Vaihtoehtoja nykyautoille

<< < (5/13) > >>

Wanhis:
Quote

-90 Range on sunnuntaiksi, kunhan se ensin tuolta joskus valmistuisi.

Pistä Jouni projektikuvia tänne silmäiltäväksi mikäli innostut Rangea väsäilemään. Vähän oli haaveissa, että jos sittenkin tästä saataisiin pikkuhiljaa mielenkiintoinen ja hyödyllinen harrasteautoketju . . .
 

Quote

Isäukko piti vekottimen niin hyvillä hanskoilla, ettei ole tarvinnut kummoisia tehdä.

Nämähän ne juuri ovatkin niitä parhaita . . . "vanhan-liiton" automiehiltä jääneet yksilöt. He eivät vielä olleet omaksuneet kovinkaan syvällisesti tätä nykyistä kertakäyttökulttuuria vaan ajopelistä pidettiin keskimääräistä parempaa huolta.

Quote

Kun vika seuraavan kerran tuli päällä, löin ko. laatikon kanteen nyrkillä, rele laukesi jumistaan ja heti lähti käyntiin . . .

Antilla hauska ja hyödyllinen vinkki Audi A4:seen. Näin yksinkertaista nykytekniikan korjaaminen saattaa parhaimmillaan olla!

tare:
Taitaa olla sama homma nykyisille Audin A8-autoille 

tare:
Skoda combi. Se ei hypi, eikä pompi. 

sauli76:
Tuossa muutamat fotot meikäläisen kesäautosta. Ensi viikolla museoajoneuvotarkastukseen. Yllättävän simpsakka Fairlady vielä 30:n ikävuoden jälkeen 


Onhan sillä jo 117tkm takana, mutta huolehdittu siitä on matkan varrella. Vaikka on suomiauto, ei talviajo ole päässyt tekemään tuhojaan. Värikin on vielä alkuperäinen 

tslowman:
Quote

Tuossa muutamat fotot meikäläisen kesäautosta. Ensi viikolla museoajoneuvotarkastukseen. Yllättävän simpsakka Fairlady vielä 30:n ikävuoden jälkeen 

Onhan sillä jo 117tkm takana, mutta huolehdittu siitä on matkan varrella. Vaikka on suomiauto, ei talviajo ole päässyt tekemään tuhojaan. Värikin on vielä alkuperäinen Onpa komia kulkupeli! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page