FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
11.12.19, 05:36

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] Reply Print
Author Topic: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)  (Read 30217 times)
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14543
Date Registered: 21.07.04

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #80 on: 30.12.09, 20:01 »

Menkööt nyt tänne.

Onko muilla tuo EFHK miten raskas FSX:llä? Mulla ainakin ihan törkeen raskas, en tiedä mistä johtuu. Oiskohan se että se on fs9 pohjainen...? Alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään, kun tulee kuitenkin tuolta hookoolta lennettyä paljonkin...
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #81 on: 30.12.09, 21:15 »

Menkööt nyt tänne.

Onko muilla tuo EFHK miten raskas FSX:llä? Mulla ainakin ihan törkeen raskas, en tiedä mistä johtuu. Oiskohan se että se on fs9 pohjainen...? Alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään, kun tulee kuitenkin tuolta hookoolta lennettyä paljonkin...
Oli julmetun raskas mullakin, kun syksyllä tuota FSXää yritin säätää. Fps tippui varmaan lähemmäs 30llä ku scene oli päällä...

Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #82 on: 31.12.09, 12:53 »

Mulla pyörii ihan samaan tahtiin tuo FSX:n EFHK kun defukentätkin eli jotain 25-30fps, mutta siellä kiitoteiden 22/4 l ja r välissä on valaistu alue minkä valot liikkuu. Ärsyttää niin paljon etten pimeän aikaan käytä ks. kenttää ollenkaan. Fixit olen ladannu ja asentannu.
Eli nuo etualalla olevat valot liikkuvat ylös ja alas kun lähestyy kenttää
[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 31.12.09, 13:07 by Toni Määttänen »
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1477
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #83 on: 31.12.09, 13:02 »

Kokeilin piruuttani poistaa koko fsx.cfg:n niin että simu sai tehdä kokonaan uuden, ilman mitään twiikkejä. Tuntuu että simu toimii paljon paremmin nyt, ja että pyörisikin sujuvammin...

Samoin. Tutkin asiaa lisää niin itselläni ainakin Simforumsin tweakkien mukaan muutettu TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=80 laski frameja ulkonäkymässä kuudella. Suosittelisin siis sen jättämistä FSX:n perusarvoon eli 40. Bufferpoolssista en huomannut olevan mitään hyötyä. Affinitymaskin jätin, koska huomasin simun olevan sulavampi käännöksissä. Vesiasetusten laittaminen arvoon 2x low nostaa myös frameja kivasti. Erona taitaa olla vain, että pilvet ja maisema ei heijastu vedestä. Kannattaa aina testata tweakkien vaikutus eikä vain suinpäin lisätä niitä kun jossain on niin kirjoitettu.

Juha Martimo
Offline Offline

Posts: 571
Date Registered: 13.08.07

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #84 on: 01.01.10, 10:26 »

Tässä olen asentanut simuun lisäosia ja yrittänyt saada säätöjä kuntoon. Nyt olen saanut ensimmäistä kertaa elämässä simun näyttämään hyvälle ilman nHanceria, MUTTA tuli myös yksi ongelma: Puut välkkyvät ja väreilivät todella pahasti ja vesikin tekee samaa. Tämän kyllä saa pois jos vain asentaisin nHancerin, mutta voisiko tämän saada pois jollain muulla tapaa? Olen kokeillut säätää nVidian paneelista vaikka mitä, mutta ei auta...... Undecided

W 10 PRO x64  : Asus VE247H 24" Full HD LED : Antec Nine Hundred : ASRock Z68 Extreme3 Gen3 : Intel i7 2700K + Antec Kühler H₂O 920 Liquid Cooling System : GTX 970 DirectCU II Strix : 16GB G.Skill RipJaws-X DDR3 1600 MHz : 2 x Samsung 250GB 850 EVO SSD : 2T HD : LC 750W Modular Power :  FSX : Saitek Pro Flight Yoke System
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #85 on: 05.01.10, 10:39 »

Kannattaa kokeilla "Simple clouds":ia. FPS nousee huimasti ja ihan mukavan näköistä taivasta saa aikaan ilman niitä paremmannäköisiäkin pilviä:
[ attachment removed / expired ]
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #86 on: 13.01.10, 12:58 »

Asensin marraskuussa Win 7 ultimaten, enkä asentanut simua kun ei kiinnostanut lentely silloin. Nyt taas alkoi kiinnostaa, ja asensin takaisin. Tärkeimmät lisurit asennettu, testilento: Huomaan että aivan älyttömästi blurraantuneita tekstuureita, vaikka antaisi 10 min ladata. Mikä avuksi? Olen koittanut jotain .cfg tweakkeja, kuten fiber_frame_time_fractionia, mutta ei auttanut. Myös bufferpoolssin säädin, muttei auttanut sekään. Muuta en tiedä mikä auttaisi asiaan. Onko muilla jotain ratkaisuja asiaan?


