FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.10.18, 15:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!  (Read 438 times)
Sakkeus83
Former member
Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« on: 02.10.08, 16:20 »

Terve,

Juduin asentamaan uudelleen F1:n ATR:n, joka oli oletuslennossa oletuskoneena. Nyt konetta ei entisen nimisenä näin ollen ole, ja FS9 ei osaa startata, koska ei löydä ko. konetta.
Miten saan määritettyä oletuslennon uudelleen niin, että vaikkapa default-cessna olisi koneena (starttaamatta fs9:ä siis)?

Kiitos!
Sakkeus83
Former member
Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #1 on: 02.10.08, 16:25 »

Luonnollisesti keksin vastauksen heti kysyttyäni itse. Muutin koneen aircraft.cfg -tiedostosta koneen nimen. Jokin toinenkin vaihtoehto kai olisi olemassa.
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #2 on: 03.10.08, 08:46 »

Onnistuisiko oletuskoneen muuttaminen myös vaihtamalla FS9:n \flights\myflts-kansion fltsim.flt-tiedostossa Aircraft-riviä Plane-kohdasta? Onko kellään kokemuksia?

Tässä esimerkki asennuksestani:

[Plane]
Aircraft=Cessna Skyhawk 172SP

Aki Salmela
Offline Offline

Posts: 863
Date Registered: 04.10.06

Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #3 on: 03.10.08, 11:04 »

Otat haluamasi koneen ja kentän, painat fly now-painiketta, latauksen jälkeen tallenna lento normaaliin tapaan ja sitten menet takaisin simun päävalikkoon --> select a flight, valitse äsken tekemäsi tallennus, paina rasti "make this the default flight". Toimisiko??
ToniH22
Former member
Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #4 on: 03.10.08, 11:07 »

Onnistuisiko oletuskoneen muuttaminen myös vaihtamalla FS9:n \flights\myflts-kansion fltsim.flt-tiedostossa Aircraft-riviä Plane-kohdasta? Onko kellään kokemuksia?

Tässä esimerkki asennuksestani:

[Plane]
Aircraft=Cessna Skyhawk 172SP
Tuolla sen pitäisi yleensä onnistua. Itselläni ainakin, jos hajamielisesti joskus on noin käynyt thmbup
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #5 on: 03.10.08, 11:25 »

Otat haluamasi koneen ja kentän, painat fly now-painiketta, latauksen jälkeen tallenna lento normaaliin tapaan ja sitten menet takaisin simun päävalikkoon --> select a flight, valitse äsken tekemäsi tallennus, paina rasti "make this the default flight". Toimisiko??

Niin, tietenkin tuo toimisi, mutta kun ongelma oli siinä, että koneen nimi oli eri, jolloin FS9 ei enää osannut startata simua, koska sitä konetta ei löytynyt. Ongelma on jo näköjään ratkaistu.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Sakkeus83
Former member
Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #6 on: 03.10.08, 12:46 »

Aivan näin, Kim.

Koko FS9 ei osannut startata, ja muokkaus piti tehdä muokkailemalla .cfg-tiedostoja. Eipä tuossa mitään kysyttävää olisi, jos vain normaalikeinoin oletuslentoa muuttaa olisin tahtonut.
Ongelma ratkesi ilmoittamallani keinolla.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3940
Date Registered: 08.06.07

Re: Oletuslennon koneen määritys FS9:ään - apuva!
« Reply #7 on: 05.10.08, 11:32 »

Olisi myös onnistunut poistamalla kansiosta Flight simulator files kohdat "default flight", "UI generated flight" ja "previous flight". Sitten vaan FS käyntiin ja siihen ilmoitukseen OK. Sen jälkeen simu avautuu jonka jälkeen voit valita ATR:n taas oletus koneeksi.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1