Christmas Fly-In 12.12.2008 17-24UTC

(1/5) > >>

MikaelT:
[ Attachment not found - or removed ]

Jokavuotinen Suomen osaston järjestämä joulu fly-in on taas täällä! IVAOn virallinen joulutapahtuma järjestetään Rovaniemen lentoasemalla (EFRO) joulukuun 12. alkaen kello 1700UTC. Tule sinäkin lentämään joulupukin kotiseudulle tässä suurtapahtumassa. Edellisvuonna tapahtumaan osallistui noin 200 lentäjää yhden illan aikana, joten tulkaa paikalla rikkomaan ennätyksiä!

Tapahtuman ajan on pohjoisessa tarjolla täysi lennonjohtopalvelu. Tulkaa siis täyttämään taivas virtuaalisilla lennoillanne!

Tervetuloa!

Tapahtuman verkkosivu: http://xmas.ivao.fi/

Ps.
Johtamaan haluavat ottakaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen simo (at) ivao.fi !

philes:
Tällä hetkellä lennonjohtoon ilmoittautumisia on tullut hyvään tahtiin. Vielä riittää avoimia paikkoja esim. EFHK:lla!

jukkapalander:
Huomio!

Tapahtuman aikana myös Helsinki-Vantaan ja Oulun lentoasemat ovat täysin lennonjohdolla miehitettyjä!


Tervetuloa lentämään!

MikaelT:
Tapahtuma alkaa lähestyä pikkuhiljaa... Sivumennen mainitakseni tämä on nyt kolmas kerta jolloin jouluflaikkari järjestään oman osaston voimin. Alusta lähtien tapahtuma on ollut huippusuosittu maailmalla. Tämä on se tapahtuma, josta Suomen osasto maailmalla tunnetaan! Olemme saaneet kiitoksia ja kehuja edellisvuosien tapahtumien järjestelyistä. Tänä vuonna tapahtuma on edellistäkin laajempi, kun sekä Oulu että Helsinki ovat miehitettynä. Tuolloin Suomessa tulee olemaan 13 positiota miehitettynä. Lisäksi Ruotsi on luvannut osallistua tapahtumaan järjestämällä heille johtoa.

Hienoa meininkiä on siis luvassa taas tänä vuonna!

sami:
Laitan lennonjohtajille emailia lähipäivinä positioista ja mukana tulee menetelmäohjeet (jotka tosin ovat lähes 1:1 viimevuotisten kanssa).

Navigation

Up one level

Next page