[ attachment removed / expired ]

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14543
Date Registered: 21.07.04

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #87 on: 13.01.10, 13:22 »

Onko muilla jotain ratkaisuja asiaan?
Kato täältä...
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #88 on: 13.01.10, 13:43 »

Aijjoo! Unohdin kokonaan tuon. Tosiaan näyttää samalta kuin mulla. Täytyy testata tuo vaihto pian, ilmoitan miten käy.

edit: Noniin, asensin eka uusimman, eli 9.12, mutta siinäkin oli sama ongelma. Laitoin sitten 9.10 ja taas pelittää!  thmbup


[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 13.01.10, 15:13 by Kim Eriksson »

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #89 on: 23.01.10, 17:24 »

Sori vaan kun tulee toista viestiä perään, mutta edellisestä on jo pari päivää.

Eli: Löysin tällaisen .pdf tiedoston Aerosoftin foorumeilta, Mathijs Kok:lta ja siinä hän neuvoo, miten hän saa niin hyvän FPS:n helposti. (Esim Mega-airport Heathrow X:llä 30 fps AI:n kanssa...) Why i get 50 fps and you might not? Eli käytännössä idea on tehdä niitä setting saveja, joita uutena asiana FSX:llä pystyy, ja sitten tehdä niistä sopivia SILLE alueelle. (esim EFHK, EFHF, alpeilla lentoon, EGLL...) Jolloin vaihdellaan niitä asetuksia sen mukaan mitä tarvitaan. Alpeilla voi tarvita paljon mesh complexityä, eikä niinkään autogenia, jolloin laitetaan asetukset niin että autogen on melkein nollassa ja meshi-asetukset täysillä.

Itse testasin tätä, ja täytyy sanoa että yllätyin! Esim. tein EFHK ja EFHF asetukset (EFHK luonnollisesti IFR kun EFHK lähdetään ja EFHF VFR) ja laitoin sitten EFHK asetukseen autogenia vähän alas ja sitten meshiasetuksia alaspäin kun hesassa ollaan (ei hirveästi eroja maastokorkeuksissa) ja autogenia myös, koska EFHK:lta lähdetään IFR eikä autogenia paljon katsella... Latasin lennon Captain Sim B757 EFHK:lla (FSX 1.61 versio) ja sain 30+ fps (unlimited fps lock), eli sulavaa tuli! Sitten taas EFHF on enemmän meshiä ja autogenia, airline traffic vaihdettu GA traffickiin ja latasin lennon carenadon C172... Boom, 60 fps ja kuitenkin uusi EFHF ja EFHK pätsi käytössä, kuin myös pääkaupunkiseudun photarit. Sen verran olen nyt ehtinyt configuroimaan, vielä tarkotus koittaa tehdä asetus esim. lentopinnoilla lentoon, niin ground texturet täysillä mutta autogenia sitten ei yhtään. Smiley

Mukavia testailuja kaikille!


Edit: Löysin nuo settings filut tuolta My documents/FSX files kansiosta, ne ovat .cfg tiedostoja jotka nimetty sillä nimellä kun simussa tallennettu... voin vaikka copypastea tähän nuo omat EFHK ja EFHF settingsit:
EFHK:
Code:
[GRAPHICS]
TEXTURE_MAX_LOAD=1024
NUM_LIGHTS=8
AIRCRAFT_SHADOWS=0
AIRCRAFT_REFLECTIONS=1
COCKPIT_HIGH_LOD=1
LANDING_LIGHTS=1
AC_SELF_SHADOW=0
EFFECTS_QUALITY=2
GROUND_SHADOWS=0
[SCENERY]
LENSFLARE=0
DAWN_DUSK_SMOOTHING=1
IMAGE_COMPLEXITY=3
[DISPLAY]
BLOOM_EFFECTS=0
SKINNED_ANIMATIONS=1
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=120
UPPER_FRAMERATE_LIMIT=0
[PANELS]
QUICKTIPS=0
PANEL_OPACITY=100
[TERRAIN]
LOD_RADIUS=4.500000
MESH_COMPLEXITY=74
MESH_RESOLUTION=21
TEXTURE_RESOLUTION=28
AUTOGEN_DENSITY=3
DETAIL_TEXTURE=1
WATER_EFFECTS=4
[WEATHER]
CLOUD_DRAW_DISTANCE=4
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=7
THERMAL_VISUALS=0
DownloadWindsAloft=0
DisableTurbulence=0
[TrafficManager]
AirlineDensity=10
GADensity=0
FreewayDensity=0
ShipsAndFerriesDensity=0
LeisureBoatsDensity=0
IFROnly=0
AIRPORT_SCENERY_DENSITY=2

