FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.09.17, 17:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 10 11 [12] Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22792 times)
Kosti Hokkanen
Offline Offline

Posts: 298
Date Registered: 05.10.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #220 on: 04.11.10, 15:53 »

Itsellänikin heitti tuota ongelmaa kun yritin keväällä pyörittää IvApia läppärillä...en mene takuuseen, mutta muistelisin että FSX:n IvApiin ei ole tehty tuota ominaisuutta, joka FS9:n vastaavasta löytyy. Itse en ainakaan saanut tuota toimimaan mitenkään.

Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #221 on: 04.11.10, 19:15 »

Mutta tuohon ongelmaan: Mites palomuurit, eihän ne estä yhteyksiä?
Palomuureissa pitäisi olla tuo portti 6810 auki. Master koneessa on käytössä Elisan tietoturvaohjelmisto (F-Secure) ja Slew koneessa Avast!

Onhan master-koneen ip varmasti oikea. Jos on nettiyhteydestä riippuen TCP/IP-asetuksissa automaattinen osoitteen haku käytössä, niin ip saattaa välillä vaihtua. Itse olen laittanut kaikkiin kotiverkon koneisiin siksi kiinteät osoitteet, että helpottaa erilaisten verkon yli toimivien sovellusten säätämistä. Ja palomuurista kannattaa tosiaan tarkistaa, että tuo portti on auki.

Juu meilläkin on kiinteät osoitteet käytössä.

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
asd
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #222 on: 05.11.10, 13:02 »

IVAO:oon kirjautuessa seuraava ongelma:

Kirjaudun IVAO:oon laittamalla salasanan ja id:n jonka jälkeen painan Login. Sivulle päivittyy tervetuloa teksti, jonka taas jälkeen sivu päivittyy ja joudun takaisin Login sivulle takaisin, eli lähtö tilanteeseen.

Mitäs olisi tehtävänä?

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #223 on: 07.11.10, 06:34 »

Onhan sivu jolle kirjaudut varmasti ivao.aero, eikä ivao.org?

asd
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #224 on: 07.11.10, 07:26 »

Sivu on ivao.aero
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #225 on: 12.11.10, 20:09 »

Sainpahan tuon Multi Pc:n toimimaan, kun vaihdoin Simconnect.cfg:hen manuaalisesti tuon ip-osoitteen  thmbup

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #226 on: 28.11.10, 16:01 »

vastatkaas  lyhyesti ja ytimekkäästi elikkä, jos valitsen nyt vaikkapa koneeksi ATR 72-500 ja valitsen sellaisen kentän missä on muitakin pelaajia ja siinä se ongelma ilmenee eli näen kaikkien pelaajien koneet ATR 72-500:sena  Embarrassed

Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #227 on: 28.11.10, 16:25 »

vastatkaas  lyhyesti ja ytimekkäästi elikkä, jos valitsen nyt vaikkapa koneeksi ATR 72-500 ja valitsen sellaisen kentän missä on muitakin pelaajia ja siinä se ongelma ilmenee eli näen kaikkien pelaajien koneet ATR 72-500:sena  Embarrassed

Moro!
Jos tarkoitat että valitset IVAP:in flightplaniin MTL koneeksi ATR72 niin tuo sinun koneesi näkyy muille ATR:nä. Kuinka muiden koneet näkyvät sinulle riippuu siitä mitä he ovat valinneet MTL koneiksi ja se mitä sinä näet riippuu myös siitä mitä koneita olet asentanut IVAP:iin MTL koneiksi ja kuinka asennus on onnistunut.

jukka
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #228 on: 28.11.10, 16:35 »

Morjensta pöytään!

X:ään siirrytty, Ivappi asennettu ja sellaista ongelmaa löytyy että kaikki koneet mitä nyt matkalla eteen on tullut on näkynyt ihan niinkuin pitääkin.
Finskin laivastosta taas ei ainakaan emput ja bussit näy, tietoa kenelläkään missä vikaa?
Koneet ovat siis "näkymättömiä", navi- ja strobot leijuvat vain ilmassa.

terv,
TimoP

Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #229 on: 28.11.10, 17:09 »

Onks ko. vehkeet vain nimenomaan Finskin laitteita vai myös muiden yhtiöiden koneita? Mikäli jälkimmäinen pitää paikkansa, tapahtuuko tämä FISD:n maisemien kanssa? Mikäli pitää paikkansa, simun asetuksisa "Aircraft casts shadows on the ground" pois Smiley

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Aku Meriläinen
Offline Offline

Posts: 137
Date Registered: 06.02.10

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #230 on: 17.01.11, 19:07 »

Terppa!

Mikäs meikäläisellä on kun en näe mitään trafiikkia missään, vaikka aivan varmasti kenttä oli täynnä väkeä. Ei siis FSX:n siihen näkymävalikkoon eikä mihinkään. Normi trafficit kyllä nollilla kuten IVAO ne laittaa automaattisesti mutta muita pelaajia ei vaan näy... Enkä ole asetuksiakaan pahemmin rämplännyt... Varjojen säätökään ei tehoa, ja vaikka se siitä olisikin kiinni, näkisinhän silti koneet mutta näkymättöminä. Mikä neuvoksi  Undecided?

Aku

Aviation surrounds me.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #231 on: 18.01.11, 15:22 »

Onhan IvApin asetuksissa täppä kohdassa "Show online traffic" ?

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #232 on: 11.03.11, 14:23 »

Ongelmana eräs lentäjä.

Molemmat lähdössä EFHK:lta, minä putkella 20, ja tuo jossain ständipaikoilla 11-5. Ilmoitin aikeistani pushback/startup ja työnsin TWY AD:lle. Hän myös. Sen jälkeen jäin käynnistelemään myllyjä, kun hän kylmänviileästi rullasi "lävitseni", vaikka olisi voinut hyvin käyttää vaikka DF/Y:tä.

Sen jälkeen huomautin asiasta, että "annahan olla viimonen kerta kun rullaat jonkun läpi tollalailla", vastauksena tuli "hoida omat hommas vaan". Roll Eyes

Mielestäni tälläinen käytös ei kuulu verkkoon ja joutaisi jäähylle ko. lentäjä. Juha-Pekka Leppänen, PID 257950.

En tiedä miten tuo SUPille ilmoitus toimii, joten laitan tätä kautta. (En keksinyt parempaa ketjua tälle, modet siirtäkööt jos löytyy parempi)...
Jukka Vuopala
Offline Offline

Posts: 224
Date Registered: 07.02.09

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #233 on: 11.03.11, 14:26 »

SUPin kutsu toimii kun kirjoitat ".wallop ja sitten viesti"
Huomaa tosiaan piste ennen tuota wallop sanaa
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #234 on: 11.03.11, 14:28 »

SUPin kutsu toimii kun kirjoitat ".wallop ja sitten viesti"
Huomaa tosiaan piste ennen tuota wallop sanaa
Oorrait, tänks. Toivotaan nyt, että tuo lähtee täältäkin eteenpäin...
Pages: 1 ... 10 11 [12] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1