Ongelmia IvAe ohjelman kanssa.

(1/2) > >>

oldmanpilot:
Morjens!
Kävin läpi topicceja ja myös lue tämä ennen kuin kysyt mutta silmääni ei neuvoa sattunut joten uskaltaudun kysymään täällä.
Eli ongelma on, että ennen kun olin IVAO:ssa pystyin IvAe ohjelmassa valitsemaan jonkun lennonjohdon alueen ja sieltä sitten painamaan join the channel ja näin kuuntelemaan radioliikennettä. Tämä on tällaisen huono inglis längvits miehen mieleen, koska siinä oppii kun kuuntelee! Mutta nyt kun tulin takas IVAO:on noin puolen vuoden tauon jälkeen tämä ei onnistukaan! TeamSpeak herjaa, että väärä käyttäjätunnus ja salasana!
Of course olen tallentanut IvAe:en IVAO salasanani, enhän muuten näkis koko ohjelman tapahtumiakaan.

Please, neuvokaa nyt ystävää hädässä..(

Timo T.

Assiini:
Moi Timppa

Tuota tuota, muutama selvityspyyntö. IvAe on IVAO:n työkalu, jolla voi seurata online-tilassa olevia lennonjohtajia, lentäjiä, maiden tapahtumia jne. IvAp on taasen lentäjän työkalu joka aukeaa simulaattorin yläpalkista ja jolla valitaan ja nähdään radiotaajuudet lentämisen aikana, kommunikoidaan Unicomilla, haetaan Metar:t jne. Tarkoitatko nyt todella IvAe:a?

Teamspeak on taasen ohjelma, jolla välittyy ääni sekä teksti. Käsitykseni mukaan myös yksityis- sekä unicom-viestit kulkee Teamspeakin kautta. Oletko jutellut ikinä lennonjohdon kanssa viime aikoina vai mennyt pelkästään Unicomilla?

Mitä tarkoitat "kun olet IVAO:ssa", online tilaako lentämisen aikana ?

Risto

oldmanpilot:
Juuh, ihan IvAe:ta tarkoitan. Käytin sitä aikoinaan siihen, että valitsin aina jonkun alueen jossa oli lennonjohtaja paikalla, klikkasin sitä ja siihen aukeaa se lennonjohtajan tiedot ja radiotaajuus yms. Lisäksi siinä on se join the channel nappula, siitä kun painoin aukes kuunteluyhteys. Nyt se ei aukea joten en pysty kuuntelemaan niitä, se oli nimittäin hyvä opiskeluun. Teamspeak on tuttu, samoin IvAp:) Eihän IVAO simulointi ilman noita onnistuiskaan:)
En ole ollut puheyhteydessä nyt kun en saa myöskään mikrofoniani toimimaan. Ja IVAO:ssa ololla tarkoitan nimenomaan aktiivista lentoaikaa:))

oldmanpilot:
Lisäselvennys vielä, eli mulla on kakkoskone toisena vieressä jossa pidän auki IvAe:ta samalla kun toisella koneella lennän, tarkoitan nyt tietty tietokoneita:)

oldmanpilot:
Tarkoitan siis tuota nappia IvAe:ssa[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page