EFHF:
Code:
[GRAPHICS]
TEXTURE_MAX_LOAD=1024
NUM_LIGHTS=8
AIRCRAFT_SHADOWS=0
AIRCRAFT_REFLECTIONS=1
COCKPIT_HIGH_LOD=1
LANDING_LIGHTS=1
AC_SELF_SHADOW=0
EFFECTS_QUALITY=2
GROUND_SHADOWS=0
[SCENERY]
LENSFLARE=0
DAWN_DUSK_SMOOTHING=1
IMAGE_COMPLEXITY=3
[DISPLAY]
BLOOM_EFFECTS=0
SKINNED_ANIMATIONS=1
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=120
UPPER_FRAMERATE_LIMIT=0
[PANELS]
QUICKTIPS=0
PANEL_OPACITY=100
[TERRAIN]
LOD_RADIUS=4.500000
MESH_COMPLEXITY=58
MESH_RESOLUTION=22
TEXTURE_RESOLUTION=28
AUTOGEN_DENSITY=5
DETAIL_TEXTURE=1
WATER_EFFECTS=4
[WEATHER]
CLOUD_DRAW_DISTANCE=4
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=7
THERMAL_VISUALS=0
DownloadWindsAloft=0
DisableTurbulence=0
[TrafficManager]
AirlineDensity=0
GADensity=25
FreewayDensity=0
ShipsAndFerriesDensity=0
LeisureBoatsDensity=0
IFROnly=0
AIRPORT_SCENERY_DENSITY=1

Ja noi saa siis sinne Load valikkoon niin, että avaa notepadin, copypastee nuo siihen ja sitten tallentaa XXXX.cfg nimellä ja muistaa valita save typeksi all files. silloin se tekee siitä configuration filen.
« Last Edit: 23.01.10, 17:29 by Kim Eriksson »

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #90 on: 31.05.10, 18:21 »

Tuli ostettua 1 GB:n näytönohjain entisen 256 Mb:n tilalle ja kyselisin teiltä tweakkiguruilta onko fsx.cfg:ssä mitään mitä kannattaa muuttaa tämän jälkeen?
Cyleth
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #91 on: 01.06.10, 11:33 »

Tuli ostettua 1 GB:n näytönohjain entisen 256 Mb:n tilalle ja kyselisin teiltä tweakkiguruilta onko fsx.cfg:ssä mitään mitä kannattaa muuttaa tämän jälkeen?

Bufferpools voi olla ainut. Ei takeita että auttaa mitään.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #92 on: 01.06.10, 17:59 »

kokeilen. Eli ilmeisesti arvoa kannattaa nostaa, eikä laskea...
Tonih22
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #93 on: 01.06.10, 18:21 »

kokeilen. Eli ilmeisesti arvoa kannattaa nostaa, eikä laskea...

Kannattaa rajallisesti nostella sitä arvoa, suuremmilla arvoilla alkaa FPS putoamaan kun lehmän häntä.
Hyvä on myös varmistaa että kortissa riittää muistikaistaa kyseisen asetuksen nostovaiheessa.
jjjarvi
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #94 on: 01.11.10, 09:54 »

Kannattaa rajallisesti nostella sitä arvoa, suuremmilla arvoilla alkaa FPS putoamaan kun lehmän häntä.
Hyvä on myös varmistaa että kortissa riittää muistikaistaa kyseisen asetuksen nostovaiheessa.

