Projektia pukkaa...

(1/1)

Assiini:
Tervehdys arvoisat kanssalentäjät ja etenkin tulevat IVAOlaiset!

Hautomossa on jo pidempään ollut se, miten verkkolentämisen kynnystä voisi madaltaa. Näin ollen sain päähäni jo jonkin aikaa sitten, että peruslentämisestä ja verkkotoiminnasta olisi hyvä tehdä paras mahdollinen koulutusmateriaali eli video. Sain idealleni kannatusta Suomen parhaimmalta simulaattorivideoiden tekijältä ja asia etenee. Henkilön nimeä voi jokainen arvailla mutta se tulee selviämään ajan kanssa.

Näin ollen, kuten jo ensimmäisestä kappaleesta fiksuimmat voivat päätellä, IVAO:n perusteista tullaan tekemään video, jonka perimmäisenä tarkoituksena on havainnoida mitä verkkolentäminen on, miten homma käytännössä toimii ja osoittaa, että verkkolentäminen ei ole ydinfysiikkaan verrattavissa olevaa monimutkaista toimintaa vaan mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, jolloin simuloimisesta saa eniten irti. Video tulee pitämään sisällään niin lentämistä, lennonjohtoa kuin IVAO:n ohjelmien käyttöä ja muuta asiaan liittyvää.

Kehittely (käsikirjoitus) on vasta aluillaan ja meikäläinen toimii promoottorina tällä hetkellä. Julkaisuajankohta tulee olemaan ensi vuoden puolella. Tulen lähettämään muutamille henkilöille viestiä tämän päivän aikana, ketkä koen mielestäni sopiviksi ottamaan projektiin osaa. Luonnollisesti, puupää kuin olen, niin jotkut henkilöt unohtuu, joten mikäli koet, että sinulla olisi projektille jotain annettavaa niin laittele yksityisviestiä meikäläiselle. Muutenkin ideat ovat enemmän kuin tervetulleita. Kaikenlaista osaamista kaivataan.

Että tämmöistä; nähdään virtuaalitaivaalla ja kenties jonain päivänä Oscar-gaalassa

Ripa

Assiini:
Quote

Hyvä idea!

Minulta voinee kysyä myös kaikenlaista 


Moi Henri! Kiitoksia tarjouksesta Palaan asiaan YV:llä jossain vaiheessa...

Navigation

Up one level