FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.07.17, 14:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 3 ... 12 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22654 times)
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

IVAO ongelmia.
« on: 22.11.08, 19:19 »

Moro. Tarvitsisin apua yhden asian takia, Kun olen asentanu IVaP:in niin kun avaan MTL installerin niin painan siitä FULL INSTALLER (recommended) nii se sanoo näin ''Unable to find Flight Simulator - please check your IVAP installion'' kun menen siihe IVAP hommaan ja siellä on se Patch ruutu en voi kirjottaa siihen mitään  Undecided ja olen kokeillun asentaa IVAP:in FS2004 kansioon Ja kaikkea... Voisiko joku auttaa?

Jaakko Airasmaa
Offline Offline

Posts: 2043
Date Registered: 30.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #1 on: 23.11.08, 09:37 »

Moro. Tarvitsisin apua yhden asian takia, Kun olen asentanu IVaP:in niin kun avaan MTL installerin niin painan siitä FULL INSTALLER (recommended) nii se sanoo näin ''Unable to find Flight Simulator - please check your IVAP installion'' kun menen siihe IVAP hommaan ja siellä on se Patch ruutu en voi kirjottaa siihen mitään  Undecided ja olen kokeillun asentaa IVAP:in FS2004 kansioon Ja kaikkea... Voisiko joku auttaa?
Onko FS joku ripattu? Backup tai ware? Eli siis oletko asentanut simun siihen koneeseen vai vaan kopioinut kaikki tiedostot (kopioimatta rekisteriä)?

EVGA 680i|Intel Core 2 Duo E6700@3.2Ghz|EVGA 8800GTS/640Mb|4096MB DDR2
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #2 on: 23.11.08, 10:29 »

Se on ihan ostettu kaupasta Smiley

kenkku
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #3 on: 23.11.08, 10:35 »

Onko koneelle asennettu FSX tai sen demo? Se saattaa rikkoa FS2004:n rekisterimerkinnät, kokeile tätä.
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #4 on: 23.11.08, 11:08 »

Kiitos todella paljon! Se toimi Wink

Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #5 on: 23.11.08, 13:27 »

No nyt tuli tuaas uus ongelma  Cry kun kirjaudun IvAP:piin niin kirjotan kaikki oikein salasanat ja VID ja kaikki mahdolliset oikein niin kun painan Connect niin lukee että olisi väärä salasana / VID ja ne on kirjoitettu oikein... olen kokeillut eri servereitä ja portti koodi on oikein ja salasanassa tai ID:ssä ei ole välejä ja isot ja pienet kirjaimet on oikein. HMM mikäköhän siinä voisi olla ??

Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #6 on: 23.11.08, 13:34 »

No nyt tuli tuaas uus ongelma  Cry kun kirjaudun IvAP:piin niin kirjotan kaikki oikein salasanat ja VID ja kaikki mahdolliset oikein niin kun painan Connect niin lukee että olisi väärä salasana / VID ja ne on kirjoitettu oikein... olen kokeillut eri servereitä ja portti koodi on oikein ja salasanassa tai ID:ssä ei ole välejä ja isot ja pienet kirjaimet on oikein. HMM mikäköhän siinä voisi olla ??

IVAOon on 2 salasanaa. Website password (tjsp) ja joku toinen salasana. Olethan laittanut sen toisen salasanan etkä tuota Websiteä?
Jouni Turunen
Offline Offline

Posts: 1969
Date Registered: 15.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #7 on: 23.11.08, 14:00 »

IVAOon on 2 salasanaa. Website password (tjsp) ja joku toinen salasana. Olethan laittanut sen toisen salasanan etkä tuota Websiteä?

Sama ongelma täälläkin päässä.Onko muuten normaalia,että serverit on jotain AB1,UB tyyppisiä? Ennen taisi olla jotain IVANBE1...
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #8 on: 23.11.08, 14:05 »

Sama ongelma täälläkin päässä.Onko muuten normaalia,että serverit on jotain AB1,UB tyyppisiä? Ennen taisi olla jotain IVANBE1...

Serverit vaihtui kotvanen tovi sitten joten on normaalia.. IVAP:ssa on tänään ollut häikkää itsellänikin, joten kannattaa varmaan odotella hetkinen ennen suurempia kokeiluja Smiley

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #9 on: 23.11.08, 14:32 »

Jjep jep ja jos on muitakin IVAO ongelmia niin tänne vaan. Toivottavasti aina saadaan vastauksia thmbup

philes
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #10 on: 23.11.08, 14:42 »

Jjep jep ja jos on muitakin IVAO ongelmia niin tänne vaan. Toivottavasti aina saadaan vastauksia thmbup

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,83048.0.html
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #11 on: 23.11.08, 15:53 »

jaaha, tänää klo 13 en päässyt serverille syynä vanha IVAP sitte päivitin sen ja äsken kun kokeilin niin pääsin sisään mutta sitten tuli se että ohjelma on havainnut virheen jne siis ivapista eli mikäs mahtaa olla vika?

