FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.10.18, 13:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FsX Gound Crew (payware) - mistä löytys?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FsX Gound Crew (payware) - mistä löytys?  (Read 445 times)
janesirnio
Former member
FsX Gound Crew (payware) - mistä löytys?
« on: 28.11.08, 08:09 »

Elikkäs, oisko Xn tehty mitään maksullista lisäosaa johon kuuluis nää porrasautot ja kaikki muut jotka häärää koneen ympärillä? -Täl hetkel mulla on cs 757, my trafficX (tulollaan) ja live cockpitX niin oiskiva saada sinne koneen ulkopuolellekki jotain nätin näköstä toimintaa.. ja sitte tällä hetkellä matkustajat pääsee vain gateputken kautta koneeseen jota ei kaikkialla ole niin ois kiva saada portaatki ovelle! =D -Kiitos

PS: Airport Enhancement Services ois semmonen aika JEEES ohjelma mut sitä ei vissii ole X:lle tehty?
PPS: Miks default ground service ei reagoi cs757 koneen rahti luukkujen aukeamiseen menemällä ''purkamaan rahtia''?
« Last Edit: 28.11.08, 19:38 by J-E Sirnio »
Jps
Former member
Re: FsX Gound Crew (payware) - mistä löytys?
« Reply #1 on: 30.11.08, 15:05 »

Muuhun en osaa vastata, mutta mennäkseen purkamaan rahtia ground service tarvitsee ov(i)en tarkat x,y,z- koordinaatit. Nämä koordinaatit laitetaan lentokoneen Aircraft.cfg -tiedostoon, joka löytyy FSX/SimObjects/Airplanes/CS757. Sieltä tiedostosta sitten etsit kohdan [EXIT] ja siinä on lista koneen ovista ja niiden koordinaateista.
Tässä esim. default B737:n ovien koordinaatit
Quote
[exits]
number_of_exits = 2
exit.0 = 0.4,  36.6, -5.0,  3.0, 0   //openclose rate percent per second, longitudinal, lateral, vertical positions from datum (feet), type (0=Main 1=Cargo 2=Emergency)
exit.1 = 0.4, -38.5,  4.5, -3.0, 1   //openclose rate percent per second, longitudinal, lateral, vertical positions from datum (feet), type (0=Main 1=Cargo 2=Emergency)
exit.2 = 0.4,  33.5,  3.5, -4.0, 2   //openclose rate percent per second, longitudinal, lateral, vertical positions from datum (feet), type (0=Main 1=Cargo 2=Emergency)

Jos noita ovien koordinaatteja ei netistä löydä, ei auta kuin vain laittaa jotkin arvot tuonne tiedostoon ja mennä kokeilemaan, kuinka lähelle lastasramppi osuu ja sitten muuttaa sen perusteella koordinaatteja.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1