FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.11.17, 14:09

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22918 times)
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #140 on: 16.08.09, 12:59 »

Yritätkö EU1 serverille, joka on ollut ainakin pari päivää alhaalla?
AS4 näytti olevan... Embarrassed
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #141 on: 16.08.09, 13:02 »

AS4 näytti olevan... Embarrassed

Ei antanut kirjautua äsken ko. serverille. Kokeile jotain toista.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #142 on: 16.08.09, 14:10 »

Ei antanut kirjautua äsken ko. serverille. Kokeile jotain toista.
Joo, nyt taas pelittää onneksi. Nyt EU1 thmbup
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #143 on: 16.08.09, 19:46 »

EU1 on pitkään ollut laginen ja hidas. Tongue


"When we left earth it changed our world"
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #144 on: 16.08.09, 20:19 »

EU1 on pitkään ollut laginen ja hidas. Tongue
Kyllä tuo nyt on ainakin ihan ok pelittänyt. Kohta perillä joten.... thmbup Mikäs on sitten parempi servu?
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #145 on: 16.08.09, 20:46 »

EU5 ja EU9 on itellä pelittänyt todella hyvin.


"When we left earth it changed our world"
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #146 on: 16.08.09, 21:31 »

EU5 ja EU9 on itellä pelittänyt todella hyvin.
Täytyypi kokeilla ens kerralla thmbup
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #147 on: 27.10.09, 17:03 »

moro! nyt pikainen apu joltain. mitä pitää tehdä kun kirjautuu ivappiin niin olen laittanut salasanan oikein ja ID:n oikein olen katsonut, että ei ole välejä ja on isot ja pienet kirjaimet heti kun painan connect niin tulee No such VID / password. Ja virustorjunta ohjelman ei pitäisi estää sitä.

Arttu Vattulainen
Offline Offline

Posts: 1340
Date Registered: 09.09.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #148 on: 27.10.09, 17:14 »

moro! nyt pikainen apu joltain. mitä pitää tehdä kun kirjautuu ivappiin niin olen laittanut salasanan oikein ja ID:n oikein olen katsonut, että ei ole välejä ja on isot ja pienet kirjaimet heti kun painan connect niin tulee No such VID / password. Ja virustorjunta ohjelman ei pitäisi estää sitä.

Hmm...tässä kun katson, niin ihan kuin olisit tänään luonut uudet tunnarit "joonass kapanen" nimellä ja lisäksi sinulla on nuo vanhatkin tunnukset. Eli oletko varmasti nyt oikealla tunnuksella ja salasanalla kirjautumassa?

Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #149 on: 27.10.09, 19:42 »

Hmm...tässä kun katson, niin ihan kuin olisit tänään luonut uudet tunnarit "joonass kapanen" nimellä ja lisäksi sinulla on nuo vanhatkin tunnukset. Eli oletko varmasti nyt oikealla tunnuksella ja salasanalla kirjautumassa?
jep. piti tehdä uudet, mutta nyt kuitenkin toimii piti vaan käynnistää simu uusiks:D

Arttu Vattulainen
Offline Offline

Posts: 1340
Date Registered: 09.09.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #150 on: 27.10.09, 19:51 »

jep. piti tehdä uudet, mutta nyt kuitenkin toimii piti vaan käynnistää simu uusiks:D

Jaaha. No saanko laittaa poistoon nuo "uudet" tunnukset?  Smiley

Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #151 on: 27.10.09, 19:53 »

Jaaha. No saanko laittaa poistoon nuo "uudet" tunnukset?  Smiley
`siis minä tarvitsin uudet tunnukset.

Arttu Vattulainen
Offline Offline

Posts: 1340
Date Registered: 09.09.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #152 on: 27.10.09, 19:59 »

`siis minä tarvitsin uudet tunnukset.

