FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.09.17, 18:23

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22795 times)
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #100 on: 16.06.09, 16:41 »

Tällainen ongelma FS9 IVAOlla. Olen koittanut asentaa uusiksi, ja MTL ja FSUIPC ovat molemmat ajantasalla. Mikä avuksi?


Oletko tehnyt MTL:ään reindexin? Se että se on ajantasalla ei ole sama asia.  Smiley
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #101 on: 16.06.09, 16:55 »

Oletko tehnyt MTL:ään reindexin? Se että se on ajantasalla ei ole sama asia.  Smiley
Laitampa tekemään jos se auttaisi.
PS. Ei johtunut virustentorjunnasta, laitoin avastin pois päälä, mutta ongelma silti ilmeni.
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #102 on: 16.06.09, 18:26 »

PS. Ei johtunut virustentorjunnasta, laitoin avastin pois päälä, mutta ongelma silti ilmeni.
Mulla kun oli sama ongelma koetin ottaa Avastin pois päältä eikä auttanut. Vasta kun poistin koko avastin ja vaihdoin AVG:hen alko pelittään.

Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #103 on: 16.06.09, 19:43 »

Pitääpä koittaa huomenna. Smiley
ALind
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #104 on: 19.06.09, 10:15 »

Nyt tuon edellisen ongelman jälkeen asensin simun uusiksi, tyhjensin rekisterin, jne...

Tuli vastaava ongelma vastaan kun tämä Mikaelin tässä:
http://forum.ivao.aero/index.php?topic=79491.0

Ainoa ero on se, että käytössä winxp. Miten ratkaista? Sad

Ne neljä punaista palloa käyttiksen oikeassa alalaidassa näyttää kaikki punaista valoa.

Aleksi
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #105 on: 22.06.09, 07:33 »

Poistin Avastin ja asensin tilalle AVG:n ja tein MTL reindexin, mutta sama ongelma silti esiintyy. Undecided
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #106 on: 22.06.09, 08:18 »

Terve Vertti,

Tuo ongelma on ollut monella Vista käyttäjällä - minulla mukaanlukien. Itse sain ohjelmat toimimaan kun otin F-Securen käyttöön. Muita vinkkejä en osaa antaa. Kuitenkin tuntuu, että ratkaisuja on yhtä monta kuin käyttäjiäkin, samat ratkaisut eivät toimi kaikilla. Ongelma on Microsoftin tekeleissä, mutta sieltä on valitettavasti turha mitään tukea odottaa...

Selailin läpi erästä thrediä IVAO:n foorumilla: http://fi.forum.ivao.aero/index.php/topic,53518.0.html

IVAO:n foorumilla on tuotu esille useita eri ratkaisuja ongelmaasi. Kaikilla ne eivät toimi, joillakin toimii. Jos muuta ratkaisua ei täällä vastaan tule, kannattaa käydä Ivap:n foorumia läpi. Täältä tuskin mitään löytyy mitä ei haulla (tai kysymällä) IVAO:n foorumeilta löytäisi. Smiley
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #107 on: 22.06.09, 11:16 »

Teinpä muutaman testin, ihan omaa napaakin silmällä pitäen jos ja kun luovun XP:n käytöstä joskus...

Vista SP1+FS9+F-secure toimi, jokin muu virus softa mitä käsiini sain toimi ja ei toiminu, aika randomilla meni.
Vista SP2+FS9+mikä tahansa virus softa, toimii aina.

Toisin sanoen, näyttäis siltä että SP1 ja vista on syvältä, FS9:n kanssa. SP2 näyttäisi korjaavan tuon ongelman. Tuohon virustorjunnan yhteyteen en kyllä keksi mitään loogista selitystä, tuntuu olevan henkimaailman juttuja, vähän niinkuin mikkisoftan kanssa aina joskus sattuu tapahtumaan... Tongue
Tosin, tämä on nyt sitten meikäläisen kokoonpanolla ja asetuksilla testattu ja ei välttämättä tarkoita sitä että kaikilla toimii.
Tuo Nikon linkki kyllä näyttäisi tukevan kyseistä teoriaa että SP2 vistaan korjaisi kyseisen ongelman.
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #108 on: 23.06.09, 16:06 »

Teinpä muutaman testin, ihan omaa napaakin silmällä pitäen jos ja kun luovun XP:n käytöstä joskus...

Vista SP1+FS9+F-secure toimi, jokin muu virus softa mitä käsiini sain toimi ja ei toiminu, aika randomilla meni.
Vista SP2+FS9+mikä tahansa virus softa, toimii aina.

