Erä-aiheinen nurkkaus

<< < (9/59) > >>

Crayfishguru:
Quote

Vaihtoehtona rauhoittamiselle voisi kokeilla supikoirien ja kettujen pyyntiä, auttoi ainakin meillä.


Mäyrätkin käy.

Tax ska du ha!

Arto:
Mutta eikö metso ole vähän niinkun sellanen litu että sen metsästäminen on vähän kun akkaa löisi, jotenkin mieltänyt metson aina metsän kuninkaaksi joka on jollain henkisellä tasolla ruhoitettu, on meinaan niin komea lintu ettei raaski ampua.

Itse en ole metsästäjä enkä ammu eläimiä, mutta appiukon mukana tulee usein oltua"seurana ja jakamassa eväät" jänismetsällä, appiukolla on hyvä motto..."mitään ei ammuta sen takia että se on mahdollista" appiukko ampuu 1-2 jänistä per vuosi pelkästään sentakia jotta suomenajokoiralla pysyy vire yllä(joskus pitää ajossa koiran päästä retuuttamaan saalista), supikoirat appiukko ampuu aina.
Mukava silti liikuskella metsässä vaikka tietää jo usein  lähtiessä tällä reissulla ei ammuta jänöä vaikka hollille tulisi.

TarppiVertainen:
No perssana, tuli kuningasidea mieleen!
Eiköhän järkätä joku kerta FS-Nordicin metsästysreissu? Majoitus olisi tietysti laavulla/teltoilla ym. hätämajoitteilla
Lupiakin saa porukalle helposti esim. Valtion-maille ja aluettakin piisaa...
Tässäkin esim. Äänekoski, alue:6635 on suhteellisen laaja ja yhtenäinen ja riistaa löytyy joka lajia.
Saiskohan idea kannatusta?

Assiini:
Quote

Saiskohan idea kannatusta?


Ehdottomasti Villin Pohjolan maat tarjoaa erittäin hyviä mahdollisuuksia! Muutaman vuorokauden setti olisi hieno kokemus ja tosiaan yön vietto laavulla/teltoissa Mikäli on ammattitaitoa ja kokemusta, niin kauris-jahti olisi esimerkiksi loistava juttu! Mikäli vielä tämän kauden puolella metsästettäisiin niin toiseksi vaihtoehdoksi kävisi varmaan jänis/rusakko? Kuvista päätellenihmisillä näyttää koiria olevan.


EDIT: ja näyttää jänis olevankin ainoastaan kahden pisteen eläin.

matskupu:
Quote

Kiitos. Oli tuolloin kummisedän suomenpystykorva mukana. Melkein mahdotonta saada saalista ilman koiraa, kun nyt on kanalintuja niin vähän. Oli se muuten jännä homma hiipiä haukulle ja päästä ensimmäistä kertaa elämässä itse ampumaan lintua.


Vaikeeta oli joo ilman koiraa olla lintumettällä. Viime viikon olin Kolarin seudulla lintu/jänisjahdissa ja saaliina yks ohiammuttu koppelo. Pohjanpystykorvan hommaisin samantien, mut emäntä hankaa vastaan.. Kuulemma ei mahu kerrostalokaksioon 3 kissaa ja koira.. paskapuhetta 

Tänävuonna lintuja oli jostain syystä varmaankin ennätysvähän, koska pyitäkään ei tullut pillittämällä. Välillä kyllä vastaili, mutta ei lähellekkään siinä määrin kuin esim viime vuonna. On muuten yks maailman parhaista tunteista, kun pyy vastailee pillin vihellyksiin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page