Hmm...olisi kannattanut vielä kuitenkin tarkistaa, että toimiiko ne vanhat tunnukset, ennen kuin alkaa tekemään uusia tunnuksia, sillä ei ne tunnukset niin vain pitäisi lakata toimimasta. Jonkin tilapäinenhäiriö vain on voinut ilmetä joko IVAO:n puolella tai sitten on vaan sattunut joku huolimattamuus- tms. virhe, joka aiheutti ettet päässyt tunnareillasi sisään.  Huh

Mutta hyvä, että nyt edes jotenkin toimii.  Smiley
« Last Edit: 27.10.09, 20:04 by Arttu Vattulainen »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #153 on: 04.11.09, 07:28 »

Onkos kenelläkään mitään käryä kun ei Ivap toimi enää FS2004:llä Windows 7 64bit Premiumissa? Aiempi käyttis oli Vista 64Bit missä Ivap toimi kuin junan vessa. Ivap toimii noin 5 sekuntia jonka jälkeen ilmoittaa että yhteys on menetetty? Palomuurissa on Ivap:ia varten poikkeukset ok.
FSX:ssä toimii Ivap ihan ok, eli ongelma koskee vain tuota FS2004:ää.
Ivaon foorumeilla ei hirveästi ollut ongelmia tuon uusimman wintoosan kanssa. Ivapin uudelleenasennustakin 2004:ään on kokeiltu  Sad

Edittiä: Eipä ole Win7 vielä tuettujen käyttöjärjestelmien listalla IVAO.n mukaan  Sad Sad

Vinkkien mukaan FS2004:sen uudelleenasennus saattaisi auttaa joten kokeilen sitä nyt  Undecided

EDITTIÄ: Koko FS2004:sen uudelleenasennuksella homma korjaantui  thmbup
« Last Edit: 05.11.09, 04:39 by Mikael Leinonen »
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #154 on: 05.11.09, 14:42 »

Minulla on pari ongelmaa liittyen IvAp-ohjelmistoon.

1) Kun olen avannut simulaattorin ja sen jälkeen IvAp:n, kaikki näyttää toimivan oikein mainiosti. Kun yritän painella IvAp:n nappeja, simulaattori pienentyy välittömästi ja IvAp jää työpöydälle, jonka jälkeen IvAp:tä pystyy käyttämään normaalisti. Olen kuitenkin saanut jonkinlaisen käsityksen, että IvAp on tarkoitettu itse simulaattorissa käytettäväksi, eikä aina hypätä ärsyttävästi työpöydälle tekemään toimenpiteet. Onko tämä kuinka yleinen ongelma tai ongelma ylipäätään?

2) IvAp:ssä ei ole minkäänlaista sulkemisnappulaa kuten tutuksi tullut punainen rasti oikeassa yläkulmassa. IvAp:tä ei näy tehtäväpalkissa, joten sieltä käsin ohjelman sulkeminen ei ole mahdollista. Olen löytänyt ainoan ratkaisun tähän, joka on: Ctrl+Alt+Del + "Tehtävänhallinta" + "lopeta prosessi". Onko IvAp tarkoitus sulkea joka ikinen kerta tuon saman pitkän ja ärsyttävän kaavan kautta?

Olen lukenut IvAp:n manuaalia, mutta siinä en ainakaan itse havainnut mitään muuta kuin että heillä toimii kaikki oikein mainiosti. FSNordicin uutena jäsenenä toivon saavani asiallisia vastauksia ja olen kuitenkin vieraana täällä jo melkein vuoden päivät liikkunut, niin tiedän, että täällä jos missä voi huomata aivan käsittämättömän asiallista keskustelua, niin englanniksi, ruotsiksi kuin suomeksi.

Kiitos.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #155 on: 05.11.09, 14:52 »

1. Asentaessa IvAppia asennusohjelma kysyy käytätkö simua Windowed(Ikkuna)- vai Full Screen(koko näyttö)-modessa. Luultavasti olet valinnut tuon Windowedin ja sitten lennätkin Full Screenissä jolloin ei toimi? Minulla taitaa olla toisin päin eli olen valinnut Full Screenin mutta nykyään lennänkin oheisohjelmista johtuen (vasFMC lähinnä) Windowedissa.

