FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.07.17, 16:48

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Teamspeak ei löydä serveriä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Teamspeak ei löydä serveriä  (Read 2046 times)
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Teamspeak ei löydä serveriä
« on: 14.12.08, 10:58 »

Terve, IVAO lennoissa kävinkin jo perjantaina lentelemässä.

Nyt piti mennä kokeilemaan toimiiko tangenttinappi voice transmit mutta teamspeak ei löydä serveriä ?

Onko normaalia ?

pitääkö siis olla joku tapahtuma että voi ottaa yhteyden teamspeak serveriin, eli se training serverikään ei käy siellä IVap:n puolella ? IVap:iin kyllä yhdistyy online...
Jukka Palander
Offline Offline

Posts: 2411
Date Registered: 29.11.04

WWW
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #1 on: 14.12.08, 11:28 »

Terve, IVAO lennoissa kävinkin jo perjantaina lentelemässä.

Nyt piti mennä kokeilemaan toimiiko tangenttinappi voice transmit mutta teamspeak ei löydä serveriä ?

Onko normaalia ?

pitääkö siis olla joku tapahtuma että voi ottaa yhteyden teamspeak serveriin, eli se training serverikään ei käy siellä IVap:n puolella ? IVap:iin kyllä yhdistyy online...

Ei pidä olla tapahtumaa. Yhdistäessäsi IVAP:in kautta verkkoon ja laittaessasi paikalla olevan lennonjohtajan taajuuden radioon, TS:ssän pitäisi siirtää sinut taajuudelle. Eikö näin tilanteessa tapahdu? Huomioithan IVAP:in Req ATIS sivun alta paikalla olevat lennonjohtajat.

Jahavat tulloo! Pois alta!
Tännehän niitä lihaleikkureita lentää päivittäin!
TaiFun
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #2 on: 14.12.08, 12:59 »

Voin varmaan tähän samaan kysyä, että kun minulla on CH Products flight sim yoke. Niin voiko siihen jotenkin saada teamspeakin kautta tangenttinapin?
Jukka Palander
Offline Offline

Posts: 2411
Date Registered: 29.11.04

WWW
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #3 on: 14.12.08, 13:05 »

Voin varmaan tähän samaan kysyä, että kun minulla on CH Products flight sim yoke. Niin voiko siihen jotenkin saada teamspeakin kautta tangenttinapin?

Yoke koneessa kiinni menet TS:ssään ja asetat haluamasi tangentin?

Jahavat tulloo! Pois alta!
Tännehän niitä lihaleikkureita lentää päivittäin!
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #4 on: 14.12.08, 13:07 »

Yoketokey.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
TaiFun
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #5 on: 14.12.08, 13:33 »

Kun menen TS:ssä tuohon Sound Input/Output Settings kohtaan ja sieltä yritän muuttaa push to talk nappia niin yoken napit ei toimi siinä... Vai ymmärsinköhän nyt asian oikein?
kenkku
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #6 on: 14.12.08, 15:21 »

TaiFun
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #7 on: 14.12.08, 15:25 »


Aika vaikee systeemi en oo vielä ainakaan tajunnu nuita ohjeita...
TaiFun
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #8 on: 15.12.08, 12:51 »

Jos joku on käyttäny tuota JoyToKey ohjelmaa nii voisko hieman opastaa sen käytössä? Pitäs saada tuosta yoken napista tangentti TeamSpeakiin.
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #9 on: 15.12.08, 16:58 »

Jep,

Ekana kannattaa katsoa windows ohjauspaneelista napit joystickistä
Sitten ohjelma käyntiin.
Valitse alhaalta create ja anna nimi (esim Flightsim)
Sitten oikealta valitset rivin johon haluat näppäinkomennon, mulla esim ch yoke button1.
Paina auto setting wizzard painiketta ja paina haluttua näppäintä näppikseltä, mulla space teamspeak push to talk.
Tämän jälkeen suljet ohjelman ja käynnistät uudestaan, se myös jätetään käyntiin.
Kun painat button1:tä joystick:stä niin tule välilyönti, voit kokeila vaikka notepadissä kaikki komennot.

TOIMII !!
TaiFun
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #10 on: 15.12.08, 17:39 »

Kiitos Mikalle nyt toimii thmbup
härpätin
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #11 on: 17.01.09, 20:01 »

Moi!

Alkoi taas tehdä mieli lennellä verkossa mutta kovin hiljaista VACC:n osastolla oli ja syykin selvisi jo näiltä sivuilta. On vierähtänyt tovi kun kokeilin IVAOta ja nyt homma ei edennyt aivan nikottelematta. Ivap yhdistää  hyvin mutta Team speakin kanssa on samat oireet kuin Mikalla:

Terve, IVAO lennoissa kävinkin jo perjantaina lentelemässä.

