Erä-aiheinen nurkkaus

<< < (49/59) > >>

susiluoto:
Nyt näyttää olevan Asetalon hinnastossa tuollaisia, liekkö vain siinä vai hyllyssäkin.

nikkari:
Sako teki niitä jonkinmoisen erän ja myi sitten kauppiaille. Vaan kuinkas kävikään. Ahneet kauppiaat lätkäisivät lähes kolminkertaisen hinnan noille patruunoille. 
Kysymys ei ollut mistään suurista volyymeista ja siten suurista rahamääristäkään mutta toivottavasti ahneilla on p*******n loppu.    Muutama kuitenkin tajusi tehdä PR:ää ja myi niitä jopa halvemmalla, kuin oli Sakon suositushinta.
Itsellä oli aikoinaan hiukan samanlainen ongelma .22 Hornetin kanssa mutta minä selvisin aloittamalla lataamaan itse niitä, koska tuohon on olemassa hyvä luotivalikoima.

AriV:
Nyt kävi säkä. Kävin pojalle ostamassa radio ohjattavan helin iisalmen hh:sta ja kävin kysymässä olisiko 7X33 patia tulossa ja milloin. Myyjä avasi parasta aikaa lähetys pakettia ja arvatkaapa mitä siinä paketissa oli, 1000 kpl kyseistä patia 
Kappalehinta n. 1euro. Sukat pyörähti kerran saappaissa.

susiluoto:
No nyt ei voi kun onnitella, kenen tekemiä?Iteminä sain taas keskiviikkona näädän, tuo 5,6 sen teki, puusta nuo peijjoonit näköjään löytyy.

nikkari:
Paljonko törsäsit? Sellanen konstihan on olemassa, että pyytää kauppiaalta kaksi kuittia samasta kaupasta. Kerran haulikkokaupoilla toinen asiakas pyysi ostamastaa haulikosta kaksi kuittia, joissa kummassakin on puoli hintaa. Toisen kuulemma näyttää vaimolle.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page