No joo mulla oli ennen 8 000000 arvona (768 megaa muistia kortissa) ja nyt kun päivitin kortin jossa 1 Giga muistia nostin tuon bufferpools arvon 7 0000000 eli 70 Mb.  FPS PARANI ei laskenut kuten pelkäsin ja juurikin käännöksissä meno on paljon pehmeämpää.  Tuolla toisaalla juttua:

"Tuning list is quite clear... 512MB cards will probably not see any advantage to increasing bufferpools as the amount needed to make any dent in the situation is about 25-35MB+ and that means 512 cards lose that video memory to rendering other things. FSX wants 512MB if it can have it and bufferpools is over and above that amount. So cards that only have 512MB of memory available are really not suited to use the tweak at all

640 cards, max 35MB
768 cards, max 70MB
1GB cards, max 450-490MB"

AND

"Bufferpools is not for making large hubs run better, it performs 2 functions: 1. Buffers geometry around the aircraft 2. If set high enough can lower the buss latency smoothing out flight over large amounts of autogen such as large urban and large pine forests with the AG slider set very high or 100%"

Which makes much more sense with bufferpools and is more in line with what I found. Right now buffer pools is at 80 but will probably up that to 120.

I assume I just want enough VRAM left to run windows graphics if I jump out of the game so it doesn't crash stuff. Basically what I read it should be set to is, in my case with my 768 mb card:

768 - 512 (max FSX assigns) - 120 (bufferpools, which will be additional VRAM I am forcing FSX to use as buffer memory) = 136 (amount left over)"



Eli näin se muuttuu tieto vielä vuosi sitten oli ohje että yli 10 MB bufferpools on liian iso nyt suositellaan jo 70 Mb ja jopa 450 MB!!  Ja toisaalla suositellaan että UsePools=0 eli ei mitään.

Jukka
Hotkus
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #95 on: 06.11.10, 22:11 »

taidan vetää pohjat parissa suhteessa. ensimmäinen että taidan olla tyhmä kun en saa toimimaan hyvistä vinkeistä huolimatta tai sitten kone ei vaan suostu lentelee..

kone:
DualCore Intel core 2 Duo E6850, 3000MHz (9x333)
Emo Asus P5N-E SLI
2x Nvidia GeForse 8800 GT (512) 4G muistia ja Windows vista Home Premium 64Bit.

fps pyörii 10tienoilla. tosin 3 näyttöä ja matroxin triple2go matolaatikko. tosin kokeilin ilman sitä mutta vaikka mitä muuttaa fps surkea.
ihmettelin kun vaikka laittaa kaikki täysille tai kaikki nollille se ei muutu. asensin kaikki uudestaan eri kiintolevylle jossa vain vista 64bittinen ja peli.
tosin sp1 ja 2 asennettu.
mutta pitäs tällä kokoonpanolla toimi pikkasen paremmin kele.. kokeilin jopa yhdelle kiintolevylle asentaa windows 7 ja pelin. siinä sentäs fsp oli 20 tienoilla, mutta nyki hieman.
viritelly sinne ja tänne ja nyt kaikki sekas. kone sekä virittäjä.. ollu ilman sli:tä ja sli:llä kun vaan tökkii. onko kellään lähellekkään samaa kokoonpanoa et vois ihmetellä et missä menee metsään ja kovaa? (olis joskus kiva lennelläkkin eikä lukea foorumeita ja yrittää säätää epätoivoisesti)
Hotkus
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #96 on: 07.11.10, 06:53 »

no niin. huonosti nukutun yön jälkeen taas kimpussa.. asennettu uudestaan peli..
kokeiltu oletus asetuksilla, sitten sp1 ja testaus.. välissä luettu sivuja..
selvis ainakin se että kahden näytöohjaimen kättö tässä ei onnistu tai anna toivottua tulosta.

eli sli ei toimi joten pitää etsiä yksi näytönohjain ja pirun nopee.
käytössä siis matrox matolaatikko ja 3840x720x32 on liikaa tälle näytönohjaimelle. fps on 5-12tienoilla ja nykii.
kun ruutu on alussa pieni (yhden näytön kokoinen) on fps 40 tienoilla heti alussa. eli kun suurentaa
isoksi tippuu kone sit jo polvilleen. ilmeisesti ei vaan puhti enää riitä.

tuolta alhaalta löytynee kuva millanen väsäys on menossa.
muuten hyvä mut kun vaan ite peli ei toimi kuten haluaisi..
http://koti.mbnet.fi/jani73/GTR2/GTR2%20raamit.html       (ja pelihuone vasemmalta näköjään.)


