Kansakunnan Virallinen Verkko

<< < (13/26) > >>

Assiini:
Miikahan heitti vuoden idean

juksii:
Quote

Samoin Remote Controlled Scenery kaipaisi uudelleenkirjoitusta, miksi ihmeessä tällaisten hiomattomien timanttien pitäisi olla rajoitettuja vain yhteen alustaan? Tästä tulee jatkuvasti maailmalta kyselyjä miten sama voitaisiin toteuttaa - ja jos tätä käytetään useassa eri maisemassa, ei ole järkevää että jokaisessa skenessä on erilainen kauko-ohjauspalikka.


Olisi todellakin järkevää ja fiksua jos tuosta saisi aikaan version jota voisi jakaa yleisenä kauko-ohjauspalikkana jonka jokainen maisemantekijä voisi helposti lisätä omaan maisemaansaa.

Staok:
Quote

Moi

Taidanpa itse ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja illalla lentää IVAO:ssa.

Oisi hienoa jos illalla saisi johtoa legille, aion lentää MD11:a EFHK-EFRO(-EFHK) ja lähtö siinä klo 20z. Useampi lennonjohtoelin oisi tietty hienoa saada paikalle niin saisi parhaimman mahdollisen kuvan IVAO:sta. Koitan houkutella mukaan yhden toisenkin VATSIM-konkarin, hänen osallistuminen riippunee hänen kiireistään.

Summa summarum, pliiiiiis johtoa Suomeen klo 20z.


Voisin itsekkin tulla käväisemään.

kille:
Onko IVAO:lla mitään Eurobookin tyyppistä lennonjohdon buukkaussysteemiä jota voisi tutkailla etukäteen, Servinfo tai vRoute -tyyliin?

sami:
Quote

Onko IVAO:lla mitään Eurobookin tyyppistä lennonjohdon buukkaussysteemiä jota voisi tutkailla etukäteen, Servinfo tai vRoute -tyyliin?


http://www.ivao.fi/atc/vuoronvaraus/

Navigation

Up one level

Next page

Previous page