Vaihtoehtoja nykyautoille

<< < (9/13) > >>

andy1:
Quote

Mielenkiinnosta, mitä vuosimallia A4 oli ja paljonko ajettu? Tutun mbe (W212) 250cdi:ssä on pitänyt vespumppua vaihdella ja suuttimien kanssa ongelmaa, joten kyllä niistä laatuautoistakin jotain löytyy. Eikä ollut vielä paljon ajettu.


Vuosimalli on 2007 ja nyt on taulussa liki 250 tkm. Edellä mainitut ongelmat sijoittuivat välille 126-196 tkm. Ensimmäinen suutin laukesi helmikuussa 2011 eli vajaan neljän vuoden iässä siinä 126 tonnin kohdalla. Viitisenkymmentä tonnia meni ajellessa niin, ettei suutinpuoli toiminut kunnolla kuin hetkittäin. Se oli ikävää. Meno oli välillä vähän takkuista. Mutta odotus palkittiin ilmaisilla suuttimilla... Pumppu meni siinä 196:n kohdalla. Ajankohtaa en nyt just tarkkaan muista, mutta kai siitä pari vuotta alkaa olla. Sen jälkeen se on kyllä toiminut koko lailla ongelmitta (*koputtaa päätä). Nyt on just menossa takajarruremppa, jako- ja apulaitehihnojen + kiristimien yms. tilpehöörien vaihto sekä laturin vapaakytkimen uusiminen. Ne nyt ovat toki kulutusosia, mutta uppoaahan niihinkin aika monta markkaa. Odottelen tässä jännityksellä saanko laitoksen pois pajalta tänään vai olenko viikonlopun ilman autoa.

-A-

heljb170:
Quote

Tämän kyllä allekirjoitan. Ehkä vielä joskus. Mutta voisi olla kiva omistaa esim. ´66 -mallinen!

-A-


Tämä on kyllä sen luokan täky, että siihen on mahdoton olla tarttumatta  Tässä Antille komia El Camino, ei tosin -66:nen vaan pari vuotta vanhempi:350 pikkulohko ja TH400 automaatti, molemmat todennäköisesti 60-70-luvun vaihteesta. Nätissä kunnossa ja tekniikka pelaa. Kolme viimeisintä katsastusta huomautuksitta. Joudun luopumaan tästä kun perheessä on neljä muutakin autoa.

http://www.nettiauto.com/chevrolet/el-camino/7034775

FlightFoorumilaisille special price for you only!

Jontte

andy1:
Heh, näemmä on! Onpas kyllä hienon näköinen Kamiina. Jos olis jonkinlaisia realistisia mahdollisuuksia, tulisin heti tänään katsomaan. Mutta nyt ei oikein pysty kykenee, ku pitäis ensin keksiä uusi leipäduuni.

-A-

Wanhis:
Jokseenkin hyvä mainos tässä . . .  Pistää kyllä naurattamaan useammankin kerran

https://www.youtube.com/watch?v=r5xOvwNhpAc

andy1:
Pitkällisen tauon jälkeen eksyin taas tähänkin ketjuun. Ajattelin vain mainita, että Audista meni tuossa syyskuulla taas suutin. Olihan siinä monenmoista muutakin pikkuvikaa, kuten hajoneet keskuslukkojen kaukosäätimet, rikkoutunut kytkinpolkimen anturi (jonka vuoksi vakkari lakkasi toimimasta), sekä sitä sun tätä. Semmoinen lievämuotoinen epävarmuus ja pelko perille pääsystä alkoi olla läsnä. Näemmä tuolla ensimmäisessä avautumisessa ko. ketjuun yli seitsemän vuotta sitten olen kirjoittanut samasta aiheesta. Menin ja vaihdoin sen pois. Palasin Volvo-mieheksi. Mikään ei ole yli kuukauteen mennyt rikki! Mutta kyllä nuo harrasteautot yhäti vaan kiehtoisivat 

-A-

Navigation

Up one level

Next page

Previous page