FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.02.18, 23:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Pyöriikö?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Pyöriikö?  (Read 915 times)
Aleksi.T
Former member
Pyöriikö?
« on: 24.12.08, 18:15 »

Hyvää Joulua !

Kysyisin, että toimiiko FSX tälläsellä koneella ja minkälaisilla grafiikkaasetuksilla?

Intel CoreTM2 Quad Q6600, NVIDIA GeForce 8800GT (512 MB)
2X MEM 2048M DDR2 667
500GB SATA


ja Fujitsu Siemens on merkki.  Smiley


- Aleksi Tuominen  Christmas smiley
ToniH22
Former member
Re: Pyöriikö?
« Reply #1 on: 24.12.08, 18:38 »

Kyllä tuossa riittää tehoa ihan omaan tarpeeseen varmasti ja myös FSX:n pyörittämiseen. Muistit vaan vaihdat joskus nopeampaan malliin, ni avot.
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Pyöriikö?
« Reply #2 on: 24.12.08, 20:16 »

Prosessorihan on jo vanhahko, mutta kuten eräs foorumimme aktiivikäyttäjä on todennut: sen saa kellotettua riittävän hyvin, jotta FSX pyörisi FPS 55 lukittuna ja todella nätin näköisenä. Smiley


"When we left earth it changed our world"
Ezku
Former member
Re: Pyöriikö?
« Reply #3 on: 24.12.08, 20:20 »

Prosessorihan on jo vanhahko, mutta kuten eräs foorumimme aktiivikäyttäjä on todennut: sen saa kellotettua riittävän hyvin, jotta FSX pyörisi FPS 55 lukittuna ja todella nätin näköisenä. Smiley
Minullekin tulossa Q6600, se G0-stepping malli kellottuu todella hyvin. Ainakin 3GHz pääsee vakiojäähyllä.  thmbup
Jukkis
Former member
Re: Pyöriikö?
« Reply #4 on: 24.12.08, 22:57 »

Hyvin on pyörinyt kellottelemattakin. FSX tuntuu olevan ainoa softa joka tuota kellotusta ehkä kaipaisi. Mutta kun tyytyy 25fps -nopeuksiin niin ei tarvitse edes kellotella.

thmbup
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Pyöriikö?
« Reply #5 on: 24.12.08, 23:22 »

Noh, ei FSX munkaan koneella aina yli 20 fps pyöri, riippuen miten kauan pitänyt konetta auki ja mitä tehnyt sillä. Yleensä heittelee 50fps-20. Ja asetukset max, paitti trafiikissa land ja sea trafiikki poissa. Ja prossu kellotettu 4.0ghz ja näyttis 800/1000.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Aleksi.T
Former member
Re: Pyöriikö?
« Reply #6 on: 25.12.08, 08:21 »

Okei. Kiitos vastauksista!  thmbup

- Aleksi Tuominen  
Tony Lönnström
Offline Offline

Posts: 103
Date Registered: 31.01.08

Re: Pyöriikö?
« Reply #7 on: 25.12.08, 20:40 »

Köh... Ihan näin vaan mielenkiinnosta että mitä tuo "kellotaminen" tarkoittaa ja sitten vielä että toimiiko prossu nopeammin paremmalla jäähdytyksellä. Ei tohon hardware puoleen oo tullu niin perehdyttyä...  Roll Eyes

Ezku
Former member
Re: Pyöriikö?
« Reply #8 on: 25.12.08, 20:50 »

Tony Lönnström
Offline Offline

Posts: 103
Date Registered: 31.01.08

Re: Pyöriikö?
« Reply #9 on: 25.12.08, 21:03 »

No kappas kehveliä   Cheesy  Siinähän oli kaikki samassa paketissa  thmbup

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Pyöriikö?
« Reply #10 on: 26.12.08, 11:22 »

Itsekkin kysyn:

Pyöriikös FSX mitenkä tällaisella:

Intel C2Q Q6600
Asus P5Q
Antec neo HE 500w
Gigabyte HD4850
3Gb DDR2-667
Vista 32bit?

Vai kannattaako pysyä vielä FS9?

-Osku

Matias Pusa
Offline Offline

Posts: 1135
Date Registered: 06.03.08

WWW
Re: Pyöriikö?
« Reply #11 on: 26.12.08, 11:37 »

Itsekkin kysyn:

Pyöriikös FSX mitenkä tällaisella:

Intel C2Q Q6600
Asus P5Q
Antec neo HE 500w
Gigabyte HD4850
3Gb DDR2-667
Vista 32bit?

Vai kannattaako pysyä vielä FS9?

-Osku

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Pyörii.
Muistit kannattaa tosta kokoonpanosta päivittää nopeammiks.. tai en tiedä että millanen ero on 667 ja 800 muisteilla..
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Pyöriikö?
« Reply #12 on: 26.12.08, 12:35 »

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Pyörii.
Muistit kannattaa tosta kokoonpanosta päivittää nopeammiks.. tai en tiedä että millanen ero on 667 ja 800 muisteilla..

Yeah. Sit saattaa olla äXään siirtyminen edessä. Pitää vaan ensin löytää sille sopiva kolo kovolta. Ja noiden muistien kanssa varmaan kannattaa sit suoraan vaikka vaihtaa 1066Mhz eikä 800Mhz

Matias Pusa
Offline Offline

Posts: 1135
Date Registered: 06.03.08

WWW
Re: Pyöriikö?
« Reply #13 on: 26.12.08, 13:33 »

Sen voisin viel lisätä, että sliderit kaakossa ei tule pyörimään, mutta pienellä säätämisellä saa kyllä asetukset sellaisiksi, että näyttää ihan hyvältä ja framet on kohtuulliset.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Pyöriikö?
« Reply #14 on: 26.12.08, 13:37 »

Sen voisin viel lisätä, että sliderit kaakossa ei tule pyörimään, mutta pienellä säätämisellä saa kyllä asetukset sellaisiksi, että näyttää ihan hyvältä ja framet on kohtuulliset.

Joo no sliderit kaakossa ei varmaan pyöri kellään Grin

Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Pyöriikö?
« Reply #15 on: 26.12.08, 15:20 »

Joo no sliderit kaakossa ei varmaan pyöri kellään Grin
Riippuu siitä millaiseen fps:ään jokainen tyytyy.

Edit:Muisteista: Ei kannata se 1066mhz, vaikka hinnat onkin alhaalla. Osta mielummin ddr3 jos muisteja haluat 800mhz paremmat.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Pyöriikö?
« Reply #16 on: 26.12.08, 20:13 »

Osta mielummin ddr3 jos muisteja haluat 800mhz paremmat.
DDR3:ssa on eri kanta kuin DDR2:ssa, joten se vaatisi emolevyn vaihdon. Tongue


"When we left earth it changed our world"
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1