FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.17, 15:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia.  (Read 22800 times)
Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #80 on: 13.06.09, 15:50 »

Mulla on sellanen ongelma, että re-installoisin simun, ja sen jälkeen IvAp:in. Nyt kun menee simuun ja avaan kyseisen ohjelman, sillä ei ole minkäännäköistä yhteyttä simuun. Se ei lataa säätä eikä ota transponderin lukuja. Muuten kyllä toimii.  thmbdn

Alex

As the wings say, you can't fly without them.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #81 on: 13.06.09, 15:59 »

FSUIPC Asennettu?

Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #82 on: 13.06.09, 16:07 »


As the wings say, you can't fly without them.
Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #83 on: 13.06.09, 17:34 »

Eikä mulla näy kyllä enään tuo FSUIPC tuolla simun yläkulmassa, jossa se on aina ennen näkynyt....  thmbdn

Voisiko joku auttaa?

Allu

As the wings say, you can't fly without them.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #84 on: 13.06.09, 17:41 »

No kokeiles sitten ladata ja asentaa se FSUIPC:n uusin versio uudelleen, saattaa kummasti auttaa tilannetta.

Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #85 on: 13.06.09, 17:41 »

No kokeiles sitten ladata ja asentaa se FSUIPC:n uusin versio uudelleen, saattaa kummasti auttaa tilannetta.

Kokeiltu on. Wink

As the wings say, you can't fly without them.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #86 on: 13.06.09, 17:48 »

Hmm, luulisi nyt että jos sen olet oikein asentanut niin se näkyy siellä valikossakin...

Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #87 on: 13.06.09, 17:50 »

Hmm, luulisi nyt että jos sen olet oikein asentanut niin se näkyy siellä valikossakin...

Täytyy varmaan koitaa jos FSX:n repair auttaa..

Allu

As the wings say, you can't fly without them.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #88 on: 13.06.09, 17:52 »

Onkos sulla sitten ivapin asetukset esim. sään osalta kohdillaan? Ja onhan varmasti FSX:n FSUIPC ja IVAP? Jos on niin sit ainaki mulla loppuu osaaminen  Grin

Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #89 on: 13.06.09, 17:55 »

Onkos sulla sitten ivapin asetukset esim. sään osalta kohdillaan? Ja onhan varmasti FSX:n FSUIPC ja IVAP? Jos on niin sit ainaki mulla loppuu osaaminen  Grin

On.

As the wings say, you can't fly without them.
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #90 on: 13.06.09, 18:46 »

Täytyy varmaan koitaa jos FSX:n repair auttaa..

Moi!

Et ole poistanut aikaisempia "roskia" kunnolla ja on todennäköisesti päällekkäisyyksiä! Poistapa FSX.CFG-tiedostosta kaikki rekisteröintitiedot tai mikäli et kovasti ole tweakannut niin koko .CFG (tekee itsensä uusiksi) ja asenna FSUIPC- ja IVAP uudelleen, luulisi toimivan..

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #91 on: 13.06.09, 18:56 »

Mä epäilen, että olet poistanut simun lisää/poista sovelluksia-ohjelmalla, mutta et ole poistanut käsin filuja.


"When we left earth it changed our world"
Vertti
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #92 on: 16.06.09, 11:32 »

Tällainen ongelma FS9 IVAOlla. Olen koittanut asentaa uusiksi, ja MTL ja FSUIPC ovat molemmat ajantasalla. Mikä avuksi?
Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #93 on: 16.06.09, 11:41 »

Mulla toimii jo.  thmbup Vertillä ei.  thmbdn
Ja Vertti tuohan pyytä tsekkaamaan DirectX asetuksia, ootko koittanu?

As the wings say, you can't fly without them.
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #94 on: 16.06.09, 12:44 »

Tuo Vertin ongelma on valitettavan yleinen FS9 + Vista kokoonpanolla. Netissä on joitakin ohjeita tuon reparoimiseen, mutta ne eivät tietääkseni toimi kaikilla. Tuohon ongelmaan kuitenkin on olemassa ratkaisu, koska mulla oli tuo samainen sillon kun aloitin IVAO:ssa ja sain sen korjattua jotenkin. Mä kun oon aika käsi näitten tietokoneitten kanssa, niin kokeilin kaikkea ja painelin vähän mitä sattuu että saisin tuon toimimaan ja sitten se alkoikin joku kaunispäivä pelittämään, mutta kun painelin vähän sitä sun tätä ja kun siitä on jo toistavuotta aikaa niin ei sitten kyllä mitään hajua että miten se loppujenlopuksi korjaantui.

Tsemppiä kuitenkin, tonkikaa nettiä, säätäkää kaikkea mikä vaan jotenkin voisi asiaan liittyä, h4xatkaa, "use the force jedi", joopåjoo, niin kyllä se siitä.

Vuopalan Jukka kun on säätänyt ton kanssa jo ikänsä ja järkensä, hän voisi olla hyvä kertomaan että mitä ei kannata enää kokeilla.
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #95 on: 16.06.09, 13:46 »

Minullakin oli ennen tuo sama ongelma, mutta se korjaantu kun vaihdoin Avastin AVG Antivirukeseen. Smiley

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #96 on: 16.06.09, 13:55 »

Jotkut sanoneet, että Nortonin anti-viruksella ei toimisi. Mulla itellä toimi fsx+fsecure+visva silloin joskus...


"When we left earth it changed our world"
Pinkkari
Former member
Re: IVAO ongelmia.
« Reply #97 on: 16.06.09, 14:10 »

Kyllä toimii Norttonin kanssa ainakin mulla täysin ilman ongelmia. Mulla siis FSX + Vista + Norton. En kyllä enää muista pitikö sillon asentaessa Ivapia käydä erikseen norttonissa antamassa lupa sille vai alkoiko toimia ihan itsestään....
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #98 on: 16.06.09, 15:02 »

Norton+ivao+vista+fs9 ei kyllä varmasti toimi, se on omakohtaisesti todettu ja ivaon foorumilla on kymmeniä sivuja aiheesta.

nimim. takaisin xp:hen.
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: IVAO ongelmia.
« Reply #99 on: 16.06.09, 15:31 »

Norton+ivao+vista+fs9 ei kyllä varmasti toimi, se on omakohtaisesti todettu ja ivaon foorumilla on kymmeniä sivuja aiheesta.

nimim. takaisin xp:hen.

Joo voi muuten olla että mullakin alkoi toimimaan sen takia kun vaihtui Norton pois, kos

Hannu: Tämä ongelma ei tietääkseni esiinny kuin FS9:n kanssa.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1