PMDG MD-11 julkaistu

<< < (25/44) > >>

teropa:
Moi,

Ei saa vielä tietääkseni mistään muualta kuin PMDG:n verkkokaupasta.

Jos kortti ei toimi, niin pyydä jotain kaveria ostamaan se omalla kortillaan.

Tero

ghost9967:
Quote

Saako tuota ostettua mistään muualta? Yritin tuossa äsken tilata ja visakortin tietojen näpyttelyn jälkeen kun piti siirtyä eteenpäin niin homma kaatui tylysti virheilmoitukseen (joku pitkä numerosarja). Kortin tiedot kyllä oli oikein annettu, sen verran monesti tarkistin. POP:n visa kyseessä. Silloin harvoin kun meikäläinen yrittää visalla jotain tilata niin aina homma tyssää johonkin helkkarin virheeseen 


Oletko aktivoinut sun kortin nettipankissa muuten ei toimi. Siellä pitää ottaa netti käyttö päälle poistuu aina kun kortti vaihtuu.

ToniH22:
Se on aika pankkikohtaista tuo Verified By Visa ominaisuus, että mitkä antaa esim Visa Electron kortteihin. Pankkikortti on sitten erillinen hommansa, ja niissä on mahdollisuus pankista riippumatta ottaa tuo nettiosto ominaisuus käyttöön.

Maketus:
Quote

Oletko aktivoinut sun kortin nettipankissa muuten ei toimi. Siellä pitää ottaa netti käyttö päälle poistuu aina kun kortti vaihtuu.

Ai se pitää vielä erikseen aktivoida. Olen kyllä vähän uivelo noitten visakorttien kanssa kun ei itellä varsinaisesti sellaista ole, tai on mutta se on emännän kortin rinnakkaiskortti. Eikä ole oikeen tohtinut sitä käyttää ettei joudu ulkoruokintaan 
Pitääpäs selvittää asia.

ILKevin:
Todella hieno lisäosa simuun  Lensin tuossa jo kolme lentoa, mutta mikäs oli vikana kun lensin vantaalta ouluun niin kone ei lähteny laskuun top of descent kohdalla vaikka altitude namiska oli ruuvattu 1700 jalkaan ja FMC:stä kun katsoi niin flightplanin mukaan koneen olisi pitäny lähteä laskuun.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page