Mitä foorumilla tapahtuu

(1/1)

Kreeta:
Tuo mitä foorumilla tapahtuu-listaha aukeaa kun painaa tuosta esim. 128 vierasta, 92 jäsentä linkistä. (http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?action=who) Täällä flightforumin puolella parin jäsenen ja vieraan kohdalla lukee: Ei mitään, tai mitään mitä voisit nähdä... Välillä lukee monenkin kohdalla. Fsnordicin puolella tällaista ei tapahdu. Mikähän tässä nyt on, onko joku bugi, vai tarkoituksella laitettu. Jälkimmäistä tosin epäilen vahvasti, en siis usko että noin olisi.

ilkkapo:
Käyttäjä voi olla jollakin sellaisella keskustelualueella, joka ei kaikille käyttäjille näy. Esimerkiksi ylläpidolla ja FinnTerrain-tiimillä on omat alueensa, joita selatessa voi tulla tuo mainitsemasi teksti.

zuhis:
Johtuisiko tuo siitä, että Flightforum ei tunnista FsNordicin simulaattori alueita, jolloinka se näyttää Flightforumin puolella, että ei ole mitään nähtävää jonkin henkilön kohdalla, jos kyseinen henkilö on juuri simulaattori aiheita selaamassa.

AYFF:
Mikä lie robotti hakee jatkuvasti aihetta Siivet Jet Team & Hawk 25.6. Kauhava.

Palstalla 1209 vierasta joista suurin osa em. aiheen kimpussa ja moni samalla sekuntilla tehdyillä hauilla. 

sami:
Ei ole botti vaan on vaan jossain nettiportaalissa (reddit.com ainakin) linkki threadiin josta tulee porukkaa sisään kuin maan mutaa.. Saitilla käynyt jo liki 30k vierasta tänään, voi hieman hidastella..

Jos nyt oikein katsoin.

Navigation

Up one level