FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.18, 18:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX ja 2D- paneeli
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX ja 2D- paneeli  (Read 401 times)
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
FSX ja 2D- paneeli
« on: 31.10.08, 17:35 »

Moi. Nyt PMDG:n MD-11 johdosta olen vihdoinkin ajatellut FSX:ään ruveta pikkuhiljaa siirtymään.
Nyt oliskin heti alkuun FSX guruille kiperä kysymys: miksi 2D- paneelissa framet pyörivät 2.5-3:n tienoilla? VC:ssä sekä ulkokuvakulmassa pyörii hyvin. Ongelma on kaikilla koneilla, ja asetukset ovat minimissä.

Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #1 on: 31.10.08, 17:37 »

No ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että koneesi ei jaksa sitä paremmilla frameilla pyörittää Undecided 2D paneelit ovat FSX:ssä raskaita verrattuna ulkokuvakulmiin tai esim VC:n. Millainen tietokone sinulla Olli on?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #2 on: 31.10.08, 17:43 »

No ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että koneesi ei jaksa sitä paremmilla frameilla pyörittää Undecided 2D paneelit ovat FSX:ssä raskaita verrattuna ulkokuvakulmiin tai esim VC:n. Millainen tietokone sinulla Olli on?
Hö, ajattelin että olis jokun asetus olemassa, joka vaikuttaa ko. asiaan. Koneen speksit:

AMD Athlon X2 Dual Core Processor 3800+
2 GB RAM
Radeon X1300- näytönohjain

Siinä kait tärkeimmät tiedot?
Ja windows XP service pack kolmosella löytyy..

Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #3 on: 31.10.08, 17:46 »

No tuossa se syy on, valitettavasti Undecided Saatko 2D paneelissa frameja ylös edes default-koneilla?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #4 on: 31.10.08, 17:46 »

Saatko 2D paneelissa frameja ylös edes default-koneilla?
Eipä onnistu  Sad
EDIT_Osaako joku sanoa, mikä toimii pullonkaulana?

Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #5 on: 31.10.08, 17:48 »

Eipä onnistu  Sad

No sitten ei muuta kuin uutta konetta suunittelemaan ja pyytämään esimerkiksi joululahjaksi Smiley

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
pyrtsä
Former member
Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #6 on: 31.10.08, 18:16 »

Eniten tossa koneessa kusee tuo näytönohjain. Näkee selvästi, että kyseessä on pakettikone, kun tuollaisen näyttiksen ovat koneeseen laittaneet. Prosukaan ei aivan uusimmasta päästä ole, joskus tosin ollut hyväkin. Mutta kuten Risto sanoi niin ei ole järkeä alkaa tota konetta enää päivittämään, vaan järkevintä olisi hankkia uutta rautaa alle.
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 938
Date Registered: 18.09.01

Re: FSX ja 2D- paneeli
« Reply #7 on: 31.10.08, 19:30 »

Hö, ajattelin että olis jokun asetus olemassa, joka vaikuttaa ko. asiaan. Koneen speksit:

AMD Athlon X2 Dual Core Processor 3800+
2 GB RAM
Radeon X1300- näytönohjain

Siinä kait tärkeimmät tiedot?
Ja windows XP service pack kolmosella löytyy..


Kyllä FSX pyörii ihan hyvillä asetuksilla jo tuollakin kokoonpanolla. Minulla on Athlon X2 939 4200+, 2Gb ja Ati X850 256Mt ja ihan hyvin pyörii 10-30 FPS, suurimman muutoksen FPSsiin minulle toi AA ja AF asetuksien muuttaminen "use application settings" kohdaksi ja FSX.cfg:stä yhden kohdan muuttaminen moniydin prossun tukemiseksi (ohje löytyy foorumilta)
Joten en menettäisi ihan vielä koko toivoa koneesi kanssa...

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3, P3DV4@SSD
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1