Oskarin Pajassa tapahtuu... [ai ATR]

<< < (9/24) > >>

mmniemi:
Quote

Tuollaista samankaltaista varjostumista voi kyllä joskus tulla Smoothing Groupien käytön seurauksenakin esim. tilanteessa, jossa siiven jättöreunan ylä- ja alapinnan polygonit kuuluvat molemmat samaan Smoothing Groupiin.


Tähän minäkin tässä tapauksessa kallistuisin. Laittaisin itse smoothing groupit jotensakin seuraavasti. Siiven yläpinnan polygoneille vaikkapa smoothing group 1 ja siiven alapinnan polygoneille groupin 2. Ja sen jälkeen johtoreunasta alkaen aina n. 1/4 siivenleveyttä saakka (johtoreunan ympäri menevät polygonit) kaikille polygoneille molemmat smoothing groupit, eli 1 ja 2.

akos:
Quote

Olisiko siipien polygonien normaalit jotenkin vinksallaan.

Haa, olihan ne! Korjasin asian ja nyt toimii kuin ajatus. Kiitos jälleen kerran avusta.

Kiitos myös Mikolle hyvistä vinkeistä.

Quote

Eikö tuon pitänyt olla -500?

Kyllä piti ja eikä se siitä tosiaan miksikään ole muuttunut. Saattaapi sieltä kuitenkin olla tulossa samalla jotain muutakin...

Oskari

VJJV:
Hyvää työtä ja ylistyksiä! Aidon näköinen atikka. Harmi, että AI:ksi.

akos:
Quote

Hyvää työtä ja ylistyksiä! Aidon näköinen atikka. Harmi, että AI:ksi.

Kiitos kiitos.

Jälleen ilmeni taas käsittämätön exporttaus-ongelma.
Mulla on gmaxissa aina joka LOD-modelin osat groupattuna runkoa lukuunottamatta. Groupit taas olen sitten ennen exporttausta linkittänyt runkoihin, jotka on nimetty tyyliin: ATR72_LOD_400 jne. Sitten exporttaus ja kaikki toimii kuten pitääkin.
Tai siis toimi vielä eilen. Nyt exportatessa Gmax mossottaa, että "Make MDL was not found, or failed to convert the model specified bla bla bla". Tuo errorilogi taas tietää sanoa, että "Found colocated vertices within triangle" ja "found scale matrix without scale animation" useammasta objektista. Kuitenkin jos jättää tuon linkityksen väliin ja exporttaa modelin sellaisenaan, toimii exporttaus ilman mitään erroreita, mutta tällöinhän modeli ei tietenkään toimi simussa tarkoitetulla tavalla.

Siis mitä ihmettä? Miksi homma ei enää toimi samalla tavalla kuin eilen, vaikka teen kaiken aivan samalla tavalla?

Viissatanenhan on jo "turvassa" mdl-muodossa, mutta olisi kiva saada tuo 200-sarjalainenkin jollain ilveellä ulos Gmaxista.

Oskari

akos:
Nyt kun alkaa olla tekstuuritkin valmiita, niin laitetaanpa niistä parit kuvat.
[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

Taistelu Gmaxin kanssa jatkuu...

Oskari

Navigation

Up one level

Next page

Previous page