FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.08.18, 12:35

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Level-D 767 perf file FSBuildille?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Level-D 767 perf file FSBuildille?  (Read 701 times)
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Level-D 767 perf file FSBuildille?
« on: 19.12.08, 17:06 »

Löytyisiköhän keneltäkään toimivaa versiota joka voisi vaikka mailata minulle? Jotain virityksiä olen yrittänyt Level-D:n foorumilta löytyvillä ohjeilla, mutta FSBuildin tarjoamat optimipinnat menevät järjestäen päin persettä (yläkanttiin) ja laskelmat menevät edes jokseenkin oikein vain kun yksiköt on asetettu nauloiksi.

Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #1 on: 23.12.08, 12:30 »

pumppelipump!

c'mon.. kyllähän tämä nyt joltain löytyy.. kyle <at> fs2crew.com  Christmas smiley

Jouni Turunen
Offline Offline

Posts: 1969
Date Registered: 15.07.04

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #2 on: 23.12.08, 12:47 »

pumppelipump!

c'mon.. kyllähän tämä nyt joltain löytyy.. kyle <at> fs2crew.com  Christmas smiley



Entäs tuo Fsbuildin sivuilta löytyvä?
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #3 on: 23.12.08, 12:53 »

Entäs tuo Fsbuildin sivuilta löytyvä?

Löytyy ja sitä on viritelty LDS:n foorumin ohjeiden mukaan, mutta pinnat vain ovat järjestäen persiillään. Ilmeisesti se ei osaa laskea oikein muuten kuin lbs-tilassa. Ei jaksaisi vaan enää säätää ton kanssa jos joltain löytyisi toimiva..
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #4 on: 23.12.08, 13:09 »

http://www.hilmerby.com/fom/proc_fl.html

Tuota käyttämällä kun tiedät TOW:n niin saat helposti initiaalin lentopinnan ja sitten kun FSB kertoo fuel burnin niin tiedät koska tehdä step climbin korkeammalle pinnalle.

Jep, juuri tuohon taulukkoon tein vertailuja, mutta luulin että FSbuildille löytyisi profiili joka osaisi laskea nuo ihan automaattisestikin oikein?
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #5 on: 23.12.08, 13:46 »

Noh, kokeilin hiukan rukata tuota Level-D profiilia ja sain ne aloituspinnat edes vähän järkevämmiksi, mutta steppiä tuo ei osaa laskea edelleenkään oikein enkä tiedä miten siihen voisi vaikuttaa.

Tarjoaa esimerkiksi 4000ft steppiä FL360 -> FL400 135t aloituspainosta.. ei oikein toimi.. oikea optimi aloitus 119t, max 133t. RVSM flight levels on valittuna. FL380 kävisi kyllä. Miksiköhän tuo tekee noin?
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #6 on: 25.12.08, 08:38 »

FSB ei osaa steppailla... thmbdn


"When we left earth it changed our world"
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14403
Date Registered: 21.07.04

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #7 on: 25.12.08, 11:04 »

Miksiköhän tuo tekee noin?
Eiks tuossa Level-D:ssäkin oo FMC:ssä perus-steppinä 4000ft? Siis siinä "Step-kohdassa" lukee "ICAO" joka muistaakseni täällä joskus kerrottiin olevan 4000ft.. tai sitten muistan väärin... Tongue
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #8 on: 25.12.08, 11:31 »

Eiks tuossa Level-D:ssäkin oo FMC:ssä perus-steppinä 4000ft? Siis siinä "Step-kohdassa" lukee "ICAO" joka muistaakseni täällä joskus kerrottiin olevan 4000ft.. tai sitten muistan väärin... Tongue

Jep 4000ft on vakiona, sitähän voi sitten muutella mieleisensä mukaan jos tuo on liikaa.
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14403
Date Registered: 21.07.04

Re: Level-D 767 perf file FSBuildille?
« Reply #9 on: 25.12.08, 11:35 »

Jep 4000ft on vakiona, sitähän voi sitten muutella mieleisensä mukaan jos tuo on liikaa.
Jees, eli jos sama on tuossa FSB:ssä? Eiköhän sitäkin voi jostain muuttaa..
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1