Killerhangar
philes
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #12 on: 23.11.08, 16:05 »

jaaha, tänää klo 13 en päässyt serverille syynä vanha IVAP sitte päivitin sen ja äsken kun kokeilin niin pääsin sisään mutta sitten tuli se että ohjelma on havainnut virheen jne siis ivapista eli mikäs mahtaa olla vika?

kokeilepa ihan puhdasta asennusta uusiksi. vanha kokonaan pois ja uusi tilalle.
Juuso Nummi
Offline Offline

Posts: 190
Date Registered: 22.02.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #13 on: 27.11.08, 22:34 »

No nyt tuli tuaas uus ongelma  Cry kun kirjaudun IvAP:piin niin kirjotan kaikki oikein salasanat ja VID ja kaikki mahdolliset oikein niin kun painan Connect niin lukee että olisi väärä salasana / VID ja ne on kirjoitettu oikein... olen kokeillut eri servereitä ja portti koodi on oikein ja salasanassa tai ID:ssä ei ole välejä ja isot ja pienet kirjaimet on oikein. HMM mikäköhän siinä voisi olla ??

Oletko katsonut tietoturva asetukset mm. Windowsin palomuurin. Sieltä kannattaa kattoo myös, ettei ole estetty. Myös jotkut virustorjunta ohjelmat saattavat estää. Kannattaa ne kattoo huolella ja laittaa salli. thmbup

Katso myös, ettet ole Ivaon asetuksissa ns.offline tilassa
Maukka
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #14 on: 04.12.08, 15:14 »

Minulla hajosi näytönohjan, vaihdoin uuden ja kokeilin miten FSX toimisi ja hyvinhän se toimi molemmissa verkoissa. Sitten yritin päästä 2004:llä verkkoihin mutta kumpaankaan en päässyt. Asensin Teron esittämän korjausohjelman ja Watsim verkko lähti toimimaan mutta Ivao ilmoittaa kun asennan Ivap ohjelmaa, että Error during download ja Error daunloading MTL version information.
Mistähän moinen johtuisi?
Aiemmin toiminut monet vuodet. Poistin vanhan ohjelman mutta uutta ajaessa tuli em. Errorit.

Mauri
Juuso Nummi
Offline Offline

Posts: 190
Date Registered: 22.02.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #15 on: 04.12.08, 17:11 »

Minulla hajosi näytönohjan, vaihdoin uuden ja kokeilin miten FSX toimisi ja hyvinhän se toimi molemmissa verkoissa. Sitten yritin päästä 2004:llä verkkoihin mutta kumpaankaan en päässyt. Asensin Teron esittämän korjausohjelman ja Watsim verkko lähti toimimaan mutta Ivao ilmoittaa kun asennan Ivap ohjelmaa, että Error during download ja Error daunloading MTL version information.
Mistähän moinen johtuisi?
Aiemmin toiminut monet vuodet. Poistin vanhan ohjelman mutta uutta ajaessa tuli em. Errorit.

Mauri


Poista simulaattori ja asenna uudestaan simu+IVAO. Poista kaikki ivao tiedostot ja asenna kaikki uudestaan. Itselle se autto  Tongue
Maukka
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #16 on: 05.12.08, 09:41 »

Terve Juuso ja kiitos vinkistä. Minulla on asennettu paljon kenttiä ja maisemia niin ei oikein raaskis poistaa koko ohjelmaa kun joutuisi sitten kaikki asentamaan uudestaan.
Täytynee ajella Watsimin puolella ja katsoa mitä sitten tekisi jatkossa.
Jukka Palander
Offline Offline

Posts: 2411
Date Registered: 29.11.04

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #17 on: 05.12.08, 12:53 »

Poista simulaattori ja asenna uudestaan simu+IVAO. Poista kaikki ivao tiedostot ja asenna kaikki uudestaan. Itselle se autto  Tongue

Tuskinpa tuota koko simulaattoria tarvitsee uudestaan asentaa. Eiköhän pelkkä Ivaon ohjelmien uudelleen asennus auta.

Jahavat tulloo! Pois alta!
Tännehän niitä lihaleikkureita lentää päivittäin!
Juuso Nummi
Offline Offline

Posts: 190
Date Registered: 22.02.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #18 on: 05.12.08, 17:13 »

Tuskinpa tuota koko simulaattoria tarvitsee uudestaan asentaa. Eiköhän pelkkä Ivaon ohjelmien uudelleen asennus auta.

Itellä oli tuo sama ongelma ja poistin ja asensin uudelleen ivaon ja mtl niin se ei auttanut Wink. Piti poistaa koko simu ja asentaa uudelleen niin sitten se autto
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #19 on: 05.12.08, 18:09 »

Itsellänikin viime aikoina ollut probleemaa, Ivap ei sitten millään anna TAFeja  Angry Onko jollakulla jokin servu tiedossa, mikä ne antaisi?
Pages: [1] 2 3 ... 12 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1