FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
29.06.17, 05:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22535 times)
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #40 on: 21.03.09, 18:20 »

Juu yleinen ongelma! Odotellaan...

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #41 on: 21.03.09, 18:39 »

Iltaa

Ei tomi IVAE tällähetkellä kenelläkään missäänpäin pallloa, syystä ei tietoa.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #42 on: 21.03.09, 18:47 »

Aattelin et tuo on mulla vaan joku tilapäinen ongelma ku IvAes on ollu ennekin ongelmaa (mm. ku Countries-välilehdeltä Suomen ja yrittää ettii lentäjiä, niin siinä tulee joku errori), niin aattelin, että turhaa tästä mitään kirjottaa, mulla joku väliaikanen errori, mutta tää onkin noin iso ongelma. Shocked
Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 542
Date Registered: 05.03.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #43 on: 21.03.09, 18:54 »

No nyt taas aukesi IvAe ihan normaalisti. Ehdin jo säikähtää, että kotiverkko jysähti. Poika pelaa netissä jotain räiskintäpeliä ja ajattelin Al qaidan päässeen voitolle... Grin
Oskari Nykänen
Offline Offline

Posts: 132
Date Registered: 02.09.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #44 on: 21.03.09, 19:18 »

Taas sama ongelma  Cry Välillä toimi ihan normaalisti
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2575
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #45 on: 21.03.09, 19:36 »

Käyttäkää nyt herranen aika jotain muuta softaa! Sehän jo vie itsessään niin paljon resuresseja, että katoaa palitohosta paljon! Dolomynum on omien testien mukaan paras, koska siinä kartta miellyttää silmää, on kevyt ja siinä ei ole tuhia nappuloita tiellä, vaan kaikkia toimintoja käytetään hiiren ja näppäimistön avulla. thmbup


"When we left earth it changed our world"
Oskari Nykänen
Offline Offline

Posts: 132
Date Registered: 02.09.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #46 on: 21.03.09, 19:41 »

Käyttäkää nyt herranen aika jotain muuta softaa! Sehän jo vie itsessään niin paljon resuresseja, että katoaa palitohosta paljon! Dolomynum on omien testien mukaan paras, koska siinä kartta miellyttää silmää, on kevyt ja siinä ei ole tuhia nappuloita tiellä, vaan kaikkia toimintoja käytetään hiiren ja näppäimistön avulla. thmbup

Kyllähän se mulla on ladattuna, mutta herjaa MSINEt.OCX ei oo kunnossa, ja files are missing  Undecided
Oskari Nykänen
Offline Offline

Posts: 132
Date Registered: 02.09.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #47 on: 21.03.09, 19:45 »

Kyllähän se mulla on ladattuna, mutta herjaa MSINEt.OCX ei oo kunnossa, ja files are missing  Undecided

Ja tässähän se nähtii, että kun vähän manuaalia selailee ja järkeään (olin itsekkin yllättyny että multa löyty sellanen) käytti niin löytyhän siihen ratkaisut  thmbup
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #48 on: 21.03.09, 19:47 »

Ja tässähän se nähtii, että kun vähän manuaalia selailee ja järkeään (olin itsekkin yllättyny että multa löyty sellanen) käytti niin löytyhän siihen ratkaisut  thmbup

Miten sait toimiin? Mulla sanoo samaa.
Oskari Nykänen
Offline Offline

Posts: 132
Date Registered: 02.09.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #49 on: 21.03.09, 19:50 »

Miten sait toimiin? Mulla sanoo samaa.

jos käytät pask... anteeks Vistaa  Wink niin suorita järjestelmän valvojana  thmbup Itelläni lähti toimii noin
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #50 on: 21.03.09, 21:07 »

Mites tuon MTL kirjaston kanssa, kun IVAO ei ota koneita sieltä vaikka ne sielä on. Ja missä tuon kansion kuuluisi sijaita FSXässä?
Itsellä se on C:\...\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator XSimObjects\IVAO_MTL\...
« Last Edit: 21.03.09, 21:19 by Vertti Mäensivu »
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #51 on: 21.03.09, 21:45 »

Mites tuon MTL kirjaston kanssa, kun IVAO ei ota koneita sieltä vaikka ne sielä on. Ja missä tuon kansion kuuluisi sijaita FSXässä?
Itsellä se on C:\...\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator XSimObjects\IVAO_MTL\...

Paina Ivap conffista semmosta nappia kuin reindex. löytyy online traffic kohdasta.
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #52 on: 21.03.09, 21:48 »

Paina Ivap conffista semmosta nappia kuin reindex. löytyy online traffic kohdasta.
OK, koitetaan.
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #53 on: 21.03.09, 21:59 »

OK, koitetaan.

Jos ei auta nii koita asentaa jonkun yhtiön kaikki paintit, sitte uudestaan se reindex, ja jos ei siltikään toimi niin sitten uudelleen asennus.
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #54 on: 22.03.09, 07:42 »

Jos ei auta nii koita asentaa jonkun yhtiön kaikki paintit, sitte uudestaan se reindex, ja jos ei siltikään toimi niin sitten uudelleen asennus.
Tiedätkö miten saisin tuon IvAe:n toimimaan. Joka kerta kun yrittää avata, se lykkää tällaisen error messagen.

Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 542
Date Registered: 05.03.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #55 on: 22.03.09, 08:02 »

Kannattaa poistaa IvAe ja ladata uudestaan netistä ja sitten asentaa. Voihan se olla, että nyt koneessa oleva versio on vioittunut, Ei sen puoleen, ei tuo IvAe näytä tänä aamuna toimivan. Latasin tuon yllä mainostetun Dolomynumin (kuulostaa ihan joltain antibiootilta) ja se toimii  thmbup. Kiitokset vinkistä jäsen Santerille.
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #56 on: 22.03.09, 08:15 »

Juh, Dolomynum on mullakin käytössä, mukavan kevyt ja toimii!

Killerhangar
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #57 on: 22.03.09, 08:30 »

Kannattaa poistaa IvAe ja ladata uudestaan netistä ja sitten asentaa. Voihan se olla, että nyt koneessa oleva versio on vioittunut, Ei sen puoleen, ei tuo IvAe näytä tänä aamuna toimivan. Latasin tuon yllä mainostetun Dolomynumin (kuulostaa ihan joltain antibiootilta) ja se toimii  thmbup. Kiitokset vinkistä jäsen Santerille.
Ainakin tuo Dolomynum toimii ja ihan kivan näköinenkin. Kiitos vinkistä. thmbup
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #58 on: 22.03.09, 10:48 »

B.Wirtanen
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #59 on: 12.05.09, 14:35 »


[ attachment removed / expired ]


Heittää tälläisen ilmoituksen heti kun avaan Ivap:in, tämä ongelma ei mikään hirmu iso mutta kiusallinen.
Käyttöjärjestelmä Vista 32-bit ja simuna Fs9, tuota ongelmaa ei ole jos käytän FSX.
Halu päästä lentämään olisi jo aikasta kova, paininut ongelman kanssa jo viikkoja.
On asennettu simua muutamaan otteeseen, uudelleen asennettu monia kertoja Ivap, jopa koko järjestelmä asennettu uudelleen!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1