Nyt piti mennä kokeilemaan toimiiko tangenttinappi voice transmit mutta teamspeak ei löydä serveriä ?

Onko normaalia ?

pitääkö siis olla joku tapahtuma että voi ottaa yhteyden teamspeak serveriin, eli se training serverikään ei käy siellä IVap:n puolella ? IVap:iin kyllä yhdistyy online...

Asensi Ivapin uudelleen (ja siinä samassa tullenee asennettua myös Team speak) mutta ei auttanut. Kirjautuessaan herjaa Bad Login (name and/or password wrong). No laitoin ne uudelleen sähköpostivahvistuksen mukaan ja Ivap:iin pääsin taas hyvin mutta Team speak teki samat temput kuin aiemmin.

Ei pidä olla tapahtumaa. Yhdistäessäsi IVAP:in kautta verkkoon ja laittaessasi paikalla olevan lennonjohtajan taajuuden radioon, TS:ssän pitäisi siirtää sinut taajuudelle. Eikö näin tilanteessa tapahdu? Huomioithan IVAP:in Req ATIS sivun alta paikalla olevat lennonjohtajat.

Juuri näin toimin ja serveri nimi muuttuu eri lennonjohtajien mukaan. Tökkii edelleen. Serverikentät ovat kovin autioita, kuuluuko näin olla? Mistä salasanasta on sitten kyse ellei Ivap:in?

Mitä kokeillaan seuraavaksi Huh

Miten olette saaneet asian kuntoon?

Toimiiko tangenttina joikkarin nappi, jos määrittelee sille FSUIPC:n ja Team Speakin kautta näppäimistömerkin, vaikka F?


Timppa
härpätin
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #12 on: 18.01.09, 14:28 »

Moi!

Tutkin asiaa ja huomasin IVAO/Ivap/Pilot.cfg tiedostossa salasanani olevan jotakin aivan muuta kuin mitä kytkeytyessäni verkoon kirjoitan. Muuttaako ivap sen johonkin toiseen muotoon? Näin ainakin mulla tekee ja useita kertoja. Vaihdoin sen oikeaksi niin kirjautumisikkunassa kuin pilot.cfg:ssä mutta silti en pääse kirjautumaan Team Speakiin - edelleen Bad Login. Salasana ja VID ovat kopioitu vahvistusviestistä suoraan.

Se hiukan sieppaa kun tämä sama ongelma on ollut muillakin vuosien varrella ainakin haun antamien vastausten perusteella. Viesteihin ei ole lisätty miten se on saatu ratkaistua vaikka ratkaisu on löytynyt.

Team Speakin Quick connectistakaan en päässyt kirjautumaan, samat herjat.

Voisiko palomuuri estää toiminnan. Miten tarkistan F-Securesta, että asiat ovat mallillaan, portit yms.? Vai onko F-Secure yhteensopimaton Team Speakin kanssa? Toimiiko muilla?

Voiko se olla eri salasanasta kiinni, ei kai?

Kyllä pian tyssää simuilu jos en saa tätä toimimaan. En nauti ollenkaa näistä touhuista mutta lentämään tekisi mieli.


Timppa

Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #13 on: 18.01.09, 15:32 »

Moi Timo

Pääsetkö IVAE:n kautta lennonjohtajan jaksolle jos yrität?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #14 on: 18.01.09, 16:42 »

Salasana pilot.cfg:ssä on luonnollisesti kryptattu, sitä ei pidä muutella käsin. Mutta jos unohdetaan ivap hetkeksi ja kokeile pelkkää teamspeakiä ..

Eli ota quick connect, ja olihan tiedot näin?

[ attachment removed / expired ]

Jos tiedot on noin ja silti ei yhdistä, niin sitten vika on Ivaon päässä tai väärässä salasanassa sinulla .. Siinä tapauksessa ota salasanojen resetoinnin: http://www.ivao.aero/members/person/password.htm
ja ruksi kohtaan 'generate new passwords'. Koska salasanoja on vaihdettu verkossa sillointällöin ja sinulla on joko vanha salasana tai sitten servereillä joku päivitys mennyt väärin.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
härpätin
Former member
Re: Teamspeak ei löydä serveriä
« Reply #15 on: 19.01.09, 13:44 »

Moi kanssailmailijat!

Apu löytyi, kiitos Samille! Smiley

Quick connectkaan ei siis pelannut kuten aiemmin mainitsin mutta serverin nimi vaihtui Team Speakin etulehdellä kyllä "taajuuden" mukaan.

IvAe:ta en ole kokeillut, kiitos vinkistä.

Salasanan resetin jälkeen alkoi Team Speak toimimaan ja serverikenttiin tuli eloa sekä "link engaged / link disengaged" kuulutukset kuuluivat kun vaihdoin "taajuutta" tai kirjauduin Quick connectin kautta. Kokeilen illalla livenä toimiiko jos vain ehdin.


Timppa
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1