Teoriakokeista

<< < (5/11) > >>

Pe7e:
Quote

ihan btw. tämän ja edellisen haun välissä oli n. 3kk aikaa, ei puoli vuotta. Jos se sivujen tarkkailu unohtuu niin siitähän ei voi syyttää kuin itseään? 

No mutta kumminkin Tottahan tuo on. Tosin ei varmaan kannata hakea kun on tuo ihana intti edessä tammikuussa... jos nyt haku sattuis tulemaankin ennen sitä...

Kerosiini:
Ja tällä kertaa oli myös pari viikkoa ennen ilmoitus uudesta hausta, joten aikaa on ollut tosiaan huomata... Se myös yksi syy varmaan haun nopealle täyttymykselle. Nyt huomenna vasta pääsee alottamaan lukemisen, kun ollut aina hiukan muuta hommaa, niin lukeminen olisi heti kekseytynyt, joten päätin alottaa vasta kun sitten varmasti ehtii ajatuksella lukea.

sami:
Quote

Teoriakoe meni läpi eilen ekalla. Nyt olis enää yksi harjoituslento jäljellä ennen lentokoetta. Saakos lentokokeen aikana olla Porin scenery käytössä, vai pitääkö ottaa pois? Kun ainakin tuo harjoituslento 2-tiedosto alkaa komeesti nurtsilta scenen ollessa päällä.


Juu siitä vaan, samassa paikassa se kiitotie on jne. Platalla tosiaan vähän eroa, ei vaikuta kotiuttamiseen...

Osguu:
Quote

Noniin... taas se nähtiin.
Jäsen X ollut VF:n listoilla 20 min ja heti piti mennä ensimmäinen teoriakokeen yritys munimaan, kun piti heti sitä koetta päästä yrittämään ihan kylmiltään...  No, eihän se koskaan noin läpi mene, ja jäljellä se toinen yritys enää. Ei kannata.
Eli vinkkinä tahtoo sanoa että turhalla hätäilyllä pilaatte omia mahdollisuuksianne.
Edit... ja näköjään jo toinenkin "kokelas" haki hylätyn koetuloksen. 30 min jäsenenä.

Quote

Eh..se oli vahinko mutta sitten oli pakko yrittää.Kun se yritykseksi tulkittiin.PS.Nyt kun uudestaan tein niin loppu läppäristä akku ja....Siinä meni viimeinen yritys


Kukas paljastaa että tää on läppä? Ei tällastä voi olla oikeesti. Jos on, niin eikö tällaisten tilalle vois vaikka ottaa muutamaa uutta, jotka oikeasti sinne haluaa? Tästäkin hausta on varmaan (ainakin) 2-3 tyyppiä sellasta, joita ei alkuviehätyksen jälkeen tuo koulutus yms. paljoa kiinnosta.

Kerosiini:
Dodiin, nyt on vihdoin opeteltu teoria osuus kokonaan. Myös 6 lentoa jo lennetty, tuon opettelusuunnitelman mukaan yritän homman vetää. Sitten vielä kerran kertaus hommasta ja teoria kokeen yritys.

Homma venyi hiukan, kun tähän syssyyn ilmestyi yksi peli, joten en ehtinyt silloin opiskella...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page