Edit:
Tass lisää testailtu uudelleen aswennuksen jälkeen.. kaikki detailit minimaliin ja ruutu 3840x1024x32. fsp 10 ja jopa alle.
sitten laitoin kaikki tappiin max. sama reso niin fps oli alussa jo 14.. eli eikö jären mukaan olis ptäny olla vähemmän vielä.
eli ilmeisesti takkuaa jostain muualtakin nyt. 3dmark vantage pisteitä tuli 13361. mystistä... jatkan tutkiskelua jos se vaikka joskus selviää miksi peli ei pyöri vaikka pitäs.... Cry
« Last Edit: 07.11.10, 11:19 by Jani P Hotakainen »
jjjarvi
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #97 on: 10.11.10, 08:31 »

Tuo noin niin on ollut jo oikeastaan 2006 alkaen tiedossa(kun FSX ilmestyi markkinoille) että kahdella näytönohjaimella simu pyörii jopa hitaammin samoin jos yhteen korttiin on ympätty 2 piirisarjaa eli suosittelen yhtä tehokkaampaa korttia yhdellä piirisarjalla. Ja neliydinprossu olis kova sana siitä on hyötyä FSX pyörittämisessä koska tweakausten jälkeen simu OSAA HYÖDYNTÄÄ neljää ydintä.

Sitten semmonen että älä liikaa tuijota tuohon 3D MArk testiin koska vaikka saisit omasta mielestäsi hyvät pojot niin välttämättä se ei tarkoita että simu pyörisi nopeasti.  Ja taas päinvastoin.  Viime vuonna kun oli väliaikaisesti oman näytönohjaimen takuukorjauksen aikana Ge Force 9800 tilalla koneessa kiinni niin 3D Mark pistet oli melkein 2500 pistettä huonommat mutta simu ei kärsinyt kortin vaihdosta juuri ollenkaan, pienin varauksin.

Jukka
Hotkus
Former member
Re: FSX tweakkaus (SP2 ja viimosten päivitysten jälkeen vielä)
« Reply #98 on: 11.11.10, 22:38 »

joo nyt isketty päätä seinään ja luettu foorumeja sieltä täältä.
eli tosiaan taitaa käyttää prossua ihan kivasti. nyt kun laittaa tehtävienhallinnan ja suorituskyky näkyviin huomaa että prossut
on 100% vähän väliä ( tai no melkein kokoajan) ja sillo fps huono. tämä ainakin kun lähtee lpr kentältä. kokeilin samoilla asetuksilla
austraaliasta joltain  kentältä jossa nurmikkoa silminkantamattomiin ja oli vielä eri kone. fps oli kentällä ollessa jo yli 100. ja ite lentely 50-100 välillä.
eli sillo ei tökkiny yhtään.

tilasin jo uuden prossun (E8600) ja kokeillaan kellotaa sitä vähän. katotaan nopeutuuko yhtään.
nyt kellotin tän prossun 3G - 3.5G ja tiedä oliko hirveä harppaus.. jos uusikaan prossu ei tuo lisätehoa on se sit ostettava parempi
kortti. mietin jo tuota eyefinity korttia olisko siitä hyötyy mutta niitten liittimissä vielä sanomista. tiedä onko vielä parantunu.
ja nyt vielä koitan epätoivoisesti opetella tuota Wideview juttua jos sais vaikka läppäristä mittarit näkyviin tai vaikka gps:sän..
http://www.wideview.it/
jos jollain neuvoja niin kaikki mielellään otetaan vastaan.. kyllä tää pikkuhiljaa alkaa aueta.
Hyvä kun paperilla koneen pitäs olla hyvä mut käytäntö eri, samoin nuo mikrobitin pelien testaajat sais ottaa tän simulaattorin  mukaan niin
vois niille ja tulla hyvä yllätys kun eipäs pyöri niin hyvin kun pitäs.. tosin minulla nyt tuo 3 näytön koko syä valtavasti fps:än alas.

mutta kunhan saadaan uusia osia ja testaillaan lisää ja jos toimii niin pitää laittaa tänne että miten oli ennen ja jälkeen kun en usko että olisin ainut
joka tapellu saman asian kanssa. tuolta englannin kielisiltä sivuilta lukenu et siellä ja onkelmia ja vielä pienemmillä kokoonpanoilla.

mut tuo oli yllätys et kuitenkin peli tukee sp2 versiossa useampaa ydintä. olin lukevinaan ettei se muka olis mahdollista mut ilomielin olen väärässä.
ja näyttäs kuitenkin tää windows 7 toimia paremmin kun tuossa vistassa. tosin jostain kumman syystä vistassa tulee yoke rattiin kello aika kun taas seiskassa sitä ei tule.. kele.. mistähän sen sais päälle seiskaan. kiva lisä kun kello näkyy ratissa Smiley
Pages: 1 ... 3 4 [5] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1