2. FSX:ssä (ja luultavasti 9ssäkin) ylävalikosta löytyy Addons-IvAp-Hide/Show ja Stop. Minä valitsen aina Hide (jos suljen ylipäänsä ollenkaan, sulkeutuu simun sulkeutuessa), koska ainakin joskus Show on kaatanut koko simun. Undecided
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #156 on: 05.11.09, 16:04 »

1. Asentaessa IvAppia asennusohjelma kysyy käytätkö simua Windowed(Ikkuna)- vai Full Screen(koko näyttö)-modessa. Luultavasti olet valinnut tuon Windowedin ja sitten lennätkin Full Screenissä jolloin ei toimi? Minulla taitaa olla toisin päin eli olen valinnut Full Screenin mutta nykyään lennänkin oheisohjelmista johtuen (vasFMC lähinnä) Windowedissa.

2. FSX:ssä (ja luultavasti 9ssäkin) ylävalikosta löytyy Addons-IvAp-Hide/Show ja Stop. Minä valitsen aina Hide (jos suljen ylipäänsä ollenkaan, sulkeutuu simun sulkeutuessa), koska ainakin joskus Show on kaatanut koko simun. Undecided

Asensin IvAp:n täysin uudelleen ja vuoren varmasti laitoin Full Screen moden. Tämä ei vaikuttanut mitenkään tilanteeseen ja ongelma on hyvin kiusallinen.

FSX:n ylävalikkoon ei missään vaiheessa ole ilmestynyt Addons-välilehti, mutta IvAp:n näytä/piilota -pikanäppäimillä Ctrl+F9 IvAp:n saa pois näkyvistä. Nyt ongelma on vain, ettei ohjelma suostu toimimaan FSX:n sisällä.

Kun sisällä simulaattorissa piilotin IvAp:n, kaikki oli normaalia. Kun taas halusin tuoda sen takaisin esiin, simulaattori jälleen pieneni ja IvAp tuli esille työpöydässä! Yrittäessäni avata simulaattorin takaisin, havaitsi Windows vakavan errorin ja simulaattori kaatui.

Tilanne on kaikin puolin hyvin kiusallinen, nyt kun ensimmäisen IVAO-lennon lentämisen nälkä olisi kovimmillaan.
« Last Edit: 05.11.09, 16:11 by Joonas Nukarinen »
Henri Karlsson
Offline Offline

Posts: 1262
Date Registered: 26.12.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #157 on: 11.11.09, 15:25 »

Loin tuossa tunnukset, mutta kun yritän ladata noita ohjelmia software-sivulta tulee ilmoitus, että ID/salasana ei kelpaa. Tunnukset toimivat kyllä jos yritän vaikkapa muuttaa tietojani.
Help!
(ID:360441, siltä varalta että sitä kaivataan)

Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #158 on: 11.11.09, 16:12 »

Oletko kokeillut sitä Website Passwordia?
« Last Edit: 11.11.09, 19:07 by Kim Tuominen »
k2x80w
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #159 on: 11.11.09, 18:53 »

Olen newbie näissä hommissa, joten saisko alusta asti vinkkiä miten päästä mukaan IVAO:on lentämään.

Rekisteröitynyt olen, mutta kun avaan pelin niin mitäs sitten?
Pitäiskö Multiplayerista löytyä IVAO:n servereitä?
Miten saan laitettua sitten koneen vaikka Helsinki-vantaan kentän portille?
Flight planin kun tekee ja painaa OK niin kone menee suoraan kiitoradalle.
Pitääkö minun itse tehdä flight plan vai voinko ladata niitä jostain?

Edit: MTL hommelin asensin ja IVAP (vai mikä se nyt oli) ja sen olen pelissä saanut onlineen.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1