Toisin sanoen, näyttäis siltä että SP1 ja vista on syvältä, FS9:n kanssa. SP2 näyttäisi korjaavan tuon ongelman. Tuohon virustorjunnan yhteyteen en kyllä keksi mitään loogista selitystä, tuntuu olevan henkimaailman juttuja, vähän niinkuin mikkisoftan kanssa aina joskus sattuu tapahtumaan... Tongue
Tosin, tämä on nyt sitten meikäläisen kokoonpanolla ja asetuksilla testattu ja ei välttämättä tarkoita sitä että kaikilla toimii.
Tuo Nikon linkki kyllä näyttäisi tukevan kyseistä teoriaa että SP2 vistaan korjaisi kyseisen ongelman.
Latasin Service Pack 2 (five language stanalone), joka ei tietenkään toiminut. Onko SP 2 julkaistu vielä suomenkielistä versiota?
« Last Edit: 23.06.09, 17:20 by Vertti Mäensivu »
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #109 on: 23.06.09, 17:56 »

Latasin Service Pack 2 (five language stanalone), joka ei tietenkään toiminut. Onko SP 2 julkaistu vielä suomenkielistä versiota?

Jaa-a, enpä osaa sanoa. Itselläni on lontoon kielinen.
Lasse Kaartinen
Offline Offline

Posts: 190
Date Registered: 27.09.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #110 on: 29.06.09, 17:05 »

Ei varsinainen probleema mutta kysymys.

Pitääkö tuon IVAO_MTL -kansion olla Aircraft-kansiossa vai riittääkös jos se on SimObjectsissa?
Viimeksi kun vuosi sitten kokeilin lentämistä, niin en nähnyt muita lentokoneita. En tiedä siis miten asioiden laita on juuri tällä hetkellä.
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #111 on: 30.06.09, 10:13 »

Terve Lasse,

MTL-asennusohjelman (kansion) ei tarvitse olla simulaattorin tiedostoissa. MTL asentaa koneet simulaattorin Aircraft -kansioon.

Ongelmasta, jonka takia lentokoneet eivät näy, on keskusteltu muutama viesti ylempänä.
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #112 on: 03.07.09, 10:02 »

nyt mullakin on ilmennyt ongelma Sad kun asensin IvaP:in uuelleen sitten asensin kaikki tarvittavat ja nämä, mutta sittenk kun menen peliin niin laitan kaikki tunnukset mutta se sanoo että salasana on väärä kun laitan siihen IVAN salasanan olen kokeillut website salasanaakin, auttakaa Roll Eyes

Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #113 on: 03.07.09, 10:10 »

Pyydä uusi salasana ja kokeile sillä.

http://www.ivao.aero/members/person/password.htm
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #114 on: 03.07.09, 10:12 »

Pyydä uusi salasana ja kokeile sillä.

http://www.ivao.aero/members/person/password.htm
juu tuota etsinkin, mutta en löytänyt mistään x) kokeillaanpas Smiley

Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #115 on: 03.07.09, 17:35 »

Meikäläisen Add-onneista puuttuu Ivap kokonaan uudelleenasennuksen jälkeen  Cry
Mistä apua?!


[ attachment removed / expired ]

Eli niinkuin kuvasta näkyy, FSUIPC ainut Add-oneista löytyvä "jutska"

e: ongelma poistui vasaran ja naulojen avulla!
« Last Edit: 03.07.09, 19:11 by Timo Poikela »

gangst
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #116 on: 07.07.09, 16:01 »

Meikäläisen Add-onneista puuttuu Ivap kokonaan uudelleenasennuksen jälkeen  Cry
Mistä apua?!


[ attachment removed / expired ]

Eli niinkuin kuvasta näkyy, FSUIPC ainut Add-oneista löytyvä "jutska"

e: ongelma poistui vasaran ja naulojen avulla!

Terve Timo, mites sait tuon takaisin tuonne addoneihin? Itselläkin se puuttuu uudelleenasennuksen jälkeen, enkä ole saanut sitä sinne takaisin.
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #117 on: 07.07.09, 16:57 »

Morjens!
Mitkäs päivitykset sulla on? Ainakin minulla tuo tuli tuonne vasta kun SP1 ja SP2 olivat asennetut.

gangst
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #118 on: 07.07.09, 17:51 »

Morjens!
Mitkäs päivitykset sulla on? Ainakin minulla tuo tuli tuonne vasta kun SP1 ja SP2 olivat asennetut.

Ohops, SP2 onkin koneenvaihdon yhteydessä unohtunut asentaa.
Kiitti!
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #119 on: 24.07.09, 14:21 »

Ei näy muu liikenne enään,
ongelma MTL:ssä...?  Tongue

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1