FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 18:27

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22924 times)
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #200 on: 11.07.10, 06:53 »

Oletko buutannut koko koneen?
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #201 on: 11.07.10, 11:01 »

Hmm, mulla tuli tuota muistaakseni joskus kesken lennonkin ja sillon menettelin vaan noin ja connectasin uudestaan niin av0t. Jos ei tolla toimi niin sit en tiiä  Undecided.
Tuo sinun ongelmasi on sitten eri homma, se on jotakin "connection to network interface lost" tai sinne suuntaan. Se korjaantuu kun kaatuneen network interfacen sammuttaa alapalkista ja käynnistää uudelleen.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #202 on: 12.07.10, 06:05 »

Olisiko kyse tästä ongelmasta?

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,92495.0.html

Jos on, niin korjaantuu tällä:

Ladatkaapas oheinen tiedosto ja laittakaa se samaan hakemistoon Ivapin kanssa (oletuksena "C:\Program Files\IVAO\Ivap"). Ainakin kaksi lentoa on itselläni takana ilman ongelmia. Käyttiksenä XP.

http://koti.welho.com/jhepokan/flightsim/msvcr80.dll

T: Mika

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4444
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #203 on: 12.07.10, 13:01 »

Mikä siihen sitten auttaa? Olen buutannut simun monia kertoja, ja koko ajan tulee sama ongelma.  thmbdn

Koneen uudelleenkäynistys yleensä auttaa.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4444
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #204 on: 12.07.10, 13:37 »

Miten nimen saa näkyville tonne ivao.fi sivun etusivulla oleviin lentotietoihin?
Jukka Palander
Offline Offline

Posts: 2411
Date Registered: 29.11.04

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #205 on: 12.07.10, 16:29 »

Miten nimen saa näkyville tonne ivao.fi sivun etusivulla oleviin lentotietoihin?

Ne päivittyvät automaattisesti kun olet lentämässä.

Jahavat tulloo! Pois alta!
Tännehän niitä lihaleikkureita lentää päivittäin!
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4444
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #206 on: 12.07.10, 16:31 »

Ne päivittyvät automaattisesti kun olet lentämässä.

Pitääpä katsoa ensi kerralla.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4444
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #207 on: 17.07.10, 13:04 »

Ei kai tänne. mutta tulkoon nytte. Eli kun olen menossa ivao.org kautta omia tietoja katsomassa ja se ivao ei päästä sisään vaikka id ja website salasana on oikeat.
Mitä tehdä?
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #208 on: 17.07.10, 13:11 »

Oikea osoite on: www.ivao.aero

T: Mika

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #209 on: 10.08.10, 08:26 »

Olikohan IVAO:n verkossa eilen(tai no tänään aamulla) jotain häikkää? Torontoon lentäessäni loppumatkasta ei servinfo näyttänyt kenenkään olevan online IVAO:n puolella. Vatsim kyllä näytti toimivan.
Flightplanissani luki että "Flightplan closed 00:57", vaikka olin perillä vasta joskus aamuviideltä...
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #210 on: 10.08.10, 08:48 »

Olikohan IVAO:n verkossa eilen(tai no tänään aamulla) jotain häikkää? Torontoon lentäessäni loppumatkasta ei servinfo näyttänyt kenenkään olevan online IVAO:n puolella. Vatsim kyllä näytti toimivan.
Flightplanissani luki että "Flightplan closed 00:57", vaikka olin perillä vasta joskus aamuviideltä...

Tiedote IVAOn foorumilla.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #211 on: 10.08.10, 10:41 »

Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #212 on: 21.10.10, 09:50 »

Tätä on kysytty jo monta kertaa ja varmaan vastattukkin monta kertaa, mutta laiskuus iski eli miksi reunan pehmennykset putoavat ja tulee kauheeta sahalaitaa, kun käynnistää IVAP ohjelman?

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #213 on: 21.10.10, 12:28 »

Tätä on kysytty jo monta kertaa ja varmaan vastattukkin monta kertaa, mutta laiskuus iski eli miksi reunan pehmennykset putoavat ja tulee kauheeta sahalaitaa, kun käynnistää IVAP ohjelman?

Geforcen ajurit ei päästä miestä helpolla Angry

Lähdeppä liikkeelle vaikkapa tästä: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,95257.0.html

T: Mika

Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #214 on: 03.11.10, 16:54 »

Tulipa tässä yritettyä saada IVAP pyörimään läppärillä, mutta Tälläistä virheilmoitusta pukkaa thmbdn  :
[ attachment removed / expired ]

Kumpaanki koneeseen on asennettu FSX SDK ja sen kaikki SP:t
Ja tässä vielä nuo IVAPin asetukset:
[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

Elikkäs apua kaipailtaisiin.

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #215 on: 03.11.10, 18:21 »

Äkkiseltään katsottuna niin näyttää nyt siltä, että sulla on eri IP noissa molemmissa. Siis läppärissäsi ei ole näköjään tuota simukoneen IP:tä. Elikkä kun läppärisi on se joka pyörittää IvApia (slave), niin sinne myös master koneen IP. Se nyt ensimmäisenä osuu silmään tosta...

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #216 on: 03.11.10, 18:56 »

Siis läppärissähän on tuon Simukoneen IP. Ja tuo simukoneen (Master) IVAP näyttä tuota IPtä vaikka ei olisi nettiyhtettäkään.  Huh

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #217 on: 03.11.10, 18:59 »

Jaa... Minulla oli kyllä aikanaan kun tuota käytin niin sama IP molemmissa... Täytyypä tutkia asiaa.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Aki Kettunen
Offline Offline

Posts: 2612
Date Registered: 23.09.01

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #218 on: 03.11.10, 21:53 »

Joo, siis tossahan on master-koneessa ip-kenttä pois käytöstä eli ihan oikein se on. Ja muutenkin toi 127.0.0.1 tarkoittaa paikallista konetta joten se on sama asia. Voi olla et jos Jasper on käyttäny FS2004:n IvAp -versiota niin on voinut toimia erilailla.

Mutta tuohon ongelmaan: Mites palomuurit, eihän ne estä yhteyksiä?

Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2752
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #219 on: 03.11.10, 22:31 »

Onhan master-koneen ip varmasti oikea. Jos on nettiyhteydestä riippuen TCP/IP-asetuksissa automaattinen osoitteen haku käytössä, niin ip saattaa välillä vaihtua. Itse olen laittanut kaikkiin kotiverkon koneisiin siksi kiinteät osoitteet, että helpottaa erilaisten verkon yli toimivien sovellusten säätämistä. Ja palomuurista kannattaa tosiaan tarkistaa, että tuo portti on auki.

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1