FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.12.17, 10:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Mesh maisema
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Mesh maisema  (Read 387 times)
croma_ies
Former member
Mesh maisema
« on: 25.11.08, 18:18 »

Mihin kohtaan maisemalistassa sijoitetaan mesh maisemat, jotta ne näkyisivät oikein. Pitääkö ne olla aivan alimpana vaiko ylimpänä? Eli tuleeko esim. Suomen mesh finnclassin ja finnterrainin ylä- vaiko alapuolelle.

Kysymys johon haku ei tuottanut oikeata vastausta. Varmaankin tästäkin aihe jossain on mutta ei vaan tärpännyt.
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Mesh maisema
« Reply #1 on: 25.11.08, 18:26 »

Moro!
Katsoitko tuota Käytännön vinkkejä osiota?

jukka
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mesh maisema
« Reply #2 on: 25.11.08, 18:35 »

Niin, eli siis on aivan täysin sama missä se mesh on. Suomen mesh asentuu automaattisesti Addon Scenery kansioon kun ajaa sen asennusohjelman. Sitä ei siis tarvitse edes lisätä sinne kirjastoon erikseen simussa.

'Don't panic'
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Mesh maisema
« Reply #3 on: 25.11.08, 18:38 »

Tässä puhuttiin vissiin yleisesti mesh maisemista... Kaikki eivät asennu kylläkään sinne addon scenery kansioon.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mesh maisema
« Reply #4 on: 25.11.08, 18:47 »

Tässä puhuttiin vissiin yleisesti mesh maisemista... Kaikki eivät asennu kylläkään sinne addon scenery kansioon.

Niin, eli siis on aivan täysin sama missä se mesh on.

Asia lienee selvä? Wink

'Don't panic'
croma_ies
Former member
Re: Mesh maisema
« Reply #5 on: 25.11.08, 18:58 »

Kiitokset!
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mesh maisema
« Reply #6 on: 25.11.08, 19:01 »

Otan sanojani sen verran takaisin, että toki voi tulla ongelmia tai yhteensopivuusongelmiakin, mutta ehkäpä niistä kannattaa sitten kysellä täällä erikseen. Mesh maisemia on paljon, mutta yleensä ne kyllä toimivat ihan helposti ja ongelmitta yhdessä.

Olihan myös se tuttu juttu että simu pitää aina käynnistää uudestaan jos lisää scenery libraryssä jonkin maiseman listaan? Se ei näy ennen kuin uudelleenkäynnistämisen jälkeen.

'Don't panic'
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mesh maisema
« Reply #7 on: 25.11.08, 19:28 »

Ja oliko se mesh-maisemien prioriteettijärjestys päinvastainen, mitä normaaleilla skeneillä? Eli scenery libraryssa alimpana olevat meshit ovat ne päällimmäiset.

juuri näin.

'Don't panic'
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1