FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.08.18, 03:15

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Active Sky X - Miten tätä käytetään?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Active Sky X - Miten tätä käytetään?  (Read 346 times)
Samuli Hämäläinen
Offline Offline

Posts: 661
Date Registered: 10.05.08

Active Sky X - Miten tätä käytetään?
« on: 04.10.08, 16:38 »

Hei.
Juuri tuli ostettua ja asennettua ASX.
Nytten olisi ongelmia, miten tätä käytetään?!
Joten voisiko joku neuvoa?
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: Active Sky X - Miten tätä käytetään?
« Reply #1 on: 04.10.08, 16:44 »

Käynnistä ASX ja odota, että se lataa itsensä. Sen jälkeen klikkaa vasemmasta reunasta "launch FSX". Toinen vaihtoehto on käynnistää simu ja ASX erillään; FSX kyllä tunnistaa kyseisen ohjelman ja laittaa säävalintaan "User definied weather" tms..

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Active Sky X - Miten tätä käytetään?
« Reply #2 on: 04.10.08, 17:45 »

Ja jos valittaa simconnectista, niin uninstalloi service packit, jotta on pelkkä FSX asennettuna. (lisurit siis kuitenkin voi säilyttää) jonka jälkeen asenna SP1. Nyt koita käynnistää ASX. Pitäisi toimia, ilman minkään laista valittamista.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Samuli Hämäläinen
Offline Offline

Posts: 661
Date Registered: 10.05.08

Re: Active Sky X - Miten tätä käytetään?
« Reply #3 on: 04.10.08, 18:49 »

Noniin. ongelma tuli:
Poistin SP2:sen (Siis uninstallin kautta) mutta sitten huomasin että en löytänyt SP1 uninstall juttua vaikka sekin on asennettu
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Active Sky X - Miten tätä käytetään?
« Reply #4 on: 04.10.08, 19:35 »

Mullakin oli silleen, koitappa suoraan tohon asentaa sp1. Kannattaa myös ladata ASX:n SP3.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1