IFR1-koulutustapahtuma 11.11.2008, klo 1700z alkaen!

(1/1)

MikaelT:
On taas aika järjestää koulutustapahtuma uusille tulokkaille! Koulutustapahtumaa varten on kerätty valmis paketti, josta löytyvät niin kartat kuin lentosuunnitelmamallit, joiden avulla pääsee helposti perille virtuaali-ilmailun periaatteista. Tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kokeilla verkkolentämistä, edellytyksenä on, että osaa peruslentämisen.

Tapahtuma käsittää lennot Helsinki-Vantaalta Tampereelle ja takaisin. Menolennolle on tehty fraseologiaopas suomeksi, paluulennolle on englanninkielinen versio. Näin tulee tutuksi radiofraseologia molemmilla kielillä, mitään ehdotonta kielipakkoa ei kuitenkaan ole, Suomessa voi käyttää kumpaa tahansa. Sivustolta löytyy myös linkit tarvittaviin karttoihin, ne on hyvä tulostaa jo etukäteen ja tutustua niihin. Muutenkin lennot voi ja kannattaakin lentää ensin offlinessa, jonka jälkeen on helppo tulla tähän tapahtumaan.

Tapahtuman aikana voi lennonjohtajille esittää kysymyksiä, jos jokin asia vaivaa mieltä tai on muuten epäselvä. Lennonjohtajat ohjaavat ja auttavat pulmatilanteissa. Myös muutama konkarilentäjä on tulossa tapahtumaan esimerkiksi uudemmille, myös heitä voi vaivata kysymyksillä.

Minun puolesta tervetuloa IVAOn ihmeelliseen maailmaan!

Mikäli et ole vielä IVAOn jäsen, niin hanki tunnukset täältä
Koulutusmateriaali tapahtumaa varten löytyy täältä
Mainosvideo

Terveisin,

Mikael Tynkkynen
IVAO Finland Event Coordinator
fi-ec@ivao.aero

MikaelT:
Koulutustapahtuma huomenna! Lukaiskaapa nuo ylläolevat ohjeet ja tulkaa mukaan joukkoon tummaan!

MikaelT:
Kiitokset osallistujille, joita oli odotettua enemmän. Nyt on verkkolentämisen siemen kylvetty taas uuteen joukkoon innokkaita virtuaali-ilmailijoita, jotka toivottavasti aktiivisesti jatkavat ja kehittävät harrastustaan.

Tervetuloa takaisin virtuaaliselle sinitaivaalle!

